indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Septembrie 6, 2014 Inginere (sau oricine altcineva care s-a prins), eu unu' am o singura curiozitate, ca-s mai lent si n-am percutat: desenati-mi si mie, va rog, care-i duma cu tipa de pe bannerul cu fonduri nerambursabile din TM! Ca am observat ca-l bantuie tare pe colegu'... ai vrea s-o futi pe aia? sau mai bine zis ai avea erectie la aia?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 7, 2014 Inginere, mai du-te ma ... stii ti ... la xoxo! Acuma, serios iti zic: lasa dracu' iarba si prafurile alea, ca te vor distruge de tot. Daca nu e deja prea tarziu.Hai pa!
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Postat Septembrie 7, 2014 ai vrea s-o futi pe aia? sau mai bine zis ai avea erectie la aia? Nu exista femei urate, alcoolul schimba pespectiva. Ma asteptam sa faca la fel si prafurile sau iarba dar constat ca nu se intampla.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Septembrie 9, 2014 o curiozitate: daca putem minti la 180 de grade tot din 2 in 2 minute, n-ar trebui desfiintata schizofrenia ca boala? macar in România, sau declarata boală națională altă nelămurire: dacă mințim în așa hal că și credem ce spunem - pe moment - (actorie demna de Oscar) de ce totusi măscăricii (in special de sex masculin ca aia de sex feminin își rod unghiile dupa menopauza) se retrag periodic intr-o letargie bahică? (pe care n-o recunosc nici in ruptu capului pulii )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum