Sari la conținut

cine e cautatorul??

cine este cautatorul?  

44 membri au votat

1. 1. doriti raspunsurile la intrebari?

• da
      38
    • nu
      6

Postări Recomandate

• Oras:here
  • Oras:here
Postat

E pe sezoane topicul asta?...am fumat ca un sarpe si tot nu am "vazut" cine e cel mentionat in titlu.

• Oras:bucuresti
Postat

Nu vrei niste exotice? Ciori, indience, orezarii? Daca le taie "dusmanii" tai e ok...nu le duce nimeni dorul. Trebuie doar sa le hranesti, astea romancele sunt dificile, vor parte.

Baga PM daca esti interesata.

Deci cu de-astea te ocupi matale...vinzi femei...cum le vinzi,la bucata sau la snop?

• Minus 1
Postat

:slap2 :slap2 :slap2 :slap2

sa ma .. in descinderile si intimidarile tale :laugh2 :laugh2 :laugh2

In octombrie incepe sezonul de vanatoare de randunici si de alte pasarici?

• Minus 1
  • Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau
Postat

In octombrie incepe sezonul de vanatoare de randunici si de alte pasarici?

Pleaca in tarile calde in lipsa de ocupatie.Din cauza drumului majoritatea sunt considerate sinucigase,nu cred ca pierde cineva timpul cu vanatul vietatilor neinsemnate.

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Buna baieti povestea asta a fost acum ceva timp,eu sincera sa fiu tot incerc sa uit cele intamplate, dar se pare ca nu vreti sa uit :no2 .In perioada accea o fosta colega facuse o programare cu 2 tipi care la telefon erau ok.Seara Irina se mutase cu toate lucruriile((telefoanele) la mine in garsoniera(Brancusi),ea era foarte suparata tin minte ca bause ceva si plangea continuu. M-a pus dracu sa raspund la telefon,si l-am invitat sa vina..Irina a urcat sus la etaj ,  m-am dus sa-i deschid tipului si mirarea mi-a fost cand in dreapta mai era unu care in fractiune de secunda nu stiu cand a intrat si celalalt tip, si a incuiat usa dupa ei si a scos cheia din usa. PRIMA intrebare a fost :unde este sefa ta "Irina Ruxandra",le-am spus ca irina nu este in locatie si sa-mi spuna cu ce-i pot ajuta. Mi-au zis ca irina are datorii la ei si ca sa coboare sa le aduca banii altfel iese urat....

Apoi mi-au cerut sa o contactez pe irina ca sa vorbeasca cu ea macar la telefon,unu vorbea cu ea calm  si celalalt imi flutura un briceag prin fata ochiilor, doar ca sa nu fac un gest aiurea, s-au sa-i dau de BANUIT IRINEI ca as fii in pericol. Eu am vorbit cu Irina la tel, i-am spus ca sunt DOI dar ca sunt ok baietii. Mi-au luat telefonul personal si mi-a bagat unu dintre ei mana in gat si m-a aruncat pe pat....

Dupa 10 minute m-a sunat Irina inapoi ,eu deja eram moarta de frica pentru ca baietii deja o daduse in amenintari,vorbeau vulgar ,si tot ce vroiau ei era 100 DE EURO PENTRU "INTIMIDARE" Unu din baieti mi-a zis sa-i raspund sefei sa-i spun ca sunt Ok, si ca nu am nici un fel de probeme cu ei...M-am gandit in momentul ala ce naiba sa fac,viata mea era in pericol, iar Irina daca cobora probabil ca acum nu mai eram niciuna in viata,spun asta pentru ca irina trecea printr-o perioada proasta si bause foarte mult deci nu putea sa ma ajute, din contra mai rau iesea. :no2

Am DECIS pana la urma ca poate rezolv eu ceva cu ei si poate o sa ma lase in pace, DIN PACATE nu detineam suma aceasta de bani in casa :no2 ,si le-am spus ca FAC ORICE numai sa nu-mi faca rau.

Am fost sechestrata 1H IN casa si ma rugam Doamne sa nu patesc ceva,tipii vroiau sa merg a doua zi la un hotel sa ma prostituez pentru niste "prietenasi" cica 30 indieni gen si apoi o sa ma lase in pace. Bineinteles ca am aprobat tot ce ziceau ei  de frica sa nu ma taie sau mai rau sa ma violeze. :no2

Irina nu stia ca eu eram in pericol :( ,ea credea ca am intrat cu 2 :D  odata si ca era totul ok.

Au plecat cu gandul ca a ramas sa ne revedem a doua zi... eu am fugit desculta sus la irina si i-am povestit tot ce s-a intamplat...

Acum pe bune oameni buni,IRINA nu statea ascunsa ,nu stia ca eu aveam probleme jos la parter,stiu probabil o sa zice-ti ca ii iau apararea dar nu este asa.

Irina nu este om rau ,doar ca are si ea momente in care se satura de atatea rautati la adresa ei ;)

PS: 1 Ma intreb acum ..oare ce se intampla daca irina in "starea" ei venea jos?

ACEASTA ESTE POVESTE REALA,Exact asa s-a intamplat deci nu este nimeni de vina pentru situatia asta,pstii vroiau 100 de euro pentru TAXA DE PROTECTIE :)

PS:2 Pestii astia au mai fost si in alte saloane stiu din sursa sigura dar si-au luat teapa deoarce fetele nu erau singure in salon.

Va pup si va rog nu mai deschideti subiectul asta ,eu vreau sa uit cele intammplate.

Nu am reusit sa trec de pagina 6... intamplarea asta m-a socat!  :rant

Cum plm sa lucrezi la cineva (ai ajuns si pe la Irina  :slap2 ) si sa suporti toate cele singura?!

Tu o protejai pe ea, in loc sa te protejeze ea pe tine?! What a maximum fuck!!!! 

Nu mai comentez, se subintelege la ce concluzie am ajuns aici...

• Like 1
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

Deci cu de-astea te ocupi matale...vinzi femei...cum le vinzi,la bucata sau la snop?

Tu nu te incadrezi, nu trebuie sa te ingrijorezi.

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

up

Chiar ca esti mai rau ca haspeveu, incurabil...
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...