Sari la conținut

Ema 0759108229

Vizitator pardon

Postări Recomandate

0765644756... Pana marți ma puteți găsi in București.... Programul este de la 11:00 pana la 20:00, adresa e acești in Floreasca in spate la Șpring time , serviciile ramân aceleași sex oral protejat si sex normal protejat, masaj de relaxare,masaj erotic. Iar prețul e puțin diferit 150 lei finalizarea si 200 lei ora. Pupici!

Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania...

0765644756... Pana marți ma puteți găsi in București.... Programul este de la 11:00 pana la 20:00, adresa e acești in Floreasca in spate la Șpring time , serviciile ramân aceleași sex oral protejat si sex normal protejat, masaj de relaxare,masaj erotic. Iar prețul e puțin diferit 150 lei finalizarea si 200 lei ora. Pupici!

ma intrebam pe unde esti!fara nici un semn o vreme!poate reusesc de data aceasta...pupicei.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am citit postul ei , am sunat sambata si avea telefonul inchis , probabil nu a lucrat in week.

Nu e bai , am reusit sa ajung astazi la ea , perseverenta conteaza!

Am reusit sa ajung la timp , locatia mi s-a parut foarte ok.

Nu voi detalia prea mult actiunea si voi incerca sa fiu cat mai obiectiv.

Aspect - 10 fata este frumoasa , ingrijita si m-a asteptat arajata foarte sexi , chiar mi-a placut

Locatia - este centrala , linistita si curatenia este la ea acasa , deci 10

Oral - este protejat , am simtit si un pic de dintisori si lipsa zone adiacente 7

Normal - mi-a placut cum se misca , este profesionista , nu au existat comentarii , dar nici nu am simtit ca ar fi un amor pasional 9

GFE - tipa stie sa fie primitoare, am avut si subiecte comune si nu m-am simtit stingher , dar pt lipsa de FK si imbratisari mai scad .... dar eram si            prima data cand veneam la ea , mi-a placut totusi ca este fair si profesionista , asa ca ii voi da 8

Am stat o finalizare , achitat 150 ron la inceput , nu mi s-a cerut , dar asa procedez mereu.

Eu consider ca e un pret corect si am sa mai revin cand voi mai avea ocazia.

O seara placuta si sper ca recenzia mea a fost de folos!

• Like 3
Link spre comentariu

Am citit postul ei , am sunat sambata si avea telefonul inchis , probabil nu a lucrat in week.

Nu e bai , am reusit sa ajung astazi la ea , perseverenta conteaza!

Am reusit sa ajung la timp , locatia mi s-a parut foarte ok.

Nu voi detalia prea mult actiunea si voi incerca sa fiu cat mai obiectiv.

Aspect - 10 fata este frumoasa , ingrijita si m-a asteptat arajata foarte sexi , chiar mi-a placut

Locatia - este centrala , linistita si curatenia este la ea acasa , deci 10

Oral - este protejat , am simtit si un pic de dintisori si lipsa zone adiacente 7

Normal - mi-a placut cum se misca , este profesionista , nu au existat comentarii , dar nici nu am simtit ca ar fi un amor pasional 9

GFE - tipa stie sa fie primitoare, am avut si subiecte comune si nu m-am simtit stingher , dar pt lipsa de FK si imbratisari mai scad .... dar eram si            prima data cand veneam la ea , mi-a placut totusi ca este fair si profesionista , asa ca ii voi da 8

Am stat o finalizare , achitat 150 ron la inceput , nu mi s-a cerut , dar asa procedez mereu.

Eu consider ca e un pret corect si am sa mai revin cand voi mai avea ocazia.

O seara placuta si sper ca recenzia mea a fost de folos!

Deci e activa!

Link spre comentariu

Da sunt activa... A intervenit o mică schimbare de planuri si o sa mai ramân in București pana la sfârșitul lunii. Azi voi începe de la ora 13:00. Va pup!

super,poate pana la sfarsitul luni reusesc sa te intalnesc... :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...