Sari la conținut

Psihiatria si psihologia (adevarul)

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

Psihiatria

Psihiatria este o minciuna. Ea are la baza o "biblie" denumita DSM-IV (ultima editie) inventata in America de un scelerat, fost director sau patron de azil de oameni asa zisi bolnavi psihici (bolnav psihic inseamna om cu sufletul imbolnavit, distrus de un psihopat, care psihopat =  distrugator de suflete). Acest scelerat si-a distrus psihic copiii, i-a internat la azilul unde era sef, si a inventat DSM-ul ca sa scape de orice responsabilitate, adica lumea sa zica ca nu el era nebunu ci copiii lui (facuti la plesneala, cu o femeie fătătoare, alea care real sunt un fel de prostituate neplătite, sub pretext ca s-au fătat cu unu care le asigura traiul material, adica niste gunoaie umane)

Psihologia face apel la niste notiuni ca inconstient, subconstient, script. 

Psihologia este adevarata si nu e. Mecanismele inconstiente de aparare sunt adevarate, jocurile psihologice (paternurile criminale) da, dar...apar niste lucruri ciudate. De exemplu.

Psihologii sunt atei, evazivi, evitanti, paraleli cu realitatea dura a vietii (sunt lasi, in afara de criminalistii adevarati nu papagalii de la noi cu coada de ponei la spate, ala e un terchea berchea). 

Inconstientul, subconstientul, ce cred psihologii despre el. Ei cred ca exista oameni care au un inconstient foarte puternic si ca acesti oameni pot modifica istoria, destinele omenirii etc. Cazul celebru, Isus Cristos, nascut in anul 0 (stabilit conventional, corect, fara asa zisa eroare de 4 ani), mort in anul 33, si dupa 33 de ani, ce a spus el, "plangeti-va pe voi, nu pe mine", s-a implinit, adica intre 66-70 evreii au fost maturati de acolo, si 2/3 crucificati , spintecati pe burta de soldatii lui Titus, sa le scoata banii pe care-i inghitisera, ca sa fuga in ascuns cu ei, templul ars, aurul scurs printre pietrele de pavaj, ma rog, s-a ales prafu si pulberea de Israelul de atunci, a mai ramas zidul plangerii. 

Ei bine dragii de psihologi spun ca individu era diabolic si ca el i-a blestemat pe evrei si ca inconstientul lui (adica al lui Isus) pluteste undeva in eter si ca actioneaza asa, magic, inexplicabil. Masura pe care ei, pisălogii au luat-o impotriva acestui inconstient magic e ...negarea (ateismul). Asa ca azi avem pisălogi horoscopisti si care neaga totul. Poti sa le arati armata pentagonului, ei intorc spatele si se duc in Dubai sau la Paris, pe la muzee, si asculta muzica doar clasica pentru ca cei care au compus muzica clasica au fost contemporani cu Darwin, creatorul teoriei evolutiei. In momentul de fata, aproape nimic din ce predica psihologii nu mai corespunde cu realitatea. Lucru care se cheama disociere, minciuna  (schizofrenie), dar asta-i mentine compensati (grasi). 

Scripul, scenariul de viata, ei spun ca poate fi schimbat. Teoria scriptului a fost inventata de Eric Berne, care n-a reusit sa-si schimbe scriptu, a murit de infarct imediat dupa al treilea divort, dar a apucat sa publice cartea aia celebera, Ce spui dupa buna ziua? din care mare lucru un profan nu poate intelege. Oricum omul intelege ce-i pica lui bine. Daca ma-sa arata a ștoarfă, clar, mama e singura femeie care nu e curva. Nici soră-sa, etc.

Real, scriptul e un program complex, e o entitate inteligenta, autonoma, care apartine totdeauna unui grup de persoane, familia, țara si chiar lumea. Scriptul omenirii este Apocalipsa (pe care psihologii o neaga desi 5200 de focoase nucleare le atarna deasupra capului ca Sabia lui Damocles). Pentru ca familia are script, e clar ca o persoana care sta in familia aia, atat timp cat sta in ea, nu va putea scapa de acel script. Real, scriptul e un demon (termen uzitat chiar de Eric Berne).

Totusi exista persoane care scapa de script. Dar ele au niste caracterstici. Pe care le-am mai spus. Sunt atei, functioneaza pe mecanism de aparare negarea, neaga orice i-ar putea decompensa si cu cat reusesc sa se minta pe sine mai bine zic ca le merge creierul mai bine (ca uns, sau cum zic unii, "ca ociu", "laser frate"). Notiunea de morala si pacat nu mai exista la ei. Adica te calca in picioare fara scrupule, pentru ca tu nu esti OK, ei sunt OK totdeauna. Cum este posibil ca totusi sa para oameni buni, dar real sa puta a ipocrizie, neaga divinitatea dar alearga numa dupa mancare naturala (bio), lucruri de firma, Apple, etc.? Simplu, ei, psihologii sunt principalele unelte ale sistemului, adica...Satana preschimbat in inger de lumina, "căci nu e de mirare, chiar si Satana se poate preschimba in inger de lumina", spunea tot Isus acum 2 mii de ani. Ca sa poata dormi bine, neaga viata dupa moarte, sunt ferm convinsi de evolutie si evita orice informatie noua stiintifica. Daca-i provoci, se dau victime, "ce, nu ma lasi sa-mi fac meseria? vrei sa ma crucifici?? etc.

Asadar insasi psihologia este criminală dar, Criminal Psychology la nivel uman e 100% adevarata, desi in spate, stau scripturile (paternurile criminale sau demonii, dupa Eric Berne). Si Scott Peck a confirmat cumva informatia cum ca asa ar fi. 

Deci, cine vrea sa-si schimbe destinul, trebuie sa faca un fel de pact cu Diavolul. Atunci Diavolul, care tot el ti le aseaza in drum, te ispiteste sa calci stramb apoi te executa, te va vindeca. Dar unde vindeca dracu, Dumnezeu isi retrage mâna. 

Preotii? Nu au nimic a face cu dragostea, ei sunt cu Legea, cu perpetuarea speciei fara discernamant, cu biserica ca si cladire fizica (care le si asigura o existenta imbelsugata), si nu cunosc Biblia, adica exact cum scria Isaiah ca "descoperirea dumnezeiasca va ajunge pentru voi o carte pecetluita. Daca o dai cuiva sa citeasca, va spune, nu pot, pentru ca e pecetluita". 

Rezultatul final, bilantul global? Pamantul e decompensat (handicapat) 34%, "pământul se clatină, e ca un om beat", "puterile Cerurilor vor fi clătinate", spune biblia.

Le pasa preotilor sau psihologilor de aspectul asta? Nu, il neaga, intorc spatele si te fac si nebun. 

Care e realitatea de fapt, dpdv biblic. Cei de la Cartierul General, de care pomenea si Eric Berne (AT), nu zic nimic, baga resurse si cam atat. Apare prunu, culegi prunele dar prunul nu-ti cere bani pe prune iar prunele nu au vreo marcă, ștanță pe ele. Cei care organizeaza din spate lumea, care le arata oamenilor cum sa faca arme, sa puna marcă, sa faca comert, sa se inmulteasca necontrolat, sa fie condusi strict de instinct, sunt numiti demoni, ingeri cazuti si sunt definiti in Apocalipsa prin sintagma "si o stea a cazut din cer" - nu e vb de meteorit, cum s-a tot crezut, prin definitia stea se face referire la inger căzut, iar ingerii sunt pe intelesul omului modern, programatori de matrix,

iar lumea conform teoriei simple a relativitatii este matrix energetico-informational, E=mxc2. E doar energie in stare potentiala (vizibila, care are greutate, si e denumita materie, dar adusa la viteza luminii devine energie, cazul exploziilor nucleare sau acceleratoarelor de particule, insa pentru a transforma orice particula in energie e nevoie de viteze supraluminice). 

Evolutia, nu exista verigi de legatura intre om si maimuta, maimuta spiridus, cercopitec, gorila si...om si cam atat. Mereu apar specii noi tot mai ciudate de care nu s-a stiut ca ar fi existat. s.a.m.d, codul genetic e un program pe 4 variabile cu proiect comun, omul identic genetic 98% cu sobolanul, porcul, maimuta si totusi toate sunt complet diferite, dar insulina de la porc merge la om, semn ca e adevarata informatia. Omul are ADN de 3,2 gigabyti, pestii abisali ca si casalotii, ADN de 12 GB, omul are 3000 de boli genetice, crocodilii si varanii nu au nici o boala de nici un fel. Asadar unde e evolutia? Transplantul de organe solutie salvatoare? Da, pe vreo 5-10 ani, pentru ca pastilele antireject distrug intreg organismul. Chimioterapia care vindeca canceru? Da, dar 2 ani de chimioterapie te imbratranesc cu 10 ani, cazul M. Douglas, dupa 2-3 ani de chimio arata mai batran cu 20 de ani, de la 60 la 80. s.a.m.d

Asadar medicina e cam trasa de coada. Cine le arata oamenilor cum sa se medicineasca si sa psihologeasca? Dracu stie. Vom vedea. Cert e ca in 10 ani, tot ce a produs medicina ca surplus uman va trebui eliminat din lipsa de resurse. Si va fi. Biblia si spune cum. Dar partea aia doamne fereste s-o citeasca vreun hoțodox (ortodox). 

Succes cu psihologia. 

https://www.youtube.com/watch?v=rSR9_hg7RcM

• Like 1
  • Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Da asta este un topic util..pentru mulți de pe forum..spor la postări

Postat

Ehhh fie este antipoluare topicul

Postat

Ce face de fapt un psihiatru. El conditioneaza existenta unei persoane decompensate psihic prin agresiune intrafamiliala, sociala, de propria lui existenta pe care, ca si un preot si-o face BETON. Normal si moral e ca daca un om are nevoie de o bulina de somn sau de anxietate, sa si-o cumpere la liber, cat are nevoie. Dar nu poate, pentru ca afacerea e coordonata ca sa aiba unii statut de medici de suflete (in conditiile in care psihiatria e pura minciuna). Tot ce am spus, cu date, si nume e de gasit pe internet, pe wikipedia, etc. 

Multa muie! Dealerii de marihuana si cannabis abia asteapta sa intre pe piata, legal! 

Avand in vedere ca toti, si psihologii si preotii si psihiatrii au familii si copii (poti spune cand ai 2-3 copii ca femeia cu care stai te iubeste? nici vorba, copiii sunt dovada pura pt ce sta panarama cu "bărbatul"). Si asta e si motivul pentru care isi apara feroce "afacerile". Real e vb de o canibalizare. Cei care au gresit (moral) sunt exploatati de niste oportunisti (imorali de facto) care isi confera tot felul de titulaturi care le asigura un confort psihologic (psiho-popa)

viitorul mincinosilor e ăsta, in 20 de ani maxim

spor la futut in cur

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10425398_761218683943103_5487921736293480238_n.jpg?oh=2ed87a1a04f9fd24e8f51d97e5a6cecd&oe=5490CA8B

• Like 1
Postat

Ce face de fapt un psihiatru. El el conditioneaza existenta unei persoane decompensate psihic prin agresiune intrafamiliala, sociala, de propria lui existenta pe care, ca si un preot si-o face BETON. Normal si moral e ca daca un om are nevoie de o bulina de somn sau de anxietate, sa si-o cumpere la liber, cat are nevoie. Dar nu poate, pentru ca afacerea e coordonata ca sa aiba unii statut de medici de suflete (in conditiile in care psihiatria e pura minciuna). Tot ce am spus, cu date, si nume e de gasit pe internet, pe wikipedia, etc. 

Multa muie! 

jur ca te plac si pe tine...esti un geniu..pupicii...
Postat

Harry si pe tine te plac...linge-mai...vrei un sex oral?

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Harry si pe tine te plac...linge-mai...vrei un sex oral?

Treci tu la culcare, nu vezi cat ii ceasu'? Vrei sa-l sun pa tata-to, ha? :laugh2  

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Trance psihedelic amestecat cu fatalism, cu eshatologie și esoterism - o combinație care duce la pieire.

Inginerul urăște lucrurile umane și are fantezii cu femei electrice, fantasmagorice, cu vampirițe cu pistoale cu laser.

Pe scurt - fanatism radical, apocaliptic, care nu-i de bine.

E ultima oară când mai mă leg de el. Dar... dacă citești, inginere..

Tu poți să crezi ce vrei, mare șef. Fiecare e liber să aibă opinii.

Lumea nu piere că așa prezici tu. De unde știi tu?

Lumea se distrează, bea o bere, mănâncă, face sex, trăiește.

Au murit ei împărați, au dispărut civilizații, și tu o să mori cândva. Scoate capul pe geam! Vezi tu rachete nucleare? Vezi tu roboți cu lasere, vezi tu nori de plumb cu flăcări în ei?

Om serios ești tu? Nimeni nu știe ce va fi..

• Like 4
Postat

Treci tu la culcare, nu vezi cat ii ceasu'? Vrei sa-l sun pa tata-to, ha? :laugh2  

asta e grav..si tu -l cunosti pe tati? esti din Timisoara? Ai de capu meu..am emoții când vine acas din delegație..poate urmăreste si el forumul...e de rău
Postat

...Scoate capul pe geam! Vezi tu rachete nucleare? Vezi tu roboți cu lasere, vezi tu nori de plumb cu flăcări în ei?

Da, el le vede... Trebuie doar sa privesti cu ochiul mintii, se vede ca n-ai exersat tu destul, laicule. ;)

• Like 2
Postat

mai mult nu stiu, sunt femeie săracă, credincioasa si nebisericoasa, sug pula, am vrut si eu sa ma fac doctorita, psiholoaga, dar ..  am avut mancarimi sub coada, am facut doi copii din flori, dulci ca mierea, doi baieti, pe care vreau sa-i fac neaparat doctori, si daca merg `afacerile` bine, mai fac doi, dar vreau sa fie fete, neaparat, sa fiu sigura ca primii o sa aiba telefoane Apple fabricate de Samsung de la surorile lor ;)

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Cum il vad eu pe ingineru' :)

Pe departe, cel mai "interesant" membru al acestui forum, cel mai "citit" membru.Se observa ca omul are un vocabular destul de bogat, ca a avut ceva carti in fata ochiului , ca iubeste internetul mai mult decat orice de pe pamantul asta (pentru a se documenta intens)...Pacat insa ca totul este memorat mecanic in capul lui, are niste idei destul de 'indraznete' impotriva sistemului dar le prezinta prea agresiv, este prea rastalmacit in cuvinte, nu are esenta in a expune curat ceea ce vrea sa transmita cu adevarat.

Am fumat si eu,destul de mult, ma duceam in lumi paralele si interplanetare, dar acum, cand citesc ce scriam acum ceva timp, ma gandesc ca totusi am cam sarit calul, scriam anumite lucruri care nu trebuiau scrise, poate ca jigneam dar nu era asta interesul meu...dar devii putin egoist si crezi doar in ceea ce gandesti tu, fara sa iti mai pese de parerile celor din jur, daca deranjezi sau nu...Dar la ingineru' parca e altceva, e pe alte substante, plus ca e si cel mai inteligent :) ma gandesc ca e destul de vraiste in capul lui...prea multe idei si nu le poate face fata...ar vrea, nu poate, si devine agresiv in exprimare, haiter convins, vede ILUMINATI peste in jurulul lui si uraste sa isi mai imparta viata alaturi de alte fiinte umane...zici ca vrea sa ramana singur pe planeta Terra, alaturi de un dinozaur carpatin (gen pet) :) , in cautare de "suflete", pe care sa le achite bineinteles, de curve proste ce sunt ele. :)

Un fel de Will Smith, in 'I am Legend', doar ca, in filumul lui inginu',personaju-i negativ, selfish :).

Zi inginere, in apocalipsa ta mareata, ce consumi frate (nu frate de sange, am zis doar asa, la misto :) ), de obicei?Le combini? :)

P.S: vezi ce faci cu butonul ala, nu apasa pe el,da-l la dracu'!

• Like 7
  • Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau
Postat

Inginere,dai si tu o modalitate de contact?In urmatoarea luna ar putea exista posibilitatea sa te intalnesc.Sunt fan inrait :)

• Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

Un fost coleg de munca din Romania imi spusese odata ca trebuie sa ai minte ca sa fii nebun.nu orice prost are schizofrenie.

Poate asa o fi.

Insa din postarile acestui inginer eu nu vad decat : salata de idei, idei disociative, paranoia, posibil halucinatii auditive, idei paranoide de persecutie, delir mistic.Lista nu se opreste aici, dar nu am eu timp si chef sa le enumar.

Inginerule, fa-ti un bine tie, celor care le pasa de tine si societatii si reia tratamentul.Imi amintesc ca nu prea tolerezi Zyprexa.Incearca Abilify, poate ti se potriveste mai bine.Cred ca ai si ceva din tulburarea de personalitate bipolara.Abilify si Litiu ar fi o idee buna.

In alta ordine de idei, bucura-te ca traiesti in Romania, unde legislatia in domeniu aproape ca nu exista.Daca traiai intr-o tara normala la cap, te interna medicul de familie sau Politia cat ai zice peste.Si nici nu ieseai pe semnatura.

Doar un sfat.

• Like 4
Postat

Adevărul are două jumătăți, psihologic și spiritual (biblic).

Atât timp cat figurile publice ale psihologiei românești sunt in fapt persoane psihopate (numerologi, horoscopisti, dereglati care fac chetă prin licee ca sa predice perversiunile sexuale - cazul tichiuță 9595) iar figurile bisericești sunt adevărați demoni, soarta nepoților lui Caragiale e...Abisul, iadul. Nu exista locatie mai buna ca acest forum care sa indice in ce hal moral si-au adus românii progeniturile. Concluzia? Românii sunt oameni fără Dumnezeu. Bestia carpatină a supraviețuit! Grație milostivului bancher Țiriac care ca si bombonel împușcă doar porci mistreți.

Pentru că preoții si psihologii mai ales au știut toate schemele criminale care au distrus (demonizat) societarea româneacă, lor le adreses public doua  promisiuni, din Dante si din Biblie:

1. Lăsați orice speranță, voi cei care intrați aici (infern)

2. Voi cu mine la masă nu veți mânca niciodată.

Pe ce fraza se bazeaza ei, unii, care se considera credinciosi la nivel  de subconstient:

"Oare omul drept, isi va pierde răsplata lui?"

N-au fost nici pe departe oameni drepti:

"Afară vor fi câinii (la fgurat, adica bestiile), mincinosii (mai mincinosi / ipocriti ca ei, cine e? si inca la modul constient, ACUM MAI MARE PĂCAT AVEȚI!), curvarii (curvarii sunt cei care isi inseala partenerii de viata folosindu-se de bani furati, necinstiti, si nu e vb doar de planul sexualitatii ci de orice tine de oportunism), necredinciosii (adica cei care traiesc in negarea adevarului, cei care n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti, care s-au slăvit pe ei insisi, care au ales orice minciuna convenabila dar s-au ales cu infarct, diabet - somatizari), etc.

Dragi pisicologi - cărturari (pisi), si popi (draci), veți rămâne aici, dupa holocaustul nuclear (focul din ziua judecatii), ca sa-i ghidati cu perspicacitatea voastra pe toti, in conditii existentiale specifice epocii de piatra (sex fără bășică - "și numărul lor, a ajuns ca nisipul mării dar un foc s-a coborât și i-a nimicit" - Revelația cap. 20 parcă).

Vreau să văd cum un popă îi suge pula la un psiholog si invers. Si cum un psihiatru devine șaman, ca resurse pentru pastile nu or să mai fie. Or să consume fierturi de ierburi radioactive. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Pentru că...curvele nu sunt curve, iar adevăratele curve sunt preotii, psihiatrii si psihologii (si cei care va conduc de la Bucuresti, pardon, Bartolin-Medelin, vă dau mură în gură cauza schizofreniei (ca sa nu ajungeti in situatia in care ajunsese o chiora de a cara dupa ea - statea cu chirie - vreo 3 sute de carti de psihologie, toate inutile), mai intai in 2 fraze, spuse de Florin Tudose (asa balbait cum e el, a spus ceva) si cauza exacta (cu verde):

Florin Tudose: "Toata Romania e o tara schizofrenogenă, si nu de ieri de azi. Pai amintiti-va pe vremea lui Ceausescu cum la televizor vedeati belsugul nemaipomenit de recolte, iar cand ieseati la pravalie sa cumparati ceva, nu se gasea nimic. Acum e invers, se spune la televizor ca e criza de nu stiu cati ani (2008), iar la supermarket vedeti cozi de oameni care nu se mai termina si o abundenta incredibila de marfuri. Toate aceste mesaje contradictorii rup mintea in doua cetateanului obisnuit".

Cauza reală:

In familia schizofrenogena, copiii nu sunt vazuti de parintii lor ca niste copii, ci ca (mici) parteneri surogat, iar mai tarziu, ca substitut de parinti (carora isi vor delega responsabilitatea pentru intreaga viata => meritele tale sunt datorita mie, iar greselile mele se datoreaza tie). De aceea copiii in caz de esecuri nu beneficiaza de empatie si compasiune, ci de dispretul parintilor care isi vad asteptarile inselate. In caz de nevoi si probleme, parintii vor astepta de la copii sa le rezolve problemele pentru ca sunt substitut de parinti. De fapt părinții schizofrenogeni, se răzbună pe părinții lor (acum bunici) prin copii (nepoți), de aici rezidă și ura de sine a părinților proiectată în copii, generație după generație, ura de sine fiind de fapt ura față de părinții bunici proiectată în copiii nepoți, la care se mai adaugă și ura dintre soți-părinți schizofrenogeni, care evident tot peste copii se răsfrânge (și cel mai intens peste copilul unic - copilul paratrăsnet). Evanghelia neamului romanesc, Miorița, este transmisă cu sfințenie și ...dragoste, din generație în generație, fără ca nimeni să bănuiască faptul că cei doi ciobani tâlhari care-l fac să paralizeze de groază pe cel de-al treilea, reprezintă de fapt simbolul părinților ticăloși ai acestuia din urmă. De aceea baciul care urma sa fie ucis, cand află, nu mișcă un deget, ci se predă total cu o jale cosmică, stelară, pentru ca el se predase de multă vreme părinților săi ticăloși și urma să retrăiască din nou același martiraj, de data asta unul definitiv, lovitura de grație. Acest lucru este sesizat de către strănii occidentali, care zâmbesc cu subînțeles (evreul Silviu Brukner a spus-o de la obraz, "stupid people" dar fără a da și detaliile care acum le dau eu). Ei știu ce va să zică Miorița, care de fapt a fost cum ar spune Eric Berne, psihoterapeutul cel înțelept (mă refer la oaia în sine, nu la ciobanul care a fost mai oaie decât oaia), iar ciobanul s-a lăsat stârpit, pentru că de o asemenea manieră a fost dresat să se comporte, prin educația parentală (el a fost mai dinainte stârpit de părinții lui). Familia schizofrenogena, este paradoxală din toate punctele de vedere. Pe langa confuzia totală de roluri, ceea ce se doreste de la copii sunt doar lucruri contrarii. Cum ar fi faptul că copiii trebuie să satisfacă toate capriciile parintilor, in conditiile in care ei copiii nu au dreptul la nici o bucurie prin liberă alegere, pentru simplu motiv că principalul capriciu pe care trebuie sa-l indeplineasca copiii în asemenea familii este acela de nu fi existat. Așadar, cu bolovanul interdicției existențiale legat de suflet, un copil trebuie să ajungă în viață tot ceea ce își doreste parintele de la el, dar dintru început copilul trebuie să facă în așa fel ca să moară (și nebunia este tot o formă de moarte). Acest scenariu seamănă cu ceea ce spunea Eric Berne despre copiii crescuti ca niste broscoi ca sa fie printi, lucru care este imposibil. De aceea puțini reușesc să scape din asemenea famii întregi la minte, ori vii chiar. Unii au reușit sa scape, au devenit psihoterapeuti, și au transformat evadarea altora într-o afacere profitabila. (profitabilă, pentru că nu îți vor spune nimic, doar te vor jumuli de bani pentru...escorte, fete orfane cu labii bengoase). :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Pentru comozi, toată polologhia poate fi rezumată in 4-5 rânduri și o imagine (școala Waldorf :laugh2 )

http://2.bp.blogspot.com/-kzEH-UWcFCE/U_exbOLBcHI/AAAAAAAABm8/P_OFHNM8nr8/s1600/Geneza%2Bcevelor.jpg

Acum puteți să vă duceți cărțile de psihologie la budă, sau cel mai bine, dați cu ele în cap psihologilor, dar să le dați tare, să le țâșnească sângele pe nas și pe urechi.

http://1.bp.blogspot.com/-M7-F8zIyiDo/U-bzm0Fgw3I/AAAAAAAAA7Y/BLLFn8wD9EA/s1600/10570347_782993105086003_3994979358821777993_n.jpg

• Like 1
Postat

Cauzele bolilor psihice (simple si putine):

1. Curvaria (ipocrizia sentimentala dintre soti-parinti) care genereaza o comunicare ambigua, confuza, dosociata vis-a-vis de copii

2. Proiectiile egocentrice (narcisice) ale parintilor asupra copiilor (fii tu cum voiam eu si n-am putut, nu esti ca ceilalti, nu esti bun de nimic, nimeni nu te iubeste mai mult ca noi, deaia te si batem mereu, etc.)

3. Mesajele distructive ale parintilor adresate copiilor (primii nascuti de pisica nu sunt buni, trebuie aruncati, la a doua fatare pastram puii - mesajul subliminal catre intaiul nascut - trebuie sa mori, asa ajungi sa vezi la stiri copii de tarani care se urca pe un stalp de elecricitate, ating firele si cad carbonizati, nimeni nu intelege DE CE :laugh2 )

Victima de regula consuma pastile.

Agresorul care sta compensat prin agresiune, e mare fumator, pokeraș (Harry Poker), curvar, ipocrit, mincinos, bețivan ascuns, parșiv, escroc, bandit, acum spune adevarul, in secunda doi actioneaza invers.

Daca vreti si bibliografie va dau, sute de carti, dar sunt inutile, tot ce e in librarii la raionul PSIHOLOGIE, e bun de sters la fund.

Ce soarta ii asteapta pe romani pana in 2033 (aceeasi ca si pe evrei in anul 70):

70 % vor muri datorita fracturarii hidraulice

restul de pe la orase, vor fi trimisi de fiara germanica spre golful piersic dupa banii evreilor si petrolul arabilor, dar vor pieri sub senilele tancurilor Merkava (sursa, cartea lui Daniel, altul decat mascariciul spiritual al sinagogăi Satanei de la Bucuresti)

Poporul român este imbecilizat in proportie de 85% (Stefan Popa Popas) prin urmare ....

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Victima de regula consuma pastile.

Agresorul care sta compensat prin agresiune, e mare fumator, pokeraș (Hary Poker), curvar, ipocrit, mincinos, bețivan ascuns, parșiv, escroc, bandit, acum spune adevarul, in secunda doi actioneaza invers. Daca

Haryyshor ti.a venit randul tata......ai cuvantul ! :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

PROPUN CA România sa se numeaca NO MANS LAND, PENTRU CA EA E LOCUITA DE OAMENI INCAPABILI MĂCAR SĂ-ȘI PUNĂ SIMPLA INTREBARE....DE CE?!

• Like 1
Postat

Botanistele (femeile psihiatru, ca tot femeile se inghesuie sa fie si psihiatri in România, femeie=mincinos patologic):

- "tratamentul" e ...Zyprexa, Seroquel, Abilify, Haldol, etc., ăsta e tratamentul, astea te tratează (vindecă)

ce să facă săracele, că au o vârstă, nu mai pot suge pula, trebuie să se hrănească și ele, nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2  au hemoroizi, laserul costa ! laser frate ! :pepsi

• Like 1

Postat

Un rezumat mai pe scurt legat de cauzele bolilor psihice:

1. cheia bolilor psihice e familia schizofrenogena (familia de curvari)

2. Motorul ei e jocul sexual de putere

Joc sexual de putere fac in special femeile dar acum, datorita escortelor s-a cam terminat cu el.

Totusi, cum le recunosti pe protagoniste, pe strada, sau plotoagele expirate pot sa zaca pe forumuri cu niste avatare ca astea de mai jos :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :

(astea sunt schizofrenele de pe forumul softpedia, o parte din ele, ca ele au avatar si escortele care real sunt offline de pe piata sexului si ne intretin in conversatii aici :laugh2 , deaia s-au si apucat de citit carti de psiho :laugh2 )

http://2.bp.blogspot.com/-GZLojZSYSLE/VAH3OCpkbbI/AAAAAAAAIdQ/10FuE82lGCk/s1600/fauna%2Blocala.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.