Sari la conținut

Despre barfa si bun simt, ce au ele in comun ?

Postări Recomandate

Pai te contrazici. Ori este vorba despre ce ai futut, ori despre cat de dezvoltata ai imaginatia ?

am gresit, cuvantul imaginatie n-avea ce cauta acolo, dar ce noroc am cu tine, cenzorul meu permanent

Link spre comentariu

As fi mers pe critic nu neaparat "cenzor"...ce pot sa spun, esti usor "cenzurabil"...mult prea usor.

n-are sens sa ma iau in clanta cu tine, chiar n-are sens :) desi uneori esti simpatic, asa pentru relaxare :)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Aza, acum pe bune: nu crezi ca pentru o singura recenzie si aceea in registru siropos, faci cam mult taraboi si ai cam mult pretentii? Ok, sunt unii care nici cat tine nu au contribuit, dar tu ai alt potential. Sau ma insel?

Link spre comentariu

Aza, acum pe bune: nu crezi ca pentru o singura recenzie si aceea in registru siropos, faci cam mult taraboi si ai cam mult pretentii? Ok, sunt unii care nici cat tine nu au contribuit, dar tu ai alt potential. Sau ma insel?

beleaua nu-i potentialul, ci zona de bastina, care nu imi ofera prea multe alternative, adica ar mai fi o alternativa, dar respectiva nu raspunde la telefon cu zilele, asa ca .... iar sa tot repet recenzii la aceeasi persoana ... siropos .. hm ... sa scriu mai tehnic data viitoare ? ca oricum trebuie sa mai fac o recenzie, macar, sa fie si pe acest nou user :)

Link spre comentariu
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo

Mereu la racolat...

Link spre comentariu
  • Oras:Bora Bora
  • Oras:Bora Bora

Nene Aza, lasa bre ca nu-i departe Clujul! Si oricum, ma indoiesc ca distinsa domnita este singura din Baia Mare. Mai este inca cel putin una, destul de ok si de cunoscuta si ea.

De AmaNda zici???

Ce-ti mai place sa rasucesti cutitu' in rana =))

p.s are dreptate pisicu' cand zice ca numai mata' esti de vina =))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da' ce bre, ce-i cu Amanda?  Am vazut-o cand a venit cu Ancuta, e draguta, amabila, nu am apucat sa am onoarea ca n-am mai avut cand, dar fata pare chiar ok.  Sau nu stiu eu ceva si am dat cu oistea-n gard?

Link spre comentariu

Da' ce bre, ce-i cu Amanda?  Am vazut-o cand a venit cu Ancuta, e draguta, amabila, nu am apucat sa am onoarea ca n-am mai avut cand, dar fata pare chiar ok.  Sau nu stiu eu ceva si am dat cu oistea-n gard?

Din partea mea, toata stima, daca nenea de mai sus stie ceva, e treaba lui, este totusi o optiune demna de luat in seama

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Nene Aza, pai sa-ti deschidem noi, de aici orizontu'? 

Pai nu? Nimfomanii la nevoie se ajuta. Daca trebuie, merg eu in locul lui. El plateste, ca e patron, si pentru ca sunt baiat finut, il las pe el sa scrie recenzia. Totul pentru forum, nimfomani pana la moarte!  :laugh2

• Like 4
Link spre comentariu

Pai nu? Nimfomanii la nevoie se ajuta. Daca trebuie, merg eu in locul lui. El plateste, ca e patron, si pentru ca sunt baiat finut, il las pe el sa scrie recenzia. Totul pentru forum, nimfomani pana la moarte!  :laugh2

Eu sunt de acord, cu conditia sa-mi platesti si tu 2 (doua) ore la colega Amandei :laugh2 stii tu ca patronii's jidani, ei asa de felu' lor

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

unde-i cald si ghini cum zice moldovianu'

ok, ok, sed bland si beu' palinca

nu stiu cum sa spun da' nu te-a intrebat nimeni de sanatate coane barbudiul :laugh2

Azorele , ce plm faci mah ? imi dai puncte ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...