azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Pai te contrazici. Ori este vorba despre ce ai futut, ori despre cat de dezvoltata ai imaginatia ? am gresit, cuvantul imaginatie n-avea ce cauta acolo, dar ce noroc am cu tine, cenzorul meu permanent Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 17, 2014 am gresit, cuvantul imaginatie n-avea ce cauta acolo, dar ce noroc am cu tine, cenzorul meu permanentAs fi mers pe critic nu neaparat "cenzor"...ce pot sa spun, esti usor "cenzurabil"...mult prea usor. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 As fi mers pe critic nu neaparat "cenzor"...ce pot sa spun, esti usor "cenzurabil"...mult prea usor. n-are sens sa ma iau in clanta cu tine, chiar n-are sens desi uneori esti simpatic, asa pentru relaxare Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 17, 2014 n-are sens sa ma iau in clanta cu tine, chiar n-are sens desi uneori esti simpatic, asa pentru relaxare Golanismele nu te prind...in special astea de prin '92. Poti sa-mi faci o clanta, e mai 2003 asa. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Aza, acum pe bune: nu crezi ca pentru o singura recenzie si aceea in registru siropos, faci cam mult taraboi si ai cam mult pretentii? Ok, sunt unii care nici cat tine nu au contribuit, dar tu ai alt potential. Sau ma insel? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Ok, sunt unii care nici cat tine nu au contribuit, Io 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Aza, acum pe bune: nu crezi ca pentru o singura recenzie si aceea in registru siropos, faci cam mult taraboi si ai cam mult pretentii? Ok, sunt unii care nici cat tine nu au contribuit, dar tu ai alt potential. Sau ma insel? beleaua nu-i potentialul, ci zona de bastina, care nu imi ofera prea multe alternative, adica ar mai fi o alternativa, dar respectiva nu raspunde la telefon cu zilele, asa ca .... iar sa tot repet recenzii la aceeasi persoana ... siropos .. hm ... sa scriu mai tehnic data viitoare ? ca oricum trebuie sa mai fac o recenzie, macar, sa fie si pe acest nou user Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Aza, acum pe bune: nu crezi ca pentru o singura recenzie si aceea in registru siropos, faci cam mult taraboi si ai cam mult pretentii? Ok, sunt unii care nici cat tine nu au contribuit, dar tu ai alt potential. Sau ma insel?Mereu la racolat... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Nene Aza, lasa bre ca nu-i departe Clujul! Si oricum, ma indoiesc ca distinsa domnita este singura din Baia Mare. Mai este inca cel putin una, destul de ok si de cunoscuta si ea. Link spre comentariu
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Nene Aza, lasa bre ca nu-i departe Clujul! Si oricum, ma indoiesc ca distinsa domnita este singura din Baia Mare. Mai este inca cel putin una, destul de ok si de cunoscuta si ea.De AmaNda zici???Ce-ti mai place sa rasucesti cutitu' in rana p.s are dreptate pisicu' cand zice ca numai mata' esti de vina 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Da' ce bre, ce-i cu Amanda? Am vazut-o cand a venit cu Ancuta, e draguta, amabila, nu am apucat sa am onoarea ca n-am mai avut cand, dar fata pare chiar ok. Sau nu stiu eu ceva si am dat cu oistea-n gard? Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Da' ce bre, ce-i cu Amanda? Am vazut-o cand a venit cu Ancuta, e draguta, amabila, nu am apucat sa am onoarea ca n-am mai avut cand, dar fata pare chiar ok. Sau nu stiu eu ceva si am dat cu oistea-n gard? Din partea mea, toata stima, daca nenea de mai sus stie ceva, e treaba lui, este totusi o optiune demna de luat in seama Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Nene Aza, pai sa-ti deschidem noi, de aici orizontu'? Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 pai asta e scopul forum-ului, ca doar nu tragerea de izmene cu Barbugiu si vagabonzii veseli Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Nene Aza, pai sa-ti deschidem noi, de aici orizontu'? Pai nu? Nimfomanii la nevoie se ajuta. Daca trebuie, merg eu in locul lui. El plateste, ca e patron, si pentru ca sunt baiat finut, il las pe el sa scrie recenzia. Totul pentru forum, nimfomani pana la moarte! 4 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Pai nu? Nimfomanii la nevoie se ajuta. Daca trebuie, merg eu in locul lui. El plateste, ca e patron, si pentru ca sunt baiat finut, il las pe el sa scrie recenzia. Totul pentru forum, nimfomani pana la moarte! Eu sunt de acord, cu conditia sa-mi platesti si tu 2 (doua) ore la colega Amandei stii tu ca patronii's jidani, ei asa de felu' lor Link spre comentariu
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Partajează Postat Septembrie 17, 2014 pai asta e scopul forum-ului, ca doar nu tragerea de izmene cu Barbugiu si vagabonzii veseliBubico,sezi calm ca te dau pe mana lui Bismarck a lu' Papadopolina Link spre comentariu
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Eu sunt de acord, cu conditia sa-mi platesti si tu 2 (doua) ore la colega Amandei stii tu ca patronii's jidani, ei asa de felu' lorFaci ce faci si tot cu limba-n priza ajungi Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Bubico,sezi calm ca te dau pe mana lui Bismarck a lu' Papadopolina ok, ok, sed bland si beu' palincanu stiu cum sa spun da' nu te-a intrebat nimeni de sanatate coane barbudiul Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Faci ce faci si tot cu limba-n priza ajungi unde-i cald si ghini cum zice moldovianu' Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 unde-i cald si ghini cum zice moldovianu' ok, ok, sed bland si beu' palincanu stiu cum sa spun da' nu te-a intrebat nimeni de sanatate coane barbudiul Azorele , ce plm faci mah ? imi dai puncte ? Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Azorele , ce plm faci mah ? imi dai puncte ? din greseala, nu te gudura prea tare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 din greseala, nu de gudura prea tareLasa dreaq palinca 1 Link spre comentariu
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Azorele , ce plm faci mah ? imi dai puncte ? Da-i-le si tu Ancutei ca sa va paciuiti Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Lasa dreaq palinca asta n'a fost palinca, a fost graba la tastare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum