Sari la conținut

Pisicuts sugi cariciu cu Randunica

stef19

Postări Recomandate

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Stef19, Oly, Randunica, Thegodfather, Daywalker, Barbugiu©, Marean no.1, etc. etc., parca ziceai ca ai sotie, copiii aia blonzi....singur pe lume...hm? piaza rea a României :laugh2 :laugh2 :laugh2

http://2.bp.blogspot.com/-G-9pROd0jO4/VAlbdX_ZhQI/AAAAAAAAIgg/6aFoO9hWx_k/s1600/troll.jpg

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Inginere schimbă placa..ceva nou nimic?ne plictisesti..Ps..Pizdicutz fa-mi contu verde vreau sa vb cu tine in privat...mă auzi?si nu în ultimul rînd pupă-mă la pizdă

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Inginere schimbă placa..ceva nou nimic?ne plictisesti..Ps..Pizdicutz fa-mi contu verde vreau sa vb cu tine in privat...mă auzi?si nu în ultimul rînd pupă-mă la pizdă

mai ai putin pana la 199 de posturi cand o sa modific din nou la 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

Barbugiul pizdii mele..ce vrei măă?dovezi?sa faci ce cu ele?sa te ştergi la cur dimineața in loc de cur"papir...şezi blînd si arată lumii ceva interesant si tu..fa din cacat zbici dacă poți...eu aşa am făcut..si a funcționat..vină cu o ideie ceva nou aici...dă la rumegat la turmă si vezi ce-o să iasă..nu te băga in discuții ca nu te privesc...eu vorbesc către administrație nu cu voi...cine trebuie sa citeasca postările mele le citeşte...fii linistit..hai sa-mi trăieşti..o mie de ani făra reparații capitale..paaa

Hai ca dupa deja celebra zdreamță, despre care m-a lamurit un coleg, învăț și alte regionalisme . Acum apare in loc de bici, zbici. Culmea ironiei, am cautat si chiar exista.

In engleza cred ca este zBitch ;)

Postat

Mă fraților eu nu grăiesc prostii..pisdicutz vrea să mă sugă de pizdă din nou..dacă mă fac verde..mă banezi?spune adevărul.?.deşi nu vreau săți dau bani..o fac pentru divertismentul meu...pupă-mă in pizdă pisdicuts

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Mă fraților eu nu grăiesc prostii..pisdicutz vrea să mă sugă de pizdă din nou..dacă mă fac verde..mă banezi?spune adevărul.?.deşi nu vreau săți dau bani..o fac pentru divertismentul meu...pupă-mă in pizdă pisdicuts

Apai Stefi, da si tu pizduca ta cuiva care o vrea.. :)

• Like 1
Postat

Incă o dată întreb, pizda se poate suge? Trebuie sa încerc și eu. :laugh2

Postat

se poate molfai, sugi, molfai, tragi, scuipi, si iar lingi si sugi

se poateeeeeeeeeeeeeeeee

Incă o dată întreb, pizda se poate suge? Trebuie sa încerc și eu. :laugh2

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

se poateeeeeeeeeeeeeeeee

hihihi se pare ca Sandraesc stie ce-i place!

Postat

se poateeeeeeeeeeeeeeeee

O si scuip? Adica ceva de genul molfai, sug, molfai, trag si apoi dintr-o data zic o scuip si  zic "Ptiu fir-ai a dracu' " ? :laugh2

P.S. Ma prefac si eu ca nu stiu despre ce e vorba dar nu cred ca mi-a iesit, nu? :)

Postat

esti pe aproape

O si scuip? Adica ceva de genul molfai, sug, molfai, trag si apoi dintr-o data zic o scuip si  zic "Ptiu fir-ai a dracu' " ? :laugh2

P.S. Ma prefac si eu ca nu stiu despre ce e vorba dar nu cred ca mi-a iesit, nu? :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

deja m-a plictisit topicul asta....pana la urma cat mai dureaza pana la banare ?

Postat

shhh

ca ajunsesem la treburi importante :laugh2 :laugh2

ce banare?

da-le incolo de banari, ca oricum banatul vine'napoi numaidecat

mai bine sa facem ceva cu temperatul, decat cu banatul :boob

deja m-a plictisit topicul asta....pana la urma cat mai dureaza pana la banare ?

Postat

esti pe aproape

Ce este ciudat este ca desi la barbati cea mai folosita injuratura este cea cu suptul pulii, n-am auzit niciodata o femeie nervoasa sa țipe " Băăăăă sugea-me-ai pizda!!"

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

pai nu e o injuratura

pe femei deja le rasfeti cand le sugi pasarica :laugh2

Ce este ciudat este ca desi la barbati cea mai folosita injuratura este cea cu suptul pulii, n-am auzit niciodata o femeie nervoasa sa țipe " Băăăăă sugea-me-ai pizda!!"

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau
Postat

Flu flu flu...de ce nu acceseaza zburatoarea contul ei?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...