b3rt0 Reputație: 123 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2014 http://www.imageupload.co.uk/images/2014/09/15/gmgcfjm.gif
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 16, 2014 Stef19, Oly, Randunica, Thegodfather, Daywalker, Barbugiu©, Marean no.1, etc. etc., parca ziceai ca ai sotie, copiii aia blonzi....singur pe lume...hm? piaza rea a României :laugh2 http://2.bp.blogspot.com/-G-9pROd0jO4/VAlbdX_ZhQI/AAAAAAAAIgg/6aFoO9hWx_k/s1600/troll.jpg
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 16, 2014 Inginere schimbă placa..ceva nou nimic?ne plictisesti..Ps..Pizdicutz fa-mi contu verde vreau sa vb cu tine in privat...mă auzi?si nu în ultimul rînd pupă-mă la pizdă
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 16, 2014 Inginere schimbă placa..ceva nou nimic?ne plictisesti..Ps..Pizdicutz fa-mi contu verde vreau sa vb cu tine in privat...mă auzi?si nu în ultimul rînd pupă-mă la pizdă mai ai putin pana la 199 de posturi cand o sa modific din nou la 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 16, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=805945536092929 fa stefipufi, nu mai dansa asa
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 Barbugiul pizdii mele..ce vrei măă?dovezi?sa faci ce cu ele?sa te ştergi la cur dimineața in loc de cur"papir...şezi blînd si arată lumii ceva interesant si tu..fa din cacat zbici dacă poți...eu aşa am făcut..si a funcționat..vină cu o ideie ceva nou aici...dă la rumegat la turmă si vezi ce-o să iasă..nu te băga in discuții ca nu te privesc...eu vorbesc către administrație nu cu voi...cine trebuie sa citeasca postările mele le citeşte...fii linistit..hai sa-mi trăieşti..o mie de ani făra reparații capitale..paaa Hai ca dupa deja celebra zdreamță, despre care m-a lamurit un coleg, învăț și alte regionalisme . Acum apare in loc de bici, zbici. Culmea ironiei, am cautat si chiar exista. In engleza cred ca este zBitch
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 16, 2014 Mă fraților eu nu grăiesc prostii..pisdicutz vrea să mă sugă de pizdă din nou..dacă mă fac verde..mă banezi?spune adevărul.?.deşi nu vreau săți dau bani..o fac pentru divertismentul meu...pupă-mă in pizdă pisdicuts
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 16, 2014 ce darnica esti azi stef19.!!
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 16, 2014 Mă fraților eu nu grăiesc prostii..pisdicutz vrea să mă sugă de pizdă din nou..dacă mă fac verde..mă banezi?spune adevărul.?.deşi nu vreau săți dau bani..o fac pentru divertismentul meu...pupă-mă in pizdă pisdicutsApai Stefi, da si tu pizduca ta cuiva care o vrea.. 1
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 un rezumat va rog
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 16, 2014 Apai Stefi, da si tu pizduca ta cuiva care o vrea.. hihihi
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 16, 2014 un rezumat va rog stefi da pisdicu la pizicutz si pisicu nu vrea!
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 stefi da pisdicu la pizicutz si pisicu nu vrea!am inteles
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 Mă fraților eu nu grăiesc prostii..pisdicutz vrea să mă sugă de pizdă din nou..dacă mă fac verde..mă banezi?spune adevărul.?.deşi nu vreau săți dau bani..o fac pentru divertismentul meu...pupă-mă in pizdă pisdicuts Incă o dată întreb, pizda se poate suge? Trebuie sa încerc și eu.
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 se poate molfai, sugi, molfai, tragi, scuipi, si iar lingi si sugise poateeeeeeeeeeeeeeeeeIncă o dată întreb, pizda se poate suge? Trebuie sa încerc și eu.
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 16, 2014 se poate molfai, sugi, molfai, tragi, scuipi, si iar lingi si sugise poateeeeeeeeeeeeeeeee hihihi se pare ca Sandraesc stie ce-i place!
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat Septembrie 16, 2014 un rezumat va rog$efa ta e infractoare... Sper ca am ajutat.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 se poate molfai, sugi, molfai, tragi, scuipi, si iar lingi si sugise poateeeeeeeeeeeeeeeee O si scuip? Adica ceva de genul molfai, sug, molfai, trag si apoi dintr-o data zic o scuip si zic "Ptiu fir-ai a dracu' " ? P.S. Ma prefac si eu ca nu stiu despre ce e vorba dar nu cred ca mi-a iesit, nu?
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 esti pe aproapeO si scuip? Adica ceva de genul molfai, sug, molfai, trag si apoi dintr-o data zic o scuip si zic "Ptiu fir-ai a dracu' " ? P.S. Ma prefac si eu ca nu stiu despre ce e vorba dar nu cred ca mi-a iesit, nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2014 Postat Septembrie 16, 2014 deja m-a plictisit topicul asta....pana la urma cat mai dureaza pana la banare ?
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 shhhca ajunsesem la treburi importante :laugh2ce banare?da-le incolo de banari, ca oricum banatul vine'napoi numaidecatmai bine sa facem ceva cu temperatul, decat cu banatul deja m-a plictisit topicul asta....pana la urma cat mai dureaza pana la banare ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 esti pe aproape Ce este ciudat este ca desi la barbati cea mai folosita injuratura este cea cu suptul pulii, n-am auzit niciodata o femeie nervoasa sa țipe " Băăăăă sugea-me-ai pizda!!" :laugh2
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 pai nu e o injuraturape femei deja le rasfeti cand le sugi pasarica Ce este ciudat este ca desi la barbati cea mai folosita injuratura este cea cu suptul pulii, n-am auzit niciodata o femeie nervoasa sa țipe " Băăăăă sugea-me-ai pizda!!" :laugh2
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Septembrie 16, 2014 Flu flu flu...de ce nu acceseaza zburatoarea contul ei?!
sandraesc Reputație: 56 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 e ocupata cu ciorba de potroace Flu flu flu...de ce nu acceseaza zburatoarea contul ei?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum