curiousbynature Reputație: 36 Postat Iunie 29, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2020 Știe cineva al cui e nr acum? Cine are anunțul pe publi acum?
coco_86 Reputație: 62 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Știe cineva al cui e nr acum? Cine are anunțul pe publi acum?A apărut anunțul cu numărul pe Targoviste, desi nu cred ca este aceiași persoana cu toate ca folosește numele plus ca este la transsexuale ?!?! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/stapana-dominatoare-transsexuala-caut-sclavi-supusi/7ieh8960h1g975362i400i9127122ii6.html
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 1 Postat August 1 Deci Își mai aduce aminte cineva de acum mulți ani de Aida zisa Adda? Dacă nu-ți mai aduci aminte va reîmprospătez eu memoria Culmea este că nu m-ai întâmplarea a făcut să o regăsesc pe stradă la un magazin am oprit să-mi iau țigări și am văzut-o în spatele meu la coadă Culmea este că ne-am recunoscut reciproc și am început să vorbim ESTE adevărat că au trecut mai mult de 10 ani de când am văzut-o ultima dată s-a schimbat are și o problemă medicală acum traheostoma dacă știe cineva despre ce este vorba (e virba de o gaura in trahee cu tub medical etc poveste lunga ceva cu corzile vocale o complicatie etc) Culmea este că în pofida acestei probleme medicale mi-a spus că își dorește foarte mult să revină pe piață ESTE adevărat niște condiții minimale în sensul că ar vrea doar să iau un client pe zi etc in fine nu e treaba mea asta cert e ca am mers la locatie cu ea si dintr una in alta am dat o in sex Ceea ce pot să vă spun este că au fost lucrurile ca și cum n-ar fi trecut acesti 10 sau 11 ani nu si a pierdut nimic din arta si mai ales din pofta nestavilita de a face sex Oral demential cu pofta (nu numai ca nu o incurca acel dispozitiv medical ba culmea așa cum spune și ea o ajută să facă un oral și mai deep pentru că ea nu respiră prin gură respira în gât) Acum vă rog să nu mă judecati să ziceți că am profitat pur și simplu ea dorește să revină pe piață și a insistat pentru că vrea să se lanseze Ceea ce mai am eu de spus aicea ESTE că locația este excelentă în zona Lia Manoliu arenei naționale, Singura în locație duș cameră bucătărie de fumat tot ce trebuie pret 250 ora nu a zis limita de finalizari dar banuiesc ca se pot doua eu am fost stirs de vlaga doar la prima recomand sa discutati amanunte cu ea la telefon, stiu ca e destula lume care intreba inca de ea spor 3 1
Misterioous1 Reputație: 0 Postat August 1 Postat August 1 Poate lasă câteva poze pe forum să o vedem și noi cei care nu o cunoaștem
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 1 Postat August 1 Unul din topicurile vechi atat pot sa va ajut in rest…sunteti baieti mari🤪
awokeone10 Reputație: 10097 Postat August 1 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 1 Acum 4 ore, dorky07 a spus: Unul din topicurile vechi atat pot sa va ajut in rest…sunteti baieti mari🤪 Cati ani aproximezi ca are acum? 1
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 2 Postat August 2 Acum 12 ore, apandele38 a spus: Salut ne lasi si un nr sa vb cu ea Pai e in titlu nr
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 2 Postat August 2 Acum 8 ore, awokeone10 a spus: Cati ani aproximezi ca are acum? 45/47 nu r onpustoaica fresh atentie e vrb de vechile servicii etc
Putere1 Reputație: 132 Postat August 2 Oras:București Oras:București Postat August 2 Acum 1 oră, dorky07 a spus: 45/47 nu r onpustoaica fresh atentie e vrb de vechile servicii etc Măi făcut curios, spune-mi cum e că femeie, frumoasă, are pasă mică? Am avut tot felul de femei, mută, șchioapă, chioară, sânt interesat de una ce poate să facă ON cu deep intens fără să se înece și cu CIM. Asta e pentru mine nu pentru un prieten. E valabil nr din titlu, cum poate fi contactată?
apandele38 Reputație: 20 Postat August 2 Postat August 2 Acum 1 oră, dorky07 a spus: Pai e in titlu nr Este țeapă nu este nr al ei este o femeie bătrână
stapan_87 Reputație: 320 Postat August 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2 am sunat însă nu raspunde. dacă este ea, ar fi fain, dar vad ca deja cineva zice ca e țeapă... Mai încerc mâine, sa ma convingerea. oricum dacă merg, îmi dau seama imediat dacă e ea sau nu.
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 3 Postat August 3 Teapa nu e ce am povestit s a intamplat cred ca totusi destul de multi de pe aici stiu ca nu sunt genul sa ma apuc de povesti aiurea sau de “pestit” fara motiv ceea ce va reamintesc (poate nu am detaliat destil de clar) este ca a zis ca vrea sa revina dar cumva mai atipic zicea ca vrea maxim un client pe zi ca mai are si alt job ca in weekend nu stie daca presteaza etc plus ca jobul din cate am inteles o ocupa pana pe la 17 probabil ca de aici inconsecventele eu am zis ca stiu ca multi se gandeai si daca am avut norocul asta sa dau peste a si a zis sa fac public asta sa il fac
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 3 Postat August 3 Pisicuts vad ca le ai unit dar numarul vechi nu mai e iar cel nou vrea sa îl schimbe inteles ca si a facut cont nou gen nu de scorta si a incercat sa scrie dar nu a aparut in fine
billion99 Reputație: 28 Postat August 3 Oras:București Oras:București Postat August 3 Acum 4 ore, dorky07 a spus: Pisicuts vad ca le ai unit dar numarul vechi nu mai e iar cel nou vrea sa îl schimbe inteles ca si a facut cont nou gen nu de scorta si a incercat sa scrie dar nu a aparut in fine Salutare,numarul cu 5149 la final nici nu se formează,care este numărul la care răspunde?
dorky07 Reputație: 1049 Postat August 4 Postat August 4 Bai nu stiu sincer eu v spus ce s a intamplat am inteles de la ea ca deja a vorbit pe whapp cu multi dintre voi acum eu nu mai am ce sa spun daca isi ia cartela noua speciala pt asta ajut si postez nr (pe asta de l am zis are si alt bussiness inteleg de aia e f aglomerata) repet mie mi a zis ca vrea sa faca asta ocazional gen un client max pe zi si nu am inteles cat de constant va repet si eu ce am inteles sincer eram preocupat sa fut nu sa discut pt ca m a rugat sa o ajut cu asta sinot ca stiam ca unii dintre noi au si nostalgii de gen am zis sa oostez am scris si eu ce am stiut/stiu 1
tudorx Reputație: 207 Postat August 18 Postat August 18 Salut! Deci care numar din titlu este pana la urma? Asta cu 149 la final? E singurul cu whatsapp pe el.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum