solo321 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 Buna. Deplasari in Bucuresti faci?
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 22, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 22, 2016 Buna. Deplasari in Bucuresti faci?Vrei sa mori la tine-n pat, nu!?
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Buna. Deplasari in Bucuresti faci?Fac outcall numai la hotel scumpule!
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Vrei sa mori la tine-n pat, nu!? Rautate , tu ai murit cumva? De ce sperii lumea ???
gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Incercam sa imi imaginez cum ar fi sa postez un filmulet cu una din M**-le alea hardcore ale mele nu ar fi o idee rea.....
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 nu ar fi o idee rea..... Uite ce iti propun .....fac asta daca esti tu ala care mi-o da la M*** !!! DEAL???P.S. Nu ti se va vedea decat "gogu" in film , asa ca nu risti nimic !!
gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Uite ce iti propun .....fac asta daca esti tu ala care mi-o da la M*** !!! DEAL???P.S. Nu ti se va vedea decat "gogu" in film , asa ca nu risti nimic !!Ar fi o idee....ba risc....eu stiu cine mai intra pe aici si-mi cunoaste pe "gogu" ??? Daca mai aveam 20 ani mai ziceam...!mmmm nu ma ispiti !
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 22, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 22, 2016 Rautate , tu ai murit cumva? De ce sperii lumea ???Nu, da' nici mult nu mai aveam! ;-) 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 22, 2016 Asta e, dacă suntem hodorogi! Așa ne trebe! 3 12
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Ar fi o idee....ba risc....eu stiu cine mai intra pe aici si-mi cunoaste pe "gogu" ??? Daca mai aveam 20 ani mai ziceam...!mmmm nu ma ispiti ! Hihihihi....eram sigura ca e numai gura de tine !!
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Asta e, dacă suntem hodorogi! Așa ne trebe! Stai linistit ca multi "tinerei" si-ar dori sa fie "hodorogi" asa ca voi .....
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Nu, da' nici mult nu mai aveam! ;-) DA??? bineeeeeeee ....nu cumva sa uiti ce ai afirmat aici!!! Abia astept sa te vad!
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 22, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 22, 2016 Si eu pe tine :-)
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Si eu pe tine :-)
gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Hihihihi....eram sigura ca e numai gura de tine !! ce marketing agresiv.... te pup
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 ce marketing agresiv.... te pup Se vede ca am alta meserie la baza , asa e?? "Curva" m-am facut la batranete ! 1
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 22, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 22, 2016 Ar fi o idee....ba risc....eu stiu cine mai intra pe aici si-mi cunoaste pe "gogu" ??? Daca mai aveam 20 ani mai ziceam...!mmmm nu ma ispiti ! Goguleeeee.... Muim sau ne lamentam... He, he, la 20 de ani... Ca doar nu e expozitie, sau avem de-a face cu un "antique" :-) 1
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 22, 2016 Goguleeeee.... Muim sau ne lamentam... He, he, la 20 de ani... Ca doar nu e expozitie, sau avem de-a face cu un "antique" :-)
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Martie 14, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Martie 14, 2016 Esti disponibila? De luni pana sambata intre 13.30-23.00 si duminica numai daca am programari!! Pup
cojack25 Reputație: 9 Postat Martie 15, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 15, 2016 Aida dacă vrei fac eu filmuleț cu u dacă "gogu80" nu vrea sa facă sunt eu dispus sa te ajut bine înțeles dacă vrei 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Aida dacă vrei fac eu filmuleț cu u dacă "gogu80" nu vrea sa facă sunt eu dispus sa te ajut bine înțeles dacă vreiAr fi mulţi dispuşi s-o ajute, dar nu prea cred că vrea ea.
skywolf Reputație: 99 Postat Martie 26, 2016 Telefon: stilgar19 Oras:Timisoara Telefon: stilgar19 Oras:Timisoara Postat Martie 26, 2016 Salutare boys,Saptamana trecuta fiind cu treaba prin Bucuresti am reusit sa trec pe la Eva (http://nimfomane.com/forum/topic/42946-eva-bruneta-lasciva-piata-muncii-0727607699 ) si pe la Aida ( titulara topicului).Am prins-o pe Eva relativ repede la telefon fiind atras de ideea de a incerca o partida de sex in care sa imi domin partenera. Am ajuns la ea si intr-adevar nu are toate “tiglele pe casa”, atrebuit sa o pedepsesc sa taca din gura. Din pacate nu prea a iesit ceea ce vroiam eu ( se pare ca nu imi sta in fire sa fiu dominator) asa ca intalnirea a fost destul de pasnica. Sarutari, un oral cu tendinte de deep si supt de bilute, reintors favorul din partea mea si linse sfarcurile si pasarica. La normal am executat LOT, misionar si doggy-style in forta, pozitie in care am si terminat.Notele pe care le acord sunt:Locatie: 8 - garsoniera curata, prospop curat, gel de dusAspect: 8/9 – varsta isi spune cuvantul ( la fata dar nu si la corp)Ora: 9/10 - am crezut la un monet dat ca imi inghite bijuteriile JNormal: 9 – cand a auzit ordinul de imbracare a soldatului s-a miscat cu viteza luminii, multumind ca o fute si pe ea cinevaGFE: 8/9 - nu prea am facut noi click)FK: 8Tarif – 250 / ora 3
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Martie 26, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Martie 26, 2016 Salutare boys,Saptamana trecuta fiind cu treaba prin Bucuresti am reusit sa trec pe la Eva (http://nimfomane.com/forum/topic/42946-eva-bruneta-lasciva-piata-muncii-0727607699 ) si pe la Aida ( titulara topicului).Am prins-o pe Eva relativ repede la telefon fiind atras de ideea de a incerca o partida de sex in care sa imi domin partenera. Am ajuns la ea si intr-adevar nu are toate “tiglele pe casa”, atrebuit sa o pedepsesc sa taca din gura. Din pacate nu prea a iesit ceea ce vroiam eu ( se pare ca nu imi sta in fire sa fiu dominator) asa ca intalnirea a fost destul de pasnica. Sarutari, un oral cu tendinte de deep si supt de bilute, reintors favorul din partea mea si linse sfarcurile si pasarica. La normal am executat LOT, misionar si doggy-style in forta, pozitie in care am si terminat.Notele pe care le acord sunt:Locatie: 8 - garsoniera curata, prospop curat, gel de dusAspect: 8/9 – varsta isi spune cuvantul ( la fata dar nu si la corp)Ora: 9/10 - am crezut la un monet dat ca imi inghite bijuteriile JNormal: 9 – cand a auzit ordinul de imbracare a soldatului s-a miscat cu viteza luminii, multumind ca o fute si pe ea cinevaGFE: 8/9 - nu prea am facut noi click)FK: 8Tarif – 250 / ora EU SUNT AIDAAAAAA !!!!!! CARE GARSONIERA ???? STAU IN APT CU 4 CAMERE!!!!! CINE ESTE EVA ?????? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Or fi mai multe Aide...Omul s-a dus la Eva și știa că mai e o Aidă pe acolo. Dacă te-ar fi văzut, sigur că nu te-ar fi confundat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum