Sari la conținut

Recenzii ... pe dos

doixdoi

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Ma' toate ca toate, da' tonul e de fitze? Despre asta se vorbeste acum la table in parc? Salut tuturor, in special Taka ;)

Te salut si eu,Sper sa nu te zapaceasca/brambureasca mirosul de fasole ;)

Vizitator takayama
Postat

Iti inchipui,la fasole batuta cu Picon si cu Shaworma!De neratat!Nu sint dupa nimeni,Amada pur si simplu mi se pare o persoana foarte interesanta si inteligenta acestea fiind caracteristicile din cauza carora mi-ar placea sa o cunosc.Si sint multi pe forum ca ea.Tu spre exemplu.Sau Deeana.Oricum serviciile pe care le ofera Amada nu reprezinta preferintele mele.

Cum spuneam in postul anterior,Sper ca Shaworma sa nu puna botu' la fasole,ci doar sa-I bata fasolea lui Picon,asa cum a facut si pana acum;noi,astialalti,mai punem sare si piper pe ici,colea.

Cu Amada glumeam,si mie imi e simpatica ca-I barbatoasa de felul ei,desi tot muiere ramane.

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Cum spuneam in postul anterior,Sper ca Shaworma sa nu puna botu' la fasole,ci doar sa-I bata fasolea lui Picon,asa cum a facut si pana acum;noi,astialalti,mai punem sare si piper pe ici,colea.

Cu Amada glumeam,si mie imi e simpatica ca-I barbatoasa de felul ei,desi tot muiere ramane.

Simpaticule, sensul cuvantului este variat in functie de hazul tau inexistent:

MUIÉRE ~i pop. 1) Persoană matură de sex feminin; femeie. 2) Femeie căsătorită în raport cu bărbatul ce i-a devenit soț; nevastă; soție. 3)depr. Femeie cu apucături urâte; cață; mahalagioaică. /<lat. mulier, ~eris 

Daca anterios Sorina a fost cea care s-a bagat (dupa cum spui), in cazul asta nu cred ca te-am bagat eu in seama.

Ignora-ma si expresia data s-o folosesti cu cea care te-a crescut asa... 

• Like 3
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ahahaha...taCOIama, incepi sa n-o mai uzi cand o sugi :)))))

Vizitator takayama
Postat

Stii bine cum sta treaba cu de astea,prea repede dai din coada fara motiv.

Cat despre Amada,confunda des forumul cu dormitorul,Dar tot simpataca imi este,a drakului muiere :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cat despre Amada,confunda des forumul cu dormitorul,

N-as fi asa de sigur :D

Postat

Takaslbz, mars la cacat cu fratii tai la fel de ratati si complexati ca si tine...se pare ca stai prost cu memoria, "frustrarea-ta", ai uitat cand nici sa respiri nu mai puteai de oful vietii mele, cacanarule?!? :slap2

Btw, nu ti-ai cumparat inca o viata!?!? Trist...s-a terminat la Mega?!?! Incearca la Cora  :laugh2

Oare de ce numai idiotii si dobitocii nu inteleg ce spun si trebuie sa traduc?!?! Relationare, folosit cu sens figurat...credeam ca ai vreo doua clase peste Picpoc si nu este nevoie sa pun ghilimelele de rigoare

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Takayama, se pare ca ai ramas singur. Se pare ca intr-adevar nu imtelegi nimic. Se pare ca intr-adevar esti prost. Prost rau si mai semnalizezi. Se pare ca e cazul sa ne lasi.

Mars!

• Like 3
  • Minus 10
Postat

Lasati-l ca azi  a fost "prostul de serviciu".

Mai are omul si zile mai proaste :)))

Sa speram ca ramane asa :)))))))

• Like 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Takayama, se pare ca ai ramas singur. Se pare ca intr-adevar nu imtelegi nimic. Se pare ca intr-adevar esti prost. Prost rau si mai semnalizezi. Se pare ca e cazul sa ne lasi.

Mars!

Lasati-l ca azi  a fost "prostul de serviciu".

Mai are omul si zile mai proaste :)))

Sa speram ca ramane asa :)))))))

....................................

N-am treaba cu nici unul dintre cei doi, dar cred ca Sorina a demonstrat ca-i majora, vaccinata si mai Barbata ca multi dintre voi,  putand sa se apere si singura in duelul verbalo-virtual, pizda-n pula si viceversa, cu un interlocutor care o calca pe coada/mixi.
  Dar pe voi, mai personajelor animate, pe voi doi(cat si pe ceilalti 4-5 paduchi lati atarnati de voi, cei care cum te prind cu nadragii in vine, hop cu sula-n gura sa se hraneasca si ei), oricat m-as stradui chiar nu pot sa va inteleg, cat de limbisti puteti fi mai ''barbatilor''.
  Stati atarnati prin boscheti si cum simtiti ca-i rost de o ciozvarta de ros/lins/supt, hop si voi dand din coda cu limba scoasa.
  Baga-mi-as organu in Decebal, Traian si in rasa lor, care s-au futut in chur, creandu-ne pe noi, un neam/rasa de bulangii rujati, perversi si lesbieni, care nu au nici cea mai mica legatura cu semenii nostri de prin alte parti, purtatori reali de organ masculin, adica cu subspecia intitulata BARBAT . :cry2
   Faptul ca ma chinui sa le explic strainilor de vreo 15 ani ca nu toti suntem de cacat ca natie, e floare la ureche, cand trebuie sa le demonstrez ca ''barbatii'' nu sunt curve, nu se fut in cur si nu sug pula/pizda, atat virtual, cat si in cel mai real mod.
  Sunteti tristi, da rau de tot, mai omuletilor. :cry2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

manca-ne-ai pulile =))

iti dau ma 200 sa-ti iei niste ulei parfumat sa faci o laba? hahahaha

Postat

Marinare, doua remarci am la postul tau de mai sus:

1. Tu esti de ceva timp aici si inca nu ai invatat ca si eu si picon ( si inca ceilalti 4-5 ) doar ne batem cu pula peste cei ca tine care iau in serios si se dau de ceasul mortii la ce se intampla aici, intr-un spatiu virtual.

2. Nu ma mira ca nu inteleg strainii nimic de la tine.Tu nu sti in stare sa-ti dai seama ce se eintampla cu tine, dar sa mai explici si la altii.

ps- am creezut ca ti-ai revenit, dar ai avut doar un momeent de ratacire.

Sper sa ramai asa, prost! 

PS1-   :))))))

• Like 1
Vizitator takayama
Postat

Takaslbz, mars la cacat cu fratii tai la fel de ratati si complexati ca si tine...se pare ca stai prost cu memoria, "frustrarea-ta", ai uitat cand nici sa respiri nu mai puteai de oful vietii mele, cacanarule?!? :slap2 Btw, nu ti-ai cumparat inca o viata!?!? Trist...s-a terminat la Mega?!?! Incearca la Cora  :laugh2 Oare de ce numai idiotii si dobitocii nu inteleg ce spun si trebuie sa traduc?!?! Relationare, folosit cu sens figurat...credeam ca ai vreo doua clase peste Picpoc si nu este nevoie sa pun ghilimelele de rigoare

Delirium tremens in forma agravanta exprimat in limbaj suburban invatat pe centura:vreo DOVADA pt elucubratiile psihotice?

Ce interes poate reprezenta una ca tine?De penibil,scleroza,mania persecutiei,isterizare, ai auzit?,ca prezinti simptomele.

Postat

Dobitocul tot dobitoc...dar este bine ca faci pe desteptul...stau cu tine o zi intreaga pe forum, tristule, si pun pariu ca nu reusesti sa ma enervezi....ai vrea tu sa ai talentul pe care-l AVEA Bambucha sa ma scoata din sarite =))

Tu, esti doar o singura treapta mai sus decat Picpoc...in sensul ca stii sa scrii corect...dar atat!!! 

Azi, nu ti-am zis inca, nu?!?! Iti zic acum: mars la cacat!!

Vizitator takayama
Postat

Takayama, se pare ca ai ramas singur. Se pare ca intr-adevar nu imtelegi nimic. Se pare ca intr-adevar esti prost. Prost rau si mai semnalizezi. Se pare ca e cazul sa ne lasi.Mars!

Bai tantalaule,am ramas singur in raport cu cine,vreo 3-4 asexuati si impotententi intelectual care se ling intre ei?Mosule,nu-ti zic cat de ridicol esti,la anii tai a plecat trenul din gara,Dar vezi sa nu pierzi Ultima spovedanie si impartasanie,asta daca nu esti in crasma lingand pahare,pomana vreunui confrate.

Vizitator takayama
Postat

C

Dobitocul tot dobitoc...dar este bine ca faci pe desteptul...stau cu tine o zi intreaga pe forum, tristule, si pun pariu ca nu reusesti sa ma enervezi....ai vrea tu sa ai talentul pe care-l AVEA Bambucha sa ma scoata din sarite =)) Tu, esti doar o singura treapta mai sus decat Picpoc...in sensul ca stii sa scrii corect...dar atat!!!  Azi, nu ti-am zis inca, nu?!?! Iti zic acum: mars la cacat!!

Cum spuneam anterior,silicon si siliconate :) ;ti-am cerut dovezi pt acuzele false si tu nu faci decat sa arati siliconul obtinut pe centura.

Ce gasca misto sunteti,ce se aseamana se aduna :)

Vizitator takayama
Postat

Lasati-l ca azi  a fost "prostul de serviciu".Mai are omul si zile mai proaste :)))Sa speram ca ramane asa :)))))))

Uite-l si pe gogomanu',perechea tantalaului :) ,o sa-mi permit sa va numesc asa de acum,tantalaul aka Picon si gogomanul aka olyta.

Deci mai gogomane,sa-ti mai zic aforisme cu si despre prosti,despre bufonerii,despre cat de insipid esti, nu mai are rost,prostul fiind limitat.

Da,Shaworma,unde sunt cei 3 si nu numai, este potential;nu e pacat sa nu le condimentam fasolea umflata cu apa? :)

Postat

Nu Takayama, gresesti!  Chiar ai ramas singur si trist ca o laba! O laba ai fost, o laba esti esti, o laba vei ramane.

• Like 2
  • Minus 10
Vizitator takayama
Postat

Nu Takayama, gresesti! Chiar ai ramas singur si trist ca o laba! O laba ai fost, o laba esti esti, o laba vei ramane.

Nu Takayama, gresesti! Chiar ai ramas singur si trist ca o laba! O laba ai fost, o laba esti esti, o laba vei ramane.

Ti-a scazut nivelul alcoolului din sange,ai pierdut la table sau ti-ai luat bastoane pe spinare de ti-ai pierdut vitalitatea.

PS.-esti cam deprimat,nu-ti mai iese fasolea ca odinioara.

• Like 2
Vizitator takayama
Postat

Marinare, doua remarci am la postul tau de mai sus: 1. Tu esti de ceva timp aici si inca nu ai invatat ca si eu si picon ( si inca ceilalti 4-5 ) doar ne batem cu pula peste cei ca tine care iau in serio  :))))))

Tu si cu tantalaul va lingeti in pula reciproc,in rest stati la primire ;) ;stiu ca nu te superi,doar e virtual si in final,adevarul :)

Vizitator takayama
Postat

Pentru mine ai devenit plictisitor, Takaslbz...esti slab pregatit...  :bye

Daca slab pregatit inseamna a nu fi UN mincinos patologic care fabuleaza ineptii,prefacandu-se victima pt a-si putea expune repetitv-obsesiv bagajul de cunostine invatate pe centura,e k.

Si tot k este sa-mi adresezi tot atatea posturi Cate ti-am adresat Eu tie,adica.....mai nimic :)

Spor la bani ;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...