? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 17, 2014 Eram azi undeva prin zona Unirii,la iesirea dintr-un magazin comercial.Un cocalar, gen Puta Madre(fată de roman convins, stil vestimentar cocalaricesc,aură de marlan )uitandu-se dupa pizdele de pe trotuar si nefiind atent la drum, bruscheaza o doamna in varsta (gen 70 si ceva de ani)...Se intoarce tanti,ofuscata fiind, si incepe sa "suduie" :bai nesimtitule, bai golanule,pai nu vezi pe unde mergi...nu observi ca sunt femeie in varsta, ca deabia ma tin pe picioare, derbedeule...la care asta, cocalaru':MI DISPIACE! si pleaca... )) 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2014 Era Giani?
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Septembrie 17, 2014 Nu te mai uita la ProTv nenea Picon,TV-ul prosteste!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 17, 2014 mai funny ca asta nu există, trebuie pusă peste tot (beliti bine ochii la ei, la expresiile fetelor, la degete, trebuie sa scriu ceva in word peste, sa fie mai haios)(aveti noroc cu astia ca se duc ei in iad, in locu vostru ) 15 Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună! (Apoca-lipsa 15) http://1.bp.blogspot.com/-vV3Cqc7y2sA/VBmgJrZVxfI/AAAAAAAABps/F5yugkglwus/s1600/patriarh-daniel.jpg 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 17, 2014 Eram azi undeva prin zona Unirii,la iesirea dintr-un magazin comercial.Un cocalar, gen Puta Madre(fată de roman convins, stil vestimentar cocalaricesc,aură de marlan )uitandu-se dupa pizdele de pe trotuar si nefiind atent la drum, bruscheaza o doamna in varsta (gen 70 si ceva de ani)...Se intoarce tanti,ofuscata fiind, si incepe sa "suduie" :bai nesimtitule, bai golanule,pai nu vezi pe unde mergi...nu observi ca sunt femeie in varsta, ca deabia ma tin pe picioare, derbedeule...la care asta, cocalaru':MI DISPIACE! si pleaca... )) totusi sa vii si-n timisoara, daca n-ai mai fost de atunci...merita, o sa fie oras stat in 5-10 ani (metrou n-o sa aiba, poate cosmodrom Red Bull ), iti voi arata semne si minuni, ca pe vremuri, inainte sa cada Ierusalimu, stii tu, ca de atunci te-ai prostit in ultimu hal, dar uite, ai noroc cu nepoti lu caragiale totusi, cutremuru, ar trebui sa te ingrijoreze, am o mânie aprinsă în nări....
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 17, 2014 Delir, delir total 4
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 17, 2014 Nu te mai uita la ProTv nenea Picon,TV-ul prosteste! Da' si tu urmaresti Las Fierbinti,este?
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Septembrie 17, 2014 totusi sa vii si-n timisoara, daca n-ai mai fost de atunci...merita, o sa fie oras stat in 5-10 ani (metrou n-o sa aiba, poate cosmodrom Red Bull ), iti voi arata semne si minuni, ca pe vremuri, inainte sa cada Ierusalimu, stii tu, ca de atunci te-ai prostit in ultimu hal, dar uite, ai noroc cu nepoti lu caragiale totusi, cutremuru, ar trebui sa te ingrijoreze, am o mânie aprinsă în nări.... Ba crazy frog , ai infestat si topicul asta cu minunatiile tale extraterestrialo-supraIluminatio-apocaliptice.Nu-s nici patriarhul Daniel (regele aurului), nici Stalone ori Arnold (as vrea eu), nici psihiatrul ori pisi-oloaga tau/ta (care te-au tratat eronat), nici Caragiale (care te-a prostit pe tine cand erai copil) ,nici vreun gay schizofrenic( care nu a raspuns la avansurile tale), si nici ecorta care te-a parasit! Lasa-ma dracu' in pace! 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Septembrie 17, 2014 Da' si tu urmaresti Las Fierbinti,este? Deloc! Jur!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2014 Jura pe sanatatea inginerului!
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Septembrie 17, 2014 Nu jur stramb! Niciodata! 1
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 17, 2014 ...Nu-s nici patriarhul Daniel (regele aurului), nici Stalone ori Arnold (as vrea eu), nici psihiatrul ori pisi-oloaga tau/ta (care te-au tratat eronat), nici Caragiale (care te-a prostit pe tine cand erai copil) ,nici vreun gay schizofrenic( care nu a raspuns la avansurile tale), si nici ecorta care te-a parasit! Se pare ca te-ai oprit la timp, uite unde puteai sa ajungi. bv 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Septembrie 17, 2014 Se pare ca te-ai oprit la timp, uite unde puteai sa ajungi. bv Sa stii ca ai dreptate! Ms!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 17, 2014 Delir, delir total bea mă Red Bull https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10697302_765787650152873_3541066045149039431_o.jpg
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 17, 2014 Mie-mi place Ingineru',îl doare la compas de ce cleveteste lumea.....cat este Arnold in floare,nici in pula nu il doare 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 17, 2014 Ba crazy frog , ai infestat si topicul asta cu minunatiile tale extraterestrialo-supraIluminatio-apocaliptice.Nu-s nici patriarhul Daniel (regele aurului), nici Stalone ori Arnold (as vrea eu), nici psihiatrul ori pisi-oloaga tau/ta (care te-au tratat eronat), nici Caragiale (care te-a prostit pe tine cand erai copil) ,nici vreun gay schizofrenic( care nu a raspuns la avansurile tale), si nici ecorta care te-a parasit! Lasa-ma dracu' in pace! bă iudeule, crazy hamster, cand ne-am intalnit noi prima data, in 2007, aveai 69 ani, fix cat o s aiba arnold cand ajunge sefu lumii, stii bine ca numaru 69 e indubitabil https://www.youtube.com/watch?v=R31iMeBpBtc
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Septembrie 17, 2014 Oh my god! ...Bine ba, neuronule!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 17, 2014 si, cam ce măsuri iei ca sa supravietuiesti psihic, injuri popii toata ziua pe facebook? ai calendaru ortodox in fata, si aia e fisa postului tău de pensionar de helvetia? helvetianule, hagariciule....hamsterule
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 18, 2014 ingineru' si de ce pe acelasi topic = succes garantat 2
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2014 Postat Septembrie 18, 2014 ingineru' si de ce pe acelasi topic = succes garantat Lipseste UN personaj,nu e greu de ghicit care. 2
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 18, 2014 Pisicuts? Stai linistit ca apare cu o manea. Nu e tura lui acum, cred ca deseara de la 18 intra ))))
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 18, 2014 ȘAWORMA NON STOP Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună! (Apoca-lipsa 15) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 http://3.bp.blogspot.com/-1Gpo1rp8bNs/VBq3jB4R1pI/AAAAAAAABqE/C6DKYpuLa2I/s1600/patriarh-daniel%2B(1).jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 18, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-zrheVB-u5qI/Uygg-5JWkcI/AAAAAAAAANk/Rx2dGgv7TfQ/s1600/Azzazelo.jpg
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 18, 2014 Ba crazy frog
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 19, 2014 arnold = sefu lumii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum