picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2014 breaking news.... Cu toate ca este duminica si nu intru pe forum (stau cu familia, etc,,, )fac o exceptie.. Dupa cum am spus(promis)vin cu dezvaluiri (informatii) pentru voi, noi....,....vechi pentru mine. Este,una dintre cele mai idioate idei ale unor useri pentru'niste' puncte de reputatie... Sa vedeti prin ce- tertipuri- au -recurs , sa obtina acele puncte de reputatie. Mom. nu v-o spun ,dar ilcitez pe PICON. PICON ai legatura...... 4 2
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 21, 2014 facem pariu proasto ca azi toata siua stai si scrii pe forum? ( ca intotduna de fapt- din lipsa de altcva) )) https://www.youtube.com/watch?v=0qq333T1LrU Ahaaaaa )) 2
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 21, 2014 5
lestat36 Reputație: 211 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 21, 2014 breaking news.... Cu toate ca este duminica si nu intru pe forum (stau cu familia, etc,,, )fac o exceptie.. Dupa cum am spus(promis)vin cu dezvaluiri (informatii) pentru voi, noi....,....vechi pentru mine. Este,una dintre cele mai idioate idei ale unor useri pentru'niste' puncte de reputatie... Sa vedeti prin ce- tertipuri- au -recurs , sa obtina acele puncte de reputatie. Mom. nu v-o spun ,dar ilcitez pe PICON. PICON ai legatura......mă tu esti femeie sau bărbat?După postări pari a fi o femeie făra ocupație.Am dreptate? 10
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat Septembrie 22, 2014 mă tu esti femeie sau bărbat?După postări pari a fi o femeie făra ocupație.Am dreptate?I-ai facut pe multi de pe-aici sa duca mana la portofel...just in case. Garantat daca picpoc isi baga nr de tel maine o sa-i sune telefonul incontinuu, ca de...pizda noua. 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 facem pariu proasto ca azi toata siua stai si scrii pe forum? ( ca intotduna de fapt- din lipsa de altcva) )) Ahaaaaa ))Nu-i echipa ca..... R.MadridSi prost ca oly,...TRAVESTIT 2
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 Buna dimineata. Picon si tacerea este un raspuns.... 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 iesi ba in mm de zdreanta
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 22, 2014 O, s-a sculat PicPoc.Buna dimineata!Cum ti-ai petrecut ziua de ieri in familie.A fost bine? Ai facut si tu dragoste ieri, sau doar ai stat si te-ai uitat la monitor sa vezi daca scrie cineva ceva pe aici? A....era sa uit :
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 iesi ba in mm de zdreantaMM,de fraier COCLITTi-am spus sa pui STOP.Am destui fraieri aci..nu mai imi trebuie inca unul!!!!! 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 22, 2014 xo xo, iti spun cine e Pic Poc daca promiti ca o tunzi cu ciobul ( oricum, daca stau sa ma gandesc bine...cam asa este tunsa , zici ca-i oaie )Proasto, eu zic sa incetezi ca iti pui prea multi in cap si cu xoxo jmekerul nu-i de gluma ))
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 zau daca nu zici
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 xo xo, iti spun cine e Pic Poc daca promiti ca o tunzi cu ciobul ( oricum, daca stau sa ma gandesc bine...cam asa este tunsa , zici ca-i oaie )Proasto, eu zic sa incetezi ca iti pui prea multi in cap si cu xoxo jmekerul nu-i de gluma ))Jmeker pentru tine..... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 Ia uite ce spune Pisicutz aci; ...Joistii ,botanistiiiiiihttps://nimfomane.com/forum/topic/16444-adela-0720795869-fata-e-bini-di-tat/page-10 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 fa cred ca vrei sa intru-n tine
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 fa cred ca vrei sa intru-n tineCu BOTUL sau GAOAZABye, 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 Buna dimineata. Picon si tacerea este un raspuns.... 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 22, 2014 Eu spun ca nu merita sa strici pula pe ea. Este stramba rau, i a dat Dumnezeu piszda din greseala:))) 3
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 fa am auzit de tine ca esti proasta dar nu stiam cat de proasta nici nu prea am cum sa rad de tine ca nu te prinzi, toate postarile contin maxim 10 cuvinte dintre care 4 sunt scrise gresit, probabil ai o varsta si anumite probleme la cap, ce pula mea sa fac cu tine? cum sa razi de proasta care e atat de proasta incat nu-si da seama ca razi de ea ? 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 fa am auzit de tine ca esti proasta dar nu stiam cat de proasta nici nu prea am cum sa rad de tine ca nu te prinzi, toate postarile contin maxim 10 cuvinte dintre care 4 sunt scrise gresit, probabil ai o varsta si anumite probleme la cap, ce pula mea sa fac cu tine? cum sa razi de proasta care e atat de proasta incat nu-si da seama ca razi de ea ? Bye, 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 O, s-a sculat PicPoc.Buna dimineata!Cum ti-ai petrecut ziua de ieri in familie.A fost bine? Ai facut si tu dragoste ieri, sau doar ai stat si te-ai uitat la monitor sa vezi daca scrie cineva ceva pe aici? A....era sa uit :Daca vrei sa te iei GURA-N-PULA cu mine......Vino cu ceva interesant.....Glumele tale ,sunt de copil 'tamp'. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2014 Da picpocule, sau picpoaco! Care e treaba? Spune repede, ca n-am timp .
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2014 Da picpocule, sau picpoaco! Care e treaba? Spune repede, ca n-am timp .Fasole ,credeam ca ma intrebi care dintre ele ....c-au fost mai multe Citeste postul 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 23, 2014 Asa si?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum