tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 10, 2014 e o pula bro, stii bine ca daca desxhid gura, mor jumate din useri veezi ca asta e cu " dus si intors" ))) Edit, ca era sa uit: Salut PicPoc, ce mai faci? )
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2014 E ' pa tzeava Acu,acu...vine!O da Lego.....Hai Lego ...nu vezi ca nu mai au rabdare!! :wavey 1 1
vigilent Reputație: 131 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Octombrie 10, 2014 e o pula bro, stii bine ca daca desxhid gura, mor jumate din useriNu se poate mai Phenixe sa intru pe fiecare din topicurile unde postezi tu si sa vad ca nu exista macar unul in care sa nu itzi folosesti mandru minunatia de penis in fraza.PS:Sunt curios (si vorbesc acum foarte serios fara nici o rea intentie) de ce nu poti sa te abti sa injuri? De ce esti trivial in fiecare postare a ta?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2014 Nu se poate mai Phenixe sa intru pe fiecare din topicurile unde postezi tu si sa vad ca nu exista macar unul in care sa nu itzi folosesti mandru minunatia de penis in fraza.PS:Sunt curios (si vorbesc acum foarte serios fara nici o rea intentie) de ce nu poti sa te abti sa injuri? De ce esti trivial in fiecare postare a ta?tu poti sa-mi sugi pula, pana nu te identifici, desi banuiesc cine esti, stai linistit ca nu vorbeam cu tine, 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 10, 2014 ce pula mea ai fa \? n-ai mancat nimic azi ?
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 10, 2014 Puila nu se mananca, se suuuge )))) Macar atat a invatat si ea ))
vigilent Reputație: 131 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Octombrie 10, 2014 tu poti sa-mi sugi pula, pana nu te identifici, desi banuiesc cine esti, stai linistit ca nu vorbeam cu tine,Cine sunt??? Crede-ma ca nu am nici o legatura cu tine> Eu zic sa citesti tu postarile mele si ai sa vezi ca habar nu ai cine sunt eu.Tu insa ai avut tupeul murdar sa ma injri in una din postarile mele fara sa aibe nimic de a face cu tine. Tie pur si simplu iti place sa injuri si sa poluezi topicurile tuturor. Habar nu am cine esti si crede-ma cand iti zic ca in viata reala nu ne invartim in aceleasi cercuri si chiar sa fi fost la polul opus ,adica foarte sarac, tot nu am fi avut acelasi grup de socializare. Stiu ca experienta ta ma poate distruge dar macar daca vei incerca asta ai putea sa folosesti niste ironii fine sau ai putea macar sa fii haios (plin de umor) Hai sa iti dau macar cateva ponturi cu care ai putea sa realizezi o scriere impresionanta. Repetitia. Asta e tampita, dar funcţioneaza. Spune ceva de mai mule ori, iar mai apoi mai repeta. De 2 sau 3 ori. Exemplu: In timpul sau liber, tanarul Luke Skywalker obisnuia sa-si conduca masina, sa se planga, sa imuste sobolani, sa se planga, sa se uite dupa fete si sa se planga. Uneori, asta adauga umor glumei. Alteori, o omoara, asa ca fii atent si vigilent daca vrei sa folosesti aceasta tehnica. si fii atent. Misdirecţionarea. Puţin mai sofisticata decat repetiţia. Da impresia ca mergi intr-o direcţia cand scrii, ca mai apoi sa mergi in alta parte. De exemplu: in afara unui caine, cartea e cel mai bun prieten al omului. in interiorul cainelui e prea intuneric ca sa citesti.. - Groucho Marx Escaladarea: Cheia catre stilul absurd, in jurul unei tehnici bune. incepe rezonabil şi sensibil, ca mai apoi sa devii din ce in ce mai brutal, iraţional, absurd şi extremist. Exemplu: Printre pacatele calugareşti listate de Sfantul Anselm se numara sodomia, bestialitatea, masturbarea, uscarea pernelor, purtatul lengeriei curate, atingerea oricarui organ mai jos de gat, respiratul intens, şi apropierea la mai mult de 40 metri de o femela din orice specie de mamifere Scrie într-un stil Consistent. Neciclopedia e scrisa într-o multime de stiluri. Unele articole par a fi scrise de profesori universitari, altele par a fi scrise de baieti virgini de 13 ani, iar... majoritatea lor par a fi scrise de... ceva cu degete opozabile si fara maini]]. Oricum e preferabil ca un singur articol sa fie scris intr-un singur stil. Ca cititorii sa creada ca o singura persoana l-a scris. Nu trebuie sa para ca paragraful 1 e scris de o fata de 5 ani, paragraful 2 e scris de un batran impotent, iar paragraful 3 e rezultatul colaborarii unei capre epileptice, unei moluste cu boala Alzheimer, si un copil emo. Exista si exceptii (scrierea despre personalitati multiple, de exemplu). Specifica evidentul - Aceasta regula poate aduce mult lulz, mai ales atunci cand cititorul n-o prevede. Un exemplu bun e o poza cu un protestatar ce are in mana un semn pe care scrie "Homosexualii sunt Gay". Sper sa reusesti in demersurile tale aici pe forum 6 5
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 10, 2014 alt nebun.. se vede ca e prieten cu vships cred ca trag amandoi din aceeasi pungahahahaha 1
vigilent Reputație: 131 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Octombrie 10, 2014 alt nebun.. se vede ca e prieten cu vships cred ca trag amandoi din aceeasi pungahahahahaMaestre ai evoluat ! Suntem mandri de tine http://doardebine.ro/_ph/2/397296891.jpg?1412967494
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 10, 2014 onanistule
vigilent Reputație: 131 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Octombrie 11, 2014 http://www.botarz.com/images/Product/large/155.jpg
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 11, 2014 mars ma sclavule
vigilent Reputație: 131 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Octombrie 11, 2014 mars ma sclavuleNu pot sa cred cad de mult te irita Cred ca nu depasesti varsta de 20 ani si nu cred sa ai mai mult de 8 clase.
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 11, 2014 ma sugi
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Octombrie 11, 2014 Lego, ma vezi! :wavey Lego ai inchiriat ap... !Poate iti starnesc interesul si ma vezi.... :wavey Lego ,gandac de bucatarie.... Stii ceva de ”niste telefoane” date la.......??? Al draq .... :waveyMestre pic si poc sau ce oi fi tu, tu chiar nu ai observat ca eu sunt mai mult absent pe aici ?? Nu am raspuns pentru ca intru mai rar si dupa cum cred ca ai observat , nu ma bag in scandaluri , daca ai ceva cu cineva , te rog foarte frumos sa nu ma implici si pe mine in razboiul / vendeta aceasta sau ce o fi .... merci anticipat ; alte dezvaluiri nu am de facut ...pentru ca in primul rand nu vad care este subiectul, unde este predicatul si in al treilea rnad nu ma bag pentru ca nu ma priveste .... :wavey 4
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Octombrie 11, 2014 Am impresia ca picpoc-ul sau pipoaca blufeaza.Dezvaluirile incendiare sunt doar niste banuieli vagi pe care din pacate nu vrea nimeni sa i le confirme Asta e, nu intotdeauna cand blufezi castigi 3 5
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 Eu nu cred, sunt sigur
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2014 Am impresia ca picpoc-ul sau pipoaca blufeaza.Dezvaluirile incendiare sunt doar niste banuieli vagi pe care din pacate nu vrea nimeni sa i le confirme Asta e, nu intotdeauna cand blufezi castigi Daca esti un pic destept, vezi ca sunt intrebati anumiti useri....Bye, 1 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2014 Lego, ma vezi! :wavey Lego ai inchiriat ap... !Poate iti starnesc interesul si ma vezi.... :wavey Lego ,gandac de bucatarie.... Stii ceva de ”niste telefoane” date la.......??? Al draq .... :waveyMestre pic si poc sau ce oi fi tu, tu chiar nu ai observat ca eu sunt mai mult absent pe aici ?? Nu am raspuns pentru ca intru mai rar si dupa cum cred ca ai observat , nu ma bag in scandaluri , daca ai ceva cu cineva , te rog foarte frumos sa nu ma implici si pe mine in razboiul / vendeta aceasta sau ce o fi .... merci anticipat ; alte dezvaluiri nu am de facut ...pentru ca in primul rand nu vad care este subiectul, unde este predicatul si in al treilea rnad nu ma bag pentru ca nu ma priveste .... :waveyBine ,eu iti pun itrebarea si tu imi raspunzi. :wavey 1 1
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 12, 2014 Am impresia ca picpoc-ul sau pipoaca blufeaza. Ntz, PicPoc stie tot.(sice mi-am tatuat eu pe pula).Apropo, http://www.youtube.com/watch?v=0qq333T1LrU
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2014 Lego, ”gandac de bucatarie” ma vezi!,,, :wavey 1
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Octombrie 13, 2014 Nu te vad .... atata vreme cat imi spui mie gandac de bucatarie .... daca te adresai altfel ...atunci .... ; pana atunci sorry ......
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2014 Lego, pana la urma picpoaca are dreptate: a dat dovada si de imbecilitate si de fanatism si de lipsa de respect! S-a auto-caracterizat perfect.
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 14, 2014 Nu te vad .... atata vreme cat imi spui mie gandac de bucatarie .... daca te adresai altfel ...atunci .... ; pana atunci sorry ...... Lego cel frumos, sexos si mereu indragostit, este bine...!!! Apropo, ai inchiriat apartamentul.!... :wavey 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 14, 2014 Lego, pana la urma picpoaca are dreptate: de imbecilitate si de fanatism si de lipsa de respect! Mortaciune, esti tatal lor..... Bye, 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum