Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-----------

deci până la urmă vă place la toți să mâncați căcat :laugh2 :laugh2 :laugh2

(știam demult asta, altfel nici nu erau posibile toate aberațiile prezente ori viitoare)

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/10630615_773854602679511_2146943230902679128_o.jpg

Link spre comentariu

În aia din stânga

am observat ca in România unul care are palat si dinti din aur in gură e mai sărac ca unu care are o casa modesta sau un apartament de bloc, caz aici pe forum, Roberto cu vila Sorinei cu sânii de plastic, el a rămas tot o cioară, ascultă muzică de ciori dar îi face pe alții distruși când de fapt și el și sorina probabil că au deja certificat de handicapați. E, cam tot la fel și în cazul vostru. Niște mierle, păsări care ciripesc și nu mai pleacă (sunt sedentare). Nu? Păi dacă ați fost botezați de ce să mai plecați... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

am observat ca in România unul care are palat si dinti din aur in gură e mai sărac ca unu care are o casa modesta sau un apartament de bloc, caz aici pe forum, Roberto cu vila Sorinei cu sânii de plastic, el a rămas tot o cioară, ascultă muzică de ciori dar îi face pe alții distruși când de fapt și el și sorina probabil că au deja certificat de handicapați. E, cam tot la fel și în cazul vostru. Niște mierle, păsări care ciripesc și nu mai pleacă (sunt sedentare). Nu? Păi dacă ați fost botezați de ce să mai plecați... :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-53465-0-92583600-1412326116_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Care e muzica de ciori? De exemplu eu ascult DMX si WU TANG CLAN. Asta tot muzica de ciori e? Că nu mă pricep.

Link spre comentariu
  • Oras:aicisha

Inspirat de postul de mai jos, arunc o intrebare in speranta ca deschidem portile unei discutii constructive. Cate dintre voi mergeti la biserica si de ce? V-as ruga sa va lasati parerile aici, ar fi interesant. Si barbatii sunt liberi sa-si dea cu parerea, dar in cazul lor, marea majoritate sunt tarati la biserica de neveste, sau dupa caz, de mame si-ar fi mult mai fericiti sa dea o muie sau sa bea o bere.

PS: Nu e o tentativa de trolling chiar sunt curios.

@indubitabil: te-as ruga daca postezi s-o faci fara arnold si preafericit. Fa-o in cuvintele tale fara prea multe citate.

Bine mai zicea baiatul asta...thread reinviat!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Când v-ați plimbat pe afară ați refuzat să intrați in Notre-Dame , in Domul din Milano sau in ăla din Koln ? Mă intrebam in ce zi din an e coada mai mică de 3 lungimi de stradă la Vatican

Link spre comentariu

Când v-ați plimbat pe afară ați refuzat să intrați in Notre-Dame , in Domul din Milano sau in ăla din Koln ? Mă intrebam in ce zi din an e coada mai mică de 3 lungimi de stradă la Vatican

Lume multă, oameni puțini

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Uhmmm...what? Lumea-i plina de monumente inchinate zeilor...doar pt ca ideea din spate a fost o gluma asta nu rapeste din frumusetea constructiei care e un testament (imi permit sa folosesc cuvantul asta) al ingenuozitatii umane.

Link spre comentariu

Uhmmm...what? Lumea-i plina de monumente inchinate zeilor...doar pt ca ideea din spate a fost o gluma asta nu rapeste din frumusetea constructiei care e un testament (imi permit sa folosesc cuvantul asta) al ingenuozitatii umane.

Corect dar excepție fac piramidele care pe afară sunt magnifice dar la interior  te bagă doar pe un culoar foarte strâmt (dacă ai calustrofobie ai belit pula) până într-o cameră unde probabil servitoarele faraonului își schimbau tampoanele. Restul cică e în curs de restaurare. Sanchi

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Corect dar excepție fac piramidele care pe afară sunt magnifice dar la interior  te bagă doar pe un culoar foarte strâmt (dacă ai calustrofobie ai belit pula) până într-o cameră unde probabil servitoarele faraonului își schimbau tampoanele. Restul cică e în curs de restaurare. Sanchi

Pai cine plm a intrat inauntru? Selfie pe afara ;) 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...