joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 23, 2014 "Invatati-va sa deosebiti duhurile" (Apostolul Pavel) psihopatii nu-si pot argumenta afirmatiile niciodata, nici nu ajung la rezultul scontat, sau ajung, dar in dauna masiva a altora cu duhurile e altceva....există și duhuri înșelătoare (prezente in sectele religioase, BOR, e clar ce e, nu mai poate înșela pe nimeni, doar pe retardati) p.s. nu trebuie sa ma crezi pe mine, privesti in jur si daca nu esti orb VEZI fara a dori sa te jignesc ... tu din care categorie faci parte ? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 prietene .. nu te contrazic ... nu am asemenea experiente (sper ca niciodata sa nu le am ... cu toate ca eu cred ca cel care il vede pe diavol are un motiv foarte bun sa se indrepte si atunci "tot raul spre bine") insa ... am vazut multi ventriloci care pot avea mai multe voci foarte diferite una fata de alta ... Te inteleg si e normal sa nu crezi. Nici nu ai cum sa crezi ca exista asa ceva pana nu vezi. Eu am trait aceasta experienta si nimeni nu ma poate contrazice legat de ceea ce eu am vazut si auzit. Ulterior am dus si niste prieteni acolo sa vada si s-au convins si ei. Este vorba de o manastire unde se practica des slujbe de exorcizare. Dar repet, in majoritatea cazurilor nu este vorba de posedare demonica ci de boli psihice. Cu toate astea, exista si fenomene inexplicabile. Legat de ventriloci, una e sa mormaie sau sa lege cateva cuvinte cu gura inchisa si alta este ceea ce am vazut eu. Daca vreun medic, om de stiinta, fizician, etc imi explica cum o persoana inconstienta, avand gura inchisa, poate sa URLE pe mai multe voci in acelasi timp, eu imi retrag cuvintele si nu mai pomenesc niciodata de asa ceva. Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Te inteleg si e normal sa nu crezi. Nici nu ai cum sa crezi ca exista asa ceva pana nu vezi. Eu am trait aceasta experienta si nimeni nu ma poate contrazice legat de ceea ce eu am vazut si auzit. Ulterior am dus si niste prieteni acolo sa vada si s-au convins si ei. Este vorba de o manastire unde se practica des slujbe de exorcizare. Dar repet, in majoritatea cazurilor nu este vorba de posedare demonica ci de boli psihice. Cu toate astea, exista si fenomene inexplicabile. Legat de ventriloci, una e sa mormaie sau sa lege cateva cuvinte cu gura inchisa si alta este ceea ce am vazut eu. Daca vreun medic, om de stiinta, fizician, etc imi explica cum o persoana inconstienta, avand gura inchisa, poate sa URLE pe mai multe voci in acelasi timp, eu imi retrag cuvintele si nu mai pomenesc niciodata de asa ceva. prietene ... ai inteles gresit .. nu am zic ca nu cred ... asa cum cred in Dumnezeu cred ca exista si Diavol ... insa voiam sa scot in evidenta faptul ca e foarte greu sa le deosebesti una fata de cealalata (inainte orice bolnav mintal - personalitati multiple, schizofrenici - erau considerati posedati) (daca ar vedea LAUDANUM ce am scris ar fi sarit sigur in capul meu ) Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 prietene ... ai inteles gresit .. nu am zic ca nu cred ... asa cum cred in Dumnezeu cred ca exista si Diavol ... insa voiam sa scot in evidenta faptul ca e foarte greu sa le deosebesti una fata de cealalata (inainte orice bolnav mintal - personalitati multiple, schizofrenici - erau considerati posedati) (daca ar vedea LAUDANUM ce am scris ar fi sarit sigur in capul meu ) Inteleg. Dar in cazul despre care am vorbit, nu iti trebuie prea multe cunostinte medicale, religioase sau parapsihologice ca sa iti dai seama ca ce se intampla cu femeia respectiva nu este nici pe departe ceva normal. A fost o experienta interesanta dar pentru nimic in lume nu as vrea sa mai asist la asa ceva vreodata! Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Inteleg. Dar in cazul despre care am vorbit, nu iti trebuie prea multe cunostinte medicale, religioase sau parapsihologice ca sa iti dai seama ca ce se intampla cu femeia respectiva nu este nici pe departe ceva normal. A fost o experienta interesanta dar pentru nimic in lume nu as vrea sa mai asist la asa ceva vreodata! ce spuneam mai sus ... cei care il vad pe Diavol prind "frica de de cazan " ... nu imi doresc sa asist la un asemenea "spectacol" Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 ce spuneam mai sus ... cei care il vad pe Diavol prind "frica de de cazan " ... nu imi doresc sa asist la un asemenea "spectacol" Mie nu mi-e frica de Diavol, doar de Dumnezeu. Bine...si mi-e frica si sa nu iau vreo BTS de la vreo fata "cuminte" Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Bine...si mi-e frica si sa nu iau vreo BTS de la vreo fata "cuminte" tot Diavol dupa mine ... 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 ar fi o satisfactie extraordinara sa fiu aici peste 10-15 ani sa-i vad pe români (cu tot cu curvele si puradeii lor) zvârcolindu-se ca viermii arsi cu lupa la soare, de la alea 600 de substante injectate in vena de CEO-istii lumii, apoi, ingropati regeste de ....(dar cum imi zicea unu din diaspora pe facebook, avand in vedere ca e green light la fracking din Spania pana aici - sper sa ies dracului din peisaj pana la data aia :laugh2 ) Preafericitu...ELECTRONIC PULSATION - THE LAST UPGRADE BUM BUM BUM BUM BUM... :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=J7v_hE0Pl28 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 @indubitabil: te-as ruga daca postezi s-o faci fara arnold si preafericit. Fa-o in cuvintele tale fara prea multe citate. DEASTA AI FOST BANAT! PISICUT E AMERICAN! :laugh2 evreilor.... :laugh2 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Si eu care credeam ca-i vorba de Bor tatal lui Odin si bunicul lui Thor Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Nu credeam acum o luna ca o sa ajung sa fiu suparat ca Shaworma a fost banat.Pentru ca stiu ca va citi, voi incerca pe scurt sa-i dau un fel de raspuns. Nu pot sa spun ca nu sunt de acord cu mare parte din cele expuse de tine, dar ...De ce esti habotnic? Habotnicia naste habotnicie. Tu esti habotnic in ateismul tau, criticand ... habotnicii religiosi. Nu credinta trebuie criticata, nu credinciosii trebuie criticati. Intr-o lume libera, fiecare e liber sa creada in ce vrea, sau sa nu creada in nimic. Fanatismul trebuie combatut ( dar nu tot cu fanatism), amestecul bisericii/moscheii etc. in treburile statului si invers. Subventionarea bisericii trebuie combatuta. Coruptia si fariseismul preotilor trebuie combatute.Te astept sa te reintorci, mai calm, mai ponderat, mai echilibrat. Nimic nu este doar negru sau alb. Sunt nuante, incearca sa nuantezi. Esti un personaj interesant totusi, sufficient de interesant incat sa-ti meriti locul la o fasole. Cu muraturi fara pikant fix. 2 10 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Nu credeam acum o luna ca o sa ajung sa fiu suparat ca Shaworma a fost banat.Pentru ca stiu ca va citi, voi incerca pe scurt sa-i dau un fel de raspuns. Nu pot sa spun ca nu sunt de acord cu mare parte din cele expuse de tine, dar ...De ce esti habotnic? Habotnicia naste habotnicie. Tu esti habotnic in ateismul tau, criticand ... habotnicii religiosi. Nu credinta trebuie criticata, nu credinciosii trebuie criticati. Intr-o lume libera, fiecare e liber sa creada in ce vrea, sau sa nu creada in nimic. Fanatismul trebuie combatut ( dar nu tot cu fanatism), amestecul bisericii/moscheii etc. in treburile statului si invers. Subventionarea bisericii trebuie combatuta. Coruptia si fariseismul preotilor trebuie combatute.Te astept sa te reintorci, mai calm, mai ponderat, mai echilibrat. Nimic nu este doar negru sau alb. Sunt nuante, incearca sa nuantezi. Esti un personaj interesant totusi, sufficient de interesant incat sa-ti meriti locul la o fasole. Cu muraturi fara pikant fix. Si raspunsul a fost dat neintrebat? E greu cu echilibrul asta cand crezi ca le stii pe toate, nu? Tocmai pentru ca fiecare are dreptul la opinie, el si-a exprimat-o, nu am vazut sa o bage pe gat...Mi se pare mai ok sa vorbesti cand persoana este prezenta.O seara buna tuturor! 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Si eu care credeam ca-i vorba de Bor tatal lui Odin si bunicul lui Thor toate astea se intampla din cauza ca va uitati la filme cu Thor, pana la urma fictiunea devine realitate, dac-o platesti...$$$$$$$$$$$$ Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Si raspunsul a fost dat neintrebat? E greu cu echilibrul asta cand crezi ca le stii pe toate, nu? Tocmai pentru ca fiecare are dreptul la opinie, el si-a exprimat-o, nu am vazut sa o bage pe gat...Mi se pare mai ok sa vorbesti cand persoana este prezenta.O seara buna tuturor! Postul asta al tau mi-a placut cel mai mult. Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 toate astea se intampla din cauza ca va uitati la filme cu Thor, pana la urma fictiunea devine realitate, dac-o platesti...$$$$$$$$$$$$ Nu prietene , toate astea se intampla din cauza unora ca voi , pe care nu va duce capu nici de aici pana la colt.Eram doar sarcastic si am zis la misto treaba asta , pentru ca mi se pare un topic care nu-si are locu pe un forum de curvari..da mah rog..e bine asa cum zici tu .. Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Cu ce mașină ai venit dragule? Am venit mai mulți să te facem poștă! (răsuflată da merge, ca e marcă nouă) http://1.bp.blogspot.com/-KwRpLqbTl4Y/U-_GP34sLJI/AAAAAAAABKw/WcuVUdcgS7w/s1600/stire_11.jpg Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 BOR e oglinda societatii, ca si parlamentul si altele. Pe asta se pune baza in majoritatea familiilor, pe....poleiala buzunaru, am tot ce vreau, am tot ce vrei, ok, ha-i so facem :laugh2 ei ne / vă servesc CEEA CE SUNTEȚI (PLEAVĂ, NULITĂȚI, GUNOAIE ) http://youtu.be/sMm5_NSQNLQ CIORILE (SEMN RĂU ) http://youtu.be/50NkaMZiiP4 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Septembrie 23, 2014 ar fi o satisfactie extraordinara sa fiu aici peste 10-15 ani sa-i vad pe români (cu tot cu curvele si puradeii lor) zvârcolindu-se ca viermii arsi cu lupa la soare, de la alea 600 de substante injectate in vena de CEO-istii lumii, apoi, ingropati regeste de ....(dar cum imi zicea unu din diaspora pe facebook, avand in vedere ca e green light la fracking din Spania pana aici - sper sa ies dracului din peisaj pana la data aia :laugh2 ) Preafericitu...ELECTRONIC PULSATION - THE LAST UPGRADE BUM BUM BUM BUM BUM... :laugh2 Omule bun, uneori parca esti un bot care combina diverse citate dintr-un mare bloc de text, scrii halucinant dar, urmarit atent, pana la urma tot te repeti grosolan...Bag-o si pe aia cu senilele Merkavelor, ca pe aia n-am mai auzit-o de cateva zile @Preacuviosule: imi pare rau ca te-au mazilit iar (motivul imi scapa). Sper sa revii la dezbateri Topicul e captivant, din pacate abia acum l-am citit de la cap la coada; iar am stat rau cu timpul in ultimele zile. Incerc sa dau, cu intarziere, si raspunsul meu: In ultimii... sa zicem 10 ani, am fost la slujba de Inviere de vreo 2-3 ori cred, si tot in aceasta perioada, poate ca am fost de 5 ori la celebra slujba de duminica (desi nu-s 100% sigur). In schimb, imi place uneori sa intru in lacasele de cult cand am vreme si simt nevoia de putina liniste sau pur si simplu nevoia de o intrevedere cu "sefu'" Ideile mele? Incerc sa nu ma bag in chestiuni dogmatice. Dupa botez sunt ortodox. Dupa minte si suflet, cred (opinie personala) ca exista cineva care-a proiectat toata sandramaua, macar ca idee de baza... si de-aici incolo, dupa cum bine ai zis, Shawormo, e o chestiune intima intre mine/tine/noi - si el (sau El, depinde cum vrea fiecare sa-i scrie numele). Inteleg conceptul conform caruia pe el(/El) il poti simti in fiecare fir de iarba care inverzeste miraculos primavara. Atata doar ca, in ziua de azi, de prea multe ori (din pacate) in jurul acelui fir de iarba apar o pitzi care vorbeste la telefon, un jmeker care asculta Salam in masina, un pensionar al carui caine credincios se caca senin in zona... sau alte elemente care te distrag. No, aicea intervine biserica. Imi place ideea de biserica, in sensul de cladire unde intri cand vrei, ca sa te linistesti un pic si sa te poti simti mai aproape de entitatea superioara in care crezi (if applicable). Numarul bisericilor, precum si discutia despre institutia denumita Biserica... sunt o cu totul alta chestiune, despre care cred ca-s multe de zis. Sa revina Preacuviosu', ca-i topicul lui, si dupa aia om mai vedea... 4 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 io când mă duc la biserică și văd atâta aur pe ei, pe loc îmi vine să le sug pula, poate îmi dau și mie ceva, să le dau de mâncare, la copiii mei ... din flori, că-s femeie păcătoasă, da nu-mi dau nimica, așa că nu mă duc, mai bine sug pula, la alții 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Si raspunsul a fost dat neintrebat? E greu cu echilibrul asta cand crezi ca le stii pe toate, nu? Tocmai pentru ca fiecare are dreptul la opinie, el si-a exprimat-o, nu am vazut sa o bage pe gat...Mi se pare mai ok sa vorbesti cand persoana este prezenta.O seara buna tuturor! Amada, el a pus o chestiune de principiu si cine a dorit a dat cate un raspuns, inclusiv tu. Intre timp a fost banat din nu stiu ce motiv dar, sigur va citi si sigur va reveni pe forum. Oricum, e mai putin grav sa raspunzi in "contumacie" decat sa intervii in discutie neintrebata. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 io când mă duc la biserică și văd atâta aur pe ei, pe loc îmi vine să le sug pula, poate îmi dau și mie ceva, să le dau de mâncare, la copiii mei ... din flori, că-s femeie păcătoasă, da nu-mi dau nimica, așa că nu mă duc, mai bine sug pula, la alțiiTu o sa arzi in iad Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Eu chiar nu cred ca cineva a proiectat toata sandramaua asta, cred in frumusetea haosului si puterea lui constructiva. Ganditi-va ca totul s-a schimbat, se schimba si se va schimba intr-un mod haotic, predictibilitatea este zero, totul este o enigma. In asta vad eu frumusetea vietii, in necunoscutul zilei de maine, in lucrurile ce urmeaza sa se intample. Intr-un cuvant in haos . Poate maine mor, si ce daca? Am trait cum am trait si am murit cum am murit. De ce sa-mi fac griji pentru asta? De ce sa traiesc cu frica de moarte si a vietii de apoi? Poate exista ceva dupa moarte, poate nu exista, este o enigma. Vreau sa descopar, nu sa planific. Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult la religie este ca incearcabsa-ti planifice viata, sa profite de frica de moarte, de pedeapsa. Nu zic ca nu exista si parti bune, sunt destule, dar manipuleaza si limiteaza setea de cunoastere. Blocheaza evolutia, ne limiteaza capacitatile, nu ne lasa sa ne atingem adevaratul potential. Nu am nimic cu cei ce aleg sa creada, am o problema cu cei ce nu-si pun intrebari. Am o problema cu cei ce confunda credinta cu biserica. Biserica este o institutie corupta, pamanteana. Credinta este ceva spiritual, ceva intangibil, nu ar trebui sa fie asociata cu obiecte din lumea fizica, ci ar trebui sa existe doar in creier si suflet. Scuze pentru greselile gramaticale si retineti ca asta este opinia mea, sper sa nu se simta nimeni ofensat. Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Nu am nimic cu cei ce aleg sa creada, am o problema cu cei ce nu-si pun intrebari. Am o problema cu cei ce confunda credinta cu biserica. Biserica este o institutie corupta, pamanteana. Credinta este ceva spiritual, ceva intangibil, nu ar trebui sa fie asociata cu obiecte din lumea fizica, ci ar trebui sa existe doar in creier si suflet. daca ma intrebi pe mine cred ca religia este pentru cei care nu isi pun intrebari sau care nu pot ... si eu au nevoie de un ghid, o cale pe care sa o urmeze pana a interveni legea sa ii corecteze ... 1 Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Septembrie 24, 2014 @inginerule,bre mata ai viziuuuuneee...,bravocu tehnologia luciferica ,cum ramane,ne bagi si noua vreo idee Link spre comentariu
Preafericit Reputație: 13 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Icisha Oras:Icisha Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Imi cer scuze daca am aparut a fi militant, nu asta a fost intentia mea si nu ma gudur gandidnu-ma la cati oare am reusit a converti. Caut in continuare discutii pe tematica asta pt simplul motiv de-a incerca sa inteleg ce-i face pe oameni potenti intelectual si cu un bagaj de resurse competitiv sa creada in ceva care-i musai sa aiba un nume. O sa sun ca o moara stricata, dar cand cineva imi spune sunt ortodox, catolic, musulman, automat ma gandesc la ce implica asta si pot sa spun ca vorbesc in cunostinta de cauza pt ca am citit diferitele carti alocate fiecarei religii. Am incercat pana si cartea mormonilor care, desi contine text care se auto-contrazice (similar cu celelalte) n-a prins asa de bine ca si competitia pt simplul fapt ca-i scrisa recent de un sarlatan condamnat. Ce incerc sa spun e, imi place ideea de spiritualitate si legatura fiecaruia cu ceva (pietre, iarba, etc nu sunt sarcastic aici) dar nu inteleg nevoia de-a apartine unui cult si nu inteleg cum cineva care poate recunoaste greselile din alte culte poate spune cu un aer deseori superior si batandu-se pe burta ca dumnezeul lui e cel bun si ceilalti sunt confuzi. N-aveti nevoie de lacase si intermediari, oameni buni si n-aveti nevoie de texte vechi scrise destul de bine dar cu o incarcatura morala spre 0. Sunt atat de multe alte carti proaste si fara morala, dar macar alea si autorii lor n-au pretentia adevarului absolut si n-au pretentia de-a se baga in calea societatii libere, in calea stiintei si-n calea progresului. Inca astept pe unul dintre voi sa-mi combata argumentele legate de cele 10 porunci. As prefera picon, pt simplul fapt ca e la fel de exhaustiv ca si mine uneori. Ca si cu orice dezbatere, vreau sa ramanem la subiect fara sa ne luam de popi care fut copii sau ajutoare, spitale si-asa mai departe...astea le stim cu totii. Vreau sa cred ca am fost destul de respectuos fata de oamenii de credinta si nu am aruncat vreo ocara sau insulta directa asupra lor si daca am facut-o imi cer scuze. Insa fiind o societate oarecum libera, imi rezerv dreptul de-a critica orice si pe oricine vine cu pretentia de-a imprastia adevaruri necunoscute, nefondate, invechite, lipsite de morala si peste care, sincer, cred ca am reusit sa trecem ca si specie. Va astept in continuare si va multumesc pt pareri. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum