ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 7, 2014 Baieti, eu zic sa lasati fiecare dintre voi garda jos. Merita oare, ca *cineva* sa stea cu un ceaun de popcorn in brate, in fata unui *laptop* ori PC si sa savureze un show....atat de "gratis" ? Eu zic ca nu! corect spus colegu,deci haideti sa nu va mai certati intre voi!si domnisoara tu fa bine si rezolva problema ta cu colegu Calin ca cum a zis colegu ca ti-a dat bani te-a ajutat fetita ta merge la gradinita particulara.deci nu poti sa fi asa de nesimtita! 1 1
angelcrazy Reputație: -6 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Decembrie 8, 2014 detalii private sterse 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 8, 2014 uffff doamne,se lasa cu grele.mai vine si episodul urmator?sa stiu sa apuc sa iau o bere si ceva popcorn.
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 8, 2014 dar tu asta care ai postat conversatia cine este?peste fetei sau........ 1 1
DON13 Reputație: 285 Postat Decembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Decembrie 8, 2014 uffff doamne,se lasa cu grele.mai vine si episodul urmator?sa stiu sa apuc sa iau o bere si ceva popcorn.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2014 Postat Decembrie 9, 2014 Asa ceva mi si lene sa citesc atata carnat )
Administrator pisicuts Reputație: 114462 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 9, 2014 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 9, 2014 sa nu zici pisicule ca te doare capu cand te uiti pe topicul asta?
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 16, 2014 Salutare domnnilor sunt nou pe acest acest forum si vam tot urmarit discutiile deaici sincer sa va zic eu inca nu am fost la fata dar urmeaza in cel mai scurt timp.mai oameni buni fata are 2 copilasi mai omule lasal dracului de laptop asta e ai patit ve ai patit mergi mai departe dar gandestete mergand la politie e ca si cum ai lua copii de langa si asta e cea mai tare lovitura pt o mama .fi mai ingaduitor si u acuma pt teai folosit cum ai grut u d fata asta .incearca sa intelegi lucrul asta 2
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 16, 2014 Si andreea lasa si u un id d mes 2
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 16, 2014 Ma scuzati pt unele greseli de tipar tastatura de la tel e prea mica si mam cam grabit.o seara faina sa aveti 2
alexdobre4566 Reputație: 206 Postat Decembrie 16, 2014 Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 16, 2014 Prietene, dupa cum scrii... te potrivesti perfect cu fata, cam acelasi nivel de cultura. Baga mare, fute-o si in cinstea mea.
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 16, 2014 Dupa laudele voastre aduse la adresa ei o sa-i fac o vizita .apropo de scris,eram la,lucru si grabit
DON13 Reputație: 285 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Decembrie 17, 2014 Salutare domnnilor sunt nou pe acest acest forum si vam tot urmarit discutiile deaici sincer sa va zic eu inca nu am fost la fata dar urmeaza in cel mai scurt timp.mai oameni buni fata are 2 copilasi mai omule lasal dracului de laptop asta e ai patit ve ai patit mergi mai departe dar gandestete mergand la politie e ca si cum ai lua copii de langa si asta e cea mai tare lovitura pt o mama .fi mai ingaduitor si u acuma pt teai folosit cum ai grut u d fata asta .incearca sa intelegi lucrul astaFata lasa vrajala ca nu tine ))))))))))))) Vorbim prin absurd nu esti ea....Intrebarea mea este urmatoarea : Ai idee cat costa un laptop din ala?? Stai linistit ca nu ii ieftin,deagaba vezi prin magazine laptop nou la 900lei asta ii foarte scump.. Si daca esti ea: Vezi draga ca deagaba i l-ai dat la creolul tau sa il bage in amanent ca aia si-au batut joc de voi ))Cat ati primit pe el mai pune un 0 la sfarsit si ala ii pretul real )) 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 17, 2014 Salutare domnnilor sunt nou pe acest acest forum si vam tot urmarit discutiile deaici sincer sa va zic eu inca nu am fost la fata dar urmeaza in cel mai scurt timp.mai oameni buni fata are 2 copilasi mai omule lasal dracului de laptop asta e ai patit ve ai patit mergi mai departe dar gandestete mergand la politie e ca si cum ai lua copii de langa si asta e cea mai tare lovitura pt o mama .fi mai ingaduitor si u acuma pt teai folosit cum ai grut u d fata asta .incearca sa intelegi lucrul astaAcum daca stai si te gandesti oare cine a scris aceste randuri? Domnisoara in cauza ca sa-l inmoaie pe colegul Calin sau poate chiar brunetul ala a scris despre care este vorba ca a primit laptopul?ori care ati fi nu ati procedat corect!!aveati mai mult de castigat daca erati corecti cu colegul mai ales din cate sa scris aici ca colegul a apelat des la serviciile domnitei.voi stiti ce ati facut acum? V-ati taiat craca de sub picioare,sau ati muscat mana celui care va hranea.sunteti jalnici,si nu mai are rost sa veniti cu conturi noi sa scrieti aberati si prostii.Caline nu lasa frate ce este al tau i-al inapoi! 3 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Asa e in domeniul asta, e plin de oameni fara caracter! In jurul acestor fete roiesc tot felul de gainari si mici infractori, unii fosti puscariasi, asta e lumea lor de pretenari si de "iubiti", unele (putine) vor realmente sa scape definitiv din lumea asta dar ea le urmareste multa vreme. Restul se complac in escrocherii puse la cale impreuna cu acesti gagii - gunoaie sociale - pentru ca "sunt Didel din cartier, fac orice sa sară banu, mie munca nu-mi mai place de cand aveam vreo 14 ani"... (Stiti cantecul, nu?) 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 17, 2014 Asa e in domeniul asta, e plin de oameni fara caracter! In jurul acestor fete roiesc tot felul de gainari si mici infractori, unii fosti puscariasi, asta e lumea lor de pretenari si de "iubiti", unele (putine) vor realmente sa scape definitiv din lumea asta dar ea le urmareste multa vreme. Restul se complac in escrocherii puse la cale impreuna cu acesti gagii - gunoaie sociale - pentru ca "sunt Didel din cartier, fac orice sa sară banu, mie munca nu-mi mai place de cand aveam vreo 14 ani"... (Stiti cantecul, nu?)doctore de si de data asta trebuie sa iti dau dreptate.
alex0408 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Decembrie 17, 2014 Mai Alexdobre daca ai fost gugu si i-ai dat laptop, tablete etc cadou ce tot iti bati gura aiurea? Ai fost un fraier s-au ai vrut sa o ageti pe tipa cu momeala eftina sa traiasca cu tine? Nu vad explicatia de ce ai dat tu cadouri, asa darnic esti? iti dau un sfat prietenesc, daca ai auzit si tu numele a doi smecheri din manastur te sfatuiesc sa nu il mai pronunti..........poate se supara oamenii si chiar nu te vad bine sincer. Rezovati problema in alt mod nu te da fetita si te lauda cu altii pe care nici nu ii cunosti, grija mare. Ti-am dat un sfat prietenesc acum tu stii ce ai de facut. Toate cele bune
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 18, 2014 Mai Alexdobre daca ai fost gugu si i-ai dat laptop, tablete etc cadou ce tot iti bati gura aiurea? Ai fost un fraier s-au ai vrut sa o ageti pe tipa cu momeala eftina sa traiasca cu tine? Nu vad explicatia de ce ai dat tu cadouri, asa darnic esti? iti dau un sfat prietenesc, daca ai auzit si tu numele a doi smecheri din manastur te sfatuiesc sa nu il mai pronunti..........poate se supara oamenii si chiar nu te vad bine sincer. Rezovati problema in alt mod nu te da fetita si te lauda cu altii pe care nici nu ii cunosti, grija mare. Ti-am dat un sfat prietenesc acum tu stii ce ai de facut. Toate cele bune colegu alex0408 bate-ti coasa in alta parte,nu avem nevoie de smecheriile tale!omul daca a fost bun si a dat si a ajutat nu inseamna ca a dat momeala.lasa ca stie calin despre smecheri poate mai multe ca si tine.
alex0408 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Decembrie 19, 2014 Nu mai vorbiti de smecheri daca nici macar nu ii cunoasteti, si tu ciucurel sa-ti pui fustita ca te.......... 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 19, 2014 Nu mai vorbiti de smecheri daca nici macar nu ii cunoasteti, si tu ciucurel sa-ti pui fustita ca te.......... ce vorbesti ma??ia dute si bate-ti coasa in alta parte..sau deschide gura daca vrei sa iti dau un jet in gura.tu vorbesti ma jegule?stai linistit ca cunosc baietii din cauza daca vrei sa sti,dar nu ma intereseaza de ei.tu eventual pregateste-te ca am niste vazelina fina in masina si iti penetrez gaoaza repede.grija mare ce iti doresti jegule!!!
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 19, 2014 Mai ciucurel am scris clar ca sunt usser nou ,nu o cunosc pe domnisoara andreea si nici nu se poate da, de ea ,acuma u crezi ce vrei
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 19, 2014 Si daca aveti id ul fetei de mess va rog sa-l postati ,telu e mereu inchis.ms
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 19, 2014 eu nu aveam treaba cu tine colegu
alex0408 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Decembrie 19, 2014 Ma pizda vrei sa-ti fac cheie cu smecherii ce i-ai pomenit? Chiar vrei sa-i dau muie la mata si tot familionu matii de nepot? stai sa vezi ce muie iti dau in plin centru trag pula in cremonii matii sugaci ce te-ai futut si nu te mai futi 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum