alex0408 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Sclavule fii atent ca te torn si iti bag 2 degete in anu, ce palmi iti dau ca la bulangii bag pyla in copii matii lSc 2 Link spre comentariu
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Mai baieti nu vi se pare ca ati ajuns prea departe din cauza unei prostii? Pana la urma forumul asts pt ce e ?numarul lorenei din grigo da il aveti cateva rog sa-l postati Link spre comentariu
larkangel Reputație: -5 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Si apropo nu cunosc fata ,nu sunt prieten cu ea si va rog sa nu ma ,mai acuzati ca sunt brunetul ala care il mentionati voi mai sus .v-am zis doar ca urmarit discutia si sincer mie unu imi e mila de fata doar atat Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Ma pizda vrei sa-ti fac cheie cu smecherii ce i-ai pomenit? Chiar vrei sa-i dau muie la mata si tot familionu matii de nepot? stai sa vezi ce muie iti dau in plin centru trag pula in cremonii matii sugaci ce te-ai futut si nu te mai futinu pot sa fac altceva decat sa rad de tine.si sa-l rog pe pisic sa ia masuri ca eu nu ti-am pomenit neamurile.pisicule nu iei nici o masura in legatura cu rujatul asta?? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Sclavule fii atent ca te torn si iti bag 2 degete in anu, ce palmi iti dau ca la bulangii bag pyla in copii matii lScufff alt distrus drogat pe forum.ce ai fumat fiule? Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Decembrie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Ma pizda vrei sa-ti fac cheie cu smecherii ce i-ai pomenit? Chiar vrei sa-i dau muie la mata si tot familionu matii de nepot? stai sa vezi ce muie iti dau in plin centru trag pula in cremonii matii sugaci ce te-ai futut si nu te mai futi Chiar as vrea sa te cunosc face to face sa iti dau doua palme sa te mai calmezi,ca vad ca in fata tastaturi esti tare in gura dar live faci pe tine copil avorton..Iesi in pula mea de pe acest forum ..Idiotule... Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 20, 2014 LOOOL ..... Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Chiar as vrea sa te cunosc face to face sa iti dau doua palme sa te mai calmezi,ca vad ca in fata tastaturi esti tare in gura dar live faci pe tine copil avorton..Iesi in pula mea de pe acest forum ..Idiotule...nu mai zice nimic a murit!a mai fost copil distrus pe aici. Link spre comentariu
junior99 Reputație: 45 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Salutare! In sfarsit am si eu putin timp liber, iar dupa 2-3 saptamani de la vizita, pot scrie o scurta recenzie. In prima faza am discutat pe messenger cu dansa, iar dupa ce mi-a trimis vreo 2 poze m-am gandit ca in ziua urmatoare sa ii fac o vizita. I-am zis ca as vrea pe la ora x , dar cand voi fi sigur, o sun si ii confirm cu 1 ora inainte.... A 2a zi am incercat sa o sunde vreo 2 ori, nimic..ii scriu pe messenger, nimic... Eram putin dezamagit stiind ca in 2 ore trebuie sa ajung undeva. Eram hotarat sa ma duc la alta, am incercat vreo 2, nimeni nu mi-a raspuns. Dupa cateva minute imi scrie pe mess, cerandu-si scuze ca avea telu pe silent, dar ma primeste dca vreau. Oarecum eram deja in intarziere, dar am zis ca tot ii fac o vizita si daca va fi scurta. Am lasat masina in parcare la profi, grigorescu, iar ea m-a ghidat telefonic. Ajuns in locatie, am facut prezentarile, i-am comunicat ca ma grabesc putin si ea s-a si dus la dus. Eu deja facand acasa, eram pregatit. A revenit din baie cu un prosop pe ea, pe care l-a pierdut in pat. M-a intrebat daca vreau sa lase lumina aprinsa sau imi place mai mult pe intuneric...am ales a 2 a varianta... E o tipa mai plinuta, dar destul de ok. A inceput cu un oral NeP, dar stiind ca nu rezist ft mult am oprit-o dupa cateva minute. Am schimbat rolurile, dupa cateva minute, vazand ca se cam plictiseste am trecut la normal. In prima faza am ales sa raman eu deasupra, urmand sa schimbam in doggy. Pozitia asta era mai pe placul ei dar si a mea, ca oarecum am ajuns mai 'bine' in ea. E destul de stramta, sau asa mi s-a parut mie, a dat cateva contre, a fost ok. Am terminat in acea pozitie in caciula. A facut curatenie, m-am dus la baie sa ma spal, dupa care am revenit in camera. A inceput sa imi povesteasca despre scandal, nu am vrut sa intru in detalii, doar am incercat sa ii sugerez sa dea macar datele inapoi. A zis ca nu e nimic pe el, chiar m-a rugat sa verific. Chiar nu a fost nimic, nu stiu din ce cauza, cine cand cum o fi sters. Treaba lor. Eu m-am dus pt altcv, am primit, am platit , i-am multumit si la revedere. Onp:7Aspect:6Np:7Gfe: low Halat: 50 4 Link spre comentariu
Vizitator Harley2 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Salutare! In sfarsit am si eu putin timp liber, iar dupa 2-3 saptamani de la vizita, pot scrie o scurta recenzie. In prima faza am discutat pe messenger cu dansa, iar dupa ce mi-a trimis vreo 2 poze m-am gandit ca in ziua urmatoare sa ii fac o vizita. I-am zis ca as vrea pe la ora x , dar cand voi fi sigur, o sun si ii confirm cu 1 ora inainte.... A 2a zi am incercat sa o sunde vreo 2 ori, nimic..ii scriu pe messenger, nimic... Eram putin dezamagit stiind ca in 2 ore trebuie sa ajung undeva. Eram hotarat sa ma duc la alta, am incercat vreo 2, nimeni nu mi-a raspuns. Dupa cateva minute imi scrie pe mess, cerandu-si scuze ca avea telu pe silent, dar ma primeste dca vreau. Oarecum eram deja in intarziere, dar am zis ca tot ii fac o vizita si daca va fi scurta. Am lasat masina in parcare la profi, grigorescu, iar ea m-a ghidat telefonic. Ajuns in locatie, am facut prezentarile, i-am comunicat ca ma grabesc putin si ea s-a si dus la dus. Eu deja facand acasa, eram pregatit. A revenit din baie cu un prosop pe ea, pe care l-a pierdut in pat. M-a intrebat daca vreau sa lase lumina aprinsa sau imi place mai mult pe intuneric...am ales a 2 a varianta... E o tipa mai plinuta, dar destul de ok. A inceput cu un oral NeP, dar stiind ca nu rezist ft mult am oprit-o dupa cateva minute. Am schimbat rolurile, dupa cateva minute, vazand ca se cam plictiseste am trecut la normal. In prima faza am ales sa raman eu deasupra, urmand sa schimbam in doggy. Pozitia asta era mai pe placul ei dar si a mea, ca oarecum am ajuns mai 'bine' in ea. E destul de stramta, sau asa mi s-a parut mie, a dat cateva contre, a fost ok. Am terminat in acea pozitie in caciula. A facut curatenie, m-am dus la baie sa ma spal, dupa care am revenit in camera. A inceput sa imi povesteasca despre scandal, nu am vrut sa intru in detalii, doar am incercat sa ii sugerez sa dea macar datele inapoi. A zis ca nu e nimic pe el, chiar m-a rugat sa verific. Chiar nu a fost nimic, nu stiu din ce cauza, cine cand cum o fi sters. Treaba lor. Eu m-am dus pt altcv, am primit, am platit , i-am multumit si la revedere. Onp:7Aspect:6Np:7Gfe: low Halat: 5050 de lei?pe urma cat ii ?ca mai citeam 200 300 150 )/ Link spre comentariu
alexdobre4566 Reputație: 206 Postat Decembrie 28, 2014 Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Salutare! In sfarsit am si eu putin timp liber, iar dupa 2-3 saptamani de la vizita, pot scrie o scurta recenzie. In prima faza am discutat pe messenger cu dansa, iar dupa ce mi-a trimis vreo 2 poze m-am gandit ca in ziua urmatoare sa ii fac o vizita. I-am zis ca as vrea pe la ora x , dar cand voi fi sigur, o sun si ii confirm cu 1 ora inainte.... A 2a zi am incercat sa o sunde vreo 2 ori, nimic..ii scriu pe messenger, nimic... Eram putin dezamagit stiind ca in 2 ore trebuie sa ajung undeva. Eram hotarat sa ma duc la alta, am incercat vreo 2, nimeni nu mi-a raspuns. Dupa cateva minute imi scrie pe mess, cerandu-si scuze ca avea telu pe silent, dar ma primeste dca vreau. Oarecum eram deja in intarziere, dar am zis ca tot ii fac o vizita si daca va fi scurta. Am lasat masina in parcare la profi, grigorescu, iar ea m-a ghidat telefonic. Ajuns in locatie, am facut prezentarile, i-am comunicat ca ma grabesc putin si ea s-a si dus la dus. Eu deja facand acasa, eram pregatit. A revenit din baie cu un prosop pe ea, pe care l-a pierdut in pat. M-a intrebat daca vreau sa lase lumina aprinsa sau imi place mai mult pe intuneric...am ales a 2 a varianta... E o tipa mai plinuta, dar destul de ok. A inceput cu un oral NeP, dar stiind ca nu rezist ft mult am oprit-o dupa cateva minute. Am schimbat rolurile, dupa cateva minute, vazand ca se cam plictiseste am trecut la normal. In prima faza am ales sa raman eu deasupra, urmand sa schimbam in doggy. Pozitia asta era mai pe placul ei dar si a mea, ca oarecum am ajuns mai 'bine' in ea. E destul de stramta, sau asa mi s-a parut mie, a dat cateva contre, a fost ok. Am terminat in acea pozitie in caciula. A facut curatenie, m-am dus la baie sa ma spal, dupa care am revenit in camera. A inceput sa imi povesteasca despre scandal, nu am vrut sa intru in detalii, doar am incercat sa ii sugerez sa dea macar datele inapoi. A zis ca nu e nimic pe el, chiar m-a rugat sa verific. Chiar nu a fost nimic, nu stiu din ce cauza, cine cand cum o fi sters. Treaba lor. Eu m-am dus pt altcv, am primit, am platit , i-am multumit si la revedere. Onp:7Aspect:6Np:7Gfe: low Halat: 50Datele se pot recupera, de cand o iesit hardul din fabrica tot se poate recupera.Fata presteaza si pe varianta Manastur-Grigorescu, asa jos o ajuns... da... la 50 de lei ... merita. Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Decembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Datele se pot recupera, de cand o iesit hardul din fabrica tot se poate recupera.Fata presteaza si pe varianta Manastur-Grigorescu, asa jos o ajuns... da... la 50 de lei ... merita.Asa se intampla tot timpul,de la prea mult bine ti se urca la mansarda ,o iei "razna" si pierzi intr-o clipa tot ce ai avut mai de valoare....Dar din pacate unii nu stiu sa profite de momente ci se intind mai mult de cat este plapuma,vechiul proverb romanesc!!de la 250lei sau 200lei habar nu am o ajuns sa faca si pe 50lei!! Cand semeni vant culegi furtuna!! Link spre comentariu
junior99 Reputație: 45 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Dupa ce si-a pierdut clientii, atunci, era 50/fin sau 100 ora... Acum daca si-a mai recuperat din ei probabil a marit taxele ... P.s. Cred ca asa ar fii si cu cei care au aere de vedete si au scoruri de 400+... Cand sunt "stransi" si raman fara, mai bine scad pretul, dar pana cand sunt doritori si la acele preturi e clar ca nu au de ce sa scada... Doar nu vor spune, nu nu imi da 450 , ca imi ajung si 100 ) Link spre comentariu
andreea_simpatica Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Nu prestez pe calea turzii ,am locatie in zona Marasti. 1 Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Nu prestez pe calea turzii ,am locatie in zona Marasti.Bine ai venit pe forum Andreea simpatica Link spre comentariu
andreea_simpatica Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Bine ai venit pe forum Andreea simp Bine ai venit pe forum Andreea simpaticaMersi mult.....Bine ai venit pe forum Andreea simpatica Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Decembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Nu prestez pe calea turzii ,am locatie in zona Marasti. Pai nu a zis nimeni ca prestezi pe Calea Turzii... si deagaba ti-au urat ceilalti bun venit pe forum ca asa cum ai mai venit de 4 ori cu 4 conturi diferite si ai zburat asa o sa intample si acuma,ca tu nu gandesti cand scrii! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum