obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Septembrie 23, 2014 Poza 1: Picon se uita cu invidie la masina alba...cu ochii holbati, cu ciuda in suflet, era sa intre in domna Milf...mai avea putin si intra in ea (la figurat). . Poza 2: Picon pare zambaret, probabil o coace in mintea lui cum sa o agate pe Milf...se gandeste ce carciuma din zona respectiva serveste fasole, ca la mama acasa(vrea sa o invite pe Milf la o masa). Poza 3: Milf-ul pare debusolata, ratacita...e blonda,probabil din cauza asta.Picon se ofera sa o ajute, oferindu-i coordonate(are gps pe telefon, il doare la 'carici') . Poza 4: Milf-ul pare sa-i zica:"dar parca stiam unde era sex shop-ul ala, era cu siguranta p-aici pe undeva."...picon:stati putin domnisoara (cu cariciul sculat cand a auzit de sex shop ) , cu siguranta Gps-ul meu din telefonul meu va localiza cu 'ezactitate' magazinul respectiv.Putina rabdare, domnita frumoasa." Poza 5: Picon zice: "haideti domnita draga ca am gasit, este putin mai in fata".Multumita, milf-ul se intoarce si se indreapta catre magazin.Picon, bagaret de felul lui, o insoteste din urma.Cu mana la barbie si cu un zambet diabolic, se uita la curu' milf-ului salivand excesiv, gandindu-se si cum sa faca sa o invite la restaurant, la o 'fasola galbena'. bravo, whay, esti pe lungime de unde.hai sa vedem cantina pe care o cauta piconul:
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Septembrie 23, 2014 si ce cauta doamna: 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 23, 2014 bravo, whay, esti pe lungime de unde.hai sa vedem cantina pe care o cauta piconul: Are bani, isi permite!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 23, 2014 pai de fapt pe el il asteptam de mult la cotitura, cred ca nu era pe faza cind am inceput topicul dar cind a vazut ganja ,au inceput sa ii arda beculeteleGanja may refer to:A term of Sanskrit origin for the plant cannabis
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Septembrie 23, 2014 why not?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2014 chelios se presupune a fi picon. si gestul sau este o trimitere la secretul retetei de fasole. Se presupune dar nu este. Picon arata de 30 de ori mai bine decat măgarul ăla închiriat Cât despre fasole,corect, el e MasterChef aici.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Septembrie 24, 2014 dar lautarii sint sigur cu picon ,care se pare ca sprituieste de zor la o masa, ascuns.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 24, 2014 Se stieeeeee ...
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 24, 2014 dar lautarii sint sigur cu picon ,care se pare ca sprituieste de zor la o masa, ascuns. Prima poza:Doi lautari,o blonda si un ins la o masa.......L-am cautat cu disperare peppicon in poza, nu l-am vazut. ...oare sa fie unul dintre lautari? A doua poza:Eeey...uite-l le picon!Nu-i lautar! Camasa in carouri, ochelarii pe cap, picioarele epilate! ...pare ca vrea sa faca o poza celor doi,blondei si insului ...Cred ca blonda il vrea pe ins si nu pe picon.Pacat! 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 24, 2014 De ce ...pacat? Poate te vrea pe tine.
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 24, 2014 offf...
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 24, 2014 cum intra piesa asta... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 Exact...azi am avut-o in minte toata ziua. Am ascultat-o de dimineata si mi-a facut ziua mai frumoasa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum