alexandrahot Reputație: 595 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Buna acum ma gasiti pe BD DECEBAL
om rau om bun Reputație: 41 Postat Septembrie 22, 2015 Postat Septembrie 22, 2015 O experienta dezamagitoare, fetelor, nu conteaza doar cum aratati, comportamentul, ma mir ce fel de fete inca sunt in top, ea nu merita in nici un caz, pacat de acest top, in urma cu cativa ani era foarte tranparent, cu recenzii cat mai aproape de realitate, dar se pare ca de cand curvele au disparut, sau s-au mai rarit pe strazi, pesti au evoluat, s-au adaptat nevoilor pietei si au platit niste pustani fraieri care stiu si ei un pic de romana sa le scrie multor fete recenzii pozitive. Noi, clientii, bazandu-ne pe experientele anilor trecuti, am venit, am platit si multe tepe ne-am luat. 3
silverzxx Reputație: 140 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Pe aici dar nu chiar aici! Oras:Pe aici dar nu chiar aici! Postat Septembrie 23, 2015 O experienta dezamagitoare, fetelor, nu conteaza doar cum aratati, comportamentul, ma mir ce fel de fete inca sunt in top, ea nu merita in nici un caz, pacat de acest top, in urma cu cativa ani era foarte tranparent, cu recenzii cat mai aproape de realitate, dar se pare ca de cand curvele au disparut, sau s-au mai rarit pe strazi, pesti au evoluat, s-au adaptat nevoilor pietei si au platit niste pustani fraieri care stiu si ei un pic de romana sa le scrie multor fete recenzii pozitive. Noi, clientii, bazandu-ne pe experientele anilor trecuti, am venit, am platit si multe tepe ne-am luat. Mai concret ?>!?
gicutu41 Reputație: 64 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Mai concret ?>!? Sinergia relatarilor user-ului citat de tine urmeaza meandrele concretului izvorat online.( as putea spune aproape Iliescu dixit )Altfel, orice poate fi cel putin la fel de concret ca o relatare online.
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 O experienta dezamagitoare, fetelor, nu conteaza doar cum aratati, comportamentul, ma mir ce fel de fete inca sunt in top, ea nu merita in nici un caz, pacat de acest top, in urma cu cativa ani era foarte tranparent, cu recenzii cat mai aproape de realitate, dar se pare ca de cand curvele au disparut, sau s-au mai rarit pe strazi, pesti au evoluat, s-au adaptat nevoilor pietei si au platit niste pustani fraieri care stiu si ei un pic de romana sa le scrie multor fete recenzii pozitive. Noi, clientii, bazandu-ne pe experientele anilor trecuti, am venit, am platit si multe tepe ne-am luat. E usor a face versuri cand nimic nu ai a spune! Sau poate ca ai si atunci be our guest! Te invitam sa ne luminezi si pe noi!Multumim!
alexandrahot Reputație: 595 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 Buna!!! 😘😘😘😘
alexandrahot Reputație: 595 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Buna !! :kiss2Preturile sunt : fin 150 / ora 200 roni Va astept pupiciiiii........ 5
latin123 Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 buna Alexandra.. doar o intrebare..: de ce nu ne-ai chemat si pe noi la nunta ta.. crestea darul.. si in plus..noi..clientii tai..am fi furat si mireasa..
gogu_p Reputație: 557 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Poze cu "popoul" nu aveti stimata Domn'soara??Caa...din fata....e bine bine!!
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2015 O experienta dezamagitoare, fetelor, nu conteaza doar cum aratati, comportamentul, ma mir ce fel de fete inca sunt in top, ea nu merita in nici un caz, pacat de acest top, in urma cu cativa ani era foarte tranparent, cu recenzii cat mai aproape de realitate, dar se pare ca de cand curvele au disparut, sau s-au mai rarit pe strazi, pesti au evoluat, s-au adaptat nevoilor pietei si au platit niste pustani fraieri care stiu si ei un pic de romana sa le scrie multor fete recenzii pozitive. Noi, clientii, bazandu-ne pe experientele anilor trecuti, am venit, am platit si multe tepe ne-am luat. Carevasăzică am avut dreptate. Nimic nu s-a schimbat. Cumătra are aceeași prestație de căcat care a consacrat-o pe piață... :laugh2 1 2
alexandrahot Reputație: 595 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2015 Buna!! Acum ma gasiti la piata Ramnicu-sarat..... Va astept ""aaaaaa bine ai revenit poamarosie eram ingrijorata """"
sexsymbol Reputație: 237 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Sincity Oras:Sincity Postat Octombrie 19, 2015 BunaSuper poze! Sper ca si serviciile sunt pe masura?Poti sa le enumeri te rog?
masturbare Reputație: -1 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 dragi colegi de forum, stimata domnisoara: eu ma autosatisfac des, citesc forumul rar, postez si mai rar. figura feminina este pentru mine fie turn-on fie turn-off: adica poate fi cu doua taisuri, ori sa imi provoace erectie, ori sa mi-o taie pe cea existenta; nu as vrea sa bat drumul degeaba pana la locatie si sa sa se intample varianta a doua asadar apreciez f tare daca imi poate arata cineva poza cu ea (sau chiar ea!). chiar si in privat, nu tin neaparat la raspuns pe thread. multumesc anticipat
masturbare Reputație: -1 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 nu am posibilitate de editare comentariu: in caz ca nu am fost explicit: vreau poza cu fața fetei 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2015 Vrei să te uiți în ochii ei când o "iubești", este?
b3rt0 Reputație: 123 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Cand o masturbeste
Membru Premium only-me Reputație: 17269 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 22, 2015 dragi colegi de forum, stimata domnisoara: eu ma autosatisfac des, citesc forumul rar, postez si mai rar. figura feminina este pentru mine fie turn-on fie turn-off: adica poate fi cu doua taisuri, ori sa imi provoace erectie, ori sa mi-o taie pe cea existenta; nu as vrea sa bat drumul degeaba pana la locatie si sa sa se intample varianta a doua asadar apreciez f tare daca imi poate arata cineva poza cu ea (sau chiar ea!). chiar si in privat, nu tin neaparat la raspuns pe thread. multumesc anticipat Fratiwere,mai bine te autosadisfaci singur in continuare,gandeste-te cate avantaje ai:1.nu mai pierzi timpu' prin oras in cautarea zanei.2.Placerea este garantata de sexperienta ta.3.Ramai si cu bani in buzunar.4.Nu te alegi cu BTS.5.Poti "fute"cand iti pofteste inima.6.Nici nu ne mai stresezi pe noi cu astfel de aberatii.O zi buna si spor la laba, pardon...treaba PS-u:nimeni nu o sa iti dea o poza cu ea(cu fata).PS-u 2:un banc pt tine:N-am asteptat de la nimeni nici un ajutor, niciodata. Tot ce am e facut cu mana mea.Chiar si orgasmele... 6
Membru Premium only-me Reputație: 17269 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 22, 2015 .
alexandrahot Reputație: 595 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 Buna !!!Poze noi ....Programul este; 10 dimineata / 18 seara ..Preturi : 150 finalizarea / 200 ora Locatia. Piata Ramnicu-sarat ....Va astept :138x 8
alexandrahot Reputație: 595 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 Buna buna!! ðŸ€ðŸ€ðŸ€
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Buna!!Acum ma gasiti la piata Ramnicu-sarat.....Va astept""aaaaaa bine ai revenit poamarosie eram ingrijorata """" Da' ce te face să crezi că te-a căutat cineva??? :rax2 2
alexandrahot Reputație: 595 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Buna dimineata !! :kiss2Veti avea si un masaj si o inalizare la pretul de150 roni , si 200 ora cu doua finalizari :138x 5
Membru Premium only-me Reputație: 17269 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 11, 2015 Buna dimineata !! :kiss2Veti avea si un masaj si o inalizare la pretul de150 roni , si 200 ora cu doua finalizari :138x :350x
edenhazard Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 pana la ce ora lucrezi in seara asta?
gresy Reputație: 5 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2015 Salutare....Vizitat astazi. Sunat la nr din titlu, detalii la tel. 150 fin. 200h zona Dristor piata Rm SaratAjuns parcare ok ghidat la tel usor de gasit.M.a asteptat imbracata in blugi si tricou.Aparitie foarte ok.Invitat la dus geluri vreo 2.Platit.Dus ea se intoarce in prosop.Prosop cazut odata cu ochii mei....arata foarte bine.....sanii m.au acaparat total abia am avut timp sa observ si ochii domnitei...ON bunLOT foarte bun.Finalizat. Dus. 5.6 min vb. Plecat. Note.Locatie. 8 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum