Sari la conținut

Despre nimfomane

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

@amada

si eu am avut 24 ani anul trecut dar sa mor daca puteam sa trag de 7 ori

:laugh2

Multi inainte!

Daca timp de 2 ani te cam saturai de munca manuala si te intalneai cu o tipa cu care te potriveai perfect... n-ai de unde sa stii cum reactionai la momentul respectiv...

Cel cu genunchii m-a "terorizat" doar de 3 ori seara, apoi de 2 ori dimineata si iar de 3 ori seara!

Alt "nebun" dupa ce am inceput sa fac cunostinta mai bine cu squirtul, a reusit sa ma faca de 5 ori la un singur normal! Amandoi am ramas shocati!

Toate astea, pana sa le traiesc, nu credeam ca exista si nici nu visez ca o sa se mai intample... (Desi nu cred ca as refuza... :laugh2 )

Depinde f mult de atractie reciproca, starea psihica, compatibilitate...

Cred ca am cam deviat de la subiect, sorry.

:angel:

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O fi adevarat ce se spune ca nu exista femei frigide ci barbati nepriceputi. Dar ca nu exista barbati impotenti ci femei nepricepute o fi valabil?

• Oras:Lugoj
Postat

Am cunoscut o nimfomana,acum vreo 2 ani.singura problema era ca e cam batrana,40+ si timpul isi spune cuvantul. La ea problema cu nimfomania s-a declansat in urma unui accident rutier grav care i-a afectat ceva pe la creier. Vroia mult sex,nu conta unde si cand.am avut doar 2experiente cu ea,una singur cand m-a cam violat:-D si una cu mai vreo 5 prieteni cand am crezut ca o linistim intr-un gang bang de zile mari.A parut linistita dupa ce am terminat toti de mai multe ori,problema e ca ne-a cautat pe urma pe toti cu salteaua. Nu as mai vrea sa cunosc nimfomane adevarate,e mai incitant sa vrajesti o femeie sa o bagi in pat,decat sa vina una si sa te faca sclavul ei sexual.

Postat

Cat despre"scorul" pe noapte eu o cred pe amada.eu dupa 6luni departe de casa intr-un mediu super stresant si un antrenament continuu,cand am ajuns acasa am demolat casa cu iubita mea.am terminat de vreo 6-7ori intr-o noapte. Nu sunt cel mai mare terente modern,dar cand dorinta a fost maxima am facut sex-maraton

• Oras:Here
Postat

O sa incep prin a ma intreba ....oi fi ... nimfoman? Intr-un fel e clara treaba, ca doar sunt membru pe ...nimfomane.com.

In alt fel ma tot intreb. N-am inca un raspuns, oare atata amar de ani sa nu-mi fi gasit ...nasha? Au fost cateva ....potentiale, recunosc. Insa toate s-au terminat prost. O vreme, au tinut pasul, apoi ......

In rest am gasit cateva pe parcurs, care ar mai fi avut potential la greu. Doar ca nu am stat suficient cu ele cat sa verific pana la capat.

SINGURA nimfomana pe care am cunoscut-o, era o femeie la 40 de ani, care arata .....beton. Eu aveam pe atunci ...17 anisori. Cum am cunoscut-o? Pai prin ...ai mei!!! Mama, sotul ei (un fel de tata de al doilea) si ea lucrau la aceeasi ...intreprindere, cu mare aprindere, ca era pe vremea lui Ceasca.

II auzisem la un moment dat, fara sa vreau, vorbind despre ce ...nesatula e femeia aia. Ca are un barbat de ...complezenta (ramasesera impreuna pentru copila lor de ...16 anisori, insa in rest, fiecare cu p..z..a ma-sii, elegant vorbind. Cum luase ea la rand toti barbatii din ...intreprindere, cum nu prea reusea nici unul sa o ...satisfaca, cum se stricase treaba cu barbatul ei din cauza asta, ca-l ...sleise, etc. Discutii de maturi ..intr-o bucatarie cu usa ...subtire :laugh2

Si intr-o buna dupa amiaza, imi zice maica-mea ca "n-as vrea sa merg la teatru cu TIPA si fata ei de 16 ani? Ca m-au ...invitat. Stiu eu cam ce combinatii facusera ei, maturii, insa ..... ma subestimasera. :laugh2 Ma credeau virgin si se gandisera sa ...ma combine. Complot de ...familii!

Normal ca am zis da, insa ....codindu-ma vezi Doamne!

Vine seara weekendului, ne intalnim la Teatrul National, ea, TIPA, intr-o rochita rosie, scurtuta, mulata, talie, craci, sani generosi, cu pantiofiori rosii ca pacatul, cu toc. Fatuca mica, dragutzica insa ...genul ingenuu. Ne asezam in fotolii, eu la mijloc. Cred ca nu mi-am dorit niciodata mai mult sa nu ...fi existat pauze intre acte. Vedeam "Gaitzele". Vorba vine vedeam. Io unul nu vedeam decat cracii aia misto ai TIPEI. Spre finalul primului act, mi-am lipit piciorul, ca din intamplare, de piciorul ei. NU L-A RETRAS! WOOOOW! Tzipa hormonul tanar in mine. In plus mirosea a parfum, frantuzesc, cum nu prea intalneai pe la noi atunci. Fata mica, am luat-o de manutza la un moment dat. Si asa am petrecut cele mai sexy 10 minute din viatza de pana atunci. Prima si urmatoarele pauze au fost o tortura pshica pentru tanarul in calduri care eram eu atunci. Dulci totusi. Si au venit urmatoarele acte, ca o confirmare a ceea ce imi doream. Un picior lipit de alt picior, un picior de femeie matura, frumoasa si ...disponibila, cu toate ca nu indrazneam sa ma gandesc pana acolo.  

A venit si momentul de final de spectacol. Am fost invitat sa trec pe la ele, pentru ...un suc. Am luat un taxi si am plecat, cam tremurand. inghesuiti pe bancheta din spate, intre ele. Ajunsi la apartament, am suportat eroic "talentul" pianistic al fetitzei, nu ca n-as fi gustat o bucata buna de Schubert, insa fata era chiar .....slabutza la clape. Am fost servit cu suc si ...un pahar de vin rosu, ca-s baiat mare de acuma! :laugh2

Se facuse 11 seara si fata trebuia sa mearga la culcare. Si eu acasa. Ne-am luat la revedere, ne-am pupat timid si ....am ramas inca "5 minute" sa-mi termin paharul de vin. Minute care s-au transformat in ....ore. Aveau un apartament "bine izolat fonic" cu doua sectiuni distincte, camera fetei si baie, restul aprtamentului si ...baie. Usa de separatie pe hol, inchisa, sa nu fie deranjata fata, pentru ca mama mai avea de ...lucru. M-a tinut pe jar vreo ora. Mici... indicii, insa nimic evident. Imi era super jena sa nu o dau in bara. Nu indrazneam sa fac pasul decisiv. Daca imi zice" mai tzaca, ce crezi tu ca faci aici? Pana la urma, cu inima batand ca un clopot, mi-am tras un scaun langa fotoliul ei si ....i-am pus mana pe picior. A fost suficient. Thank's God! N-as fi indraznit mai mult. S-a aplecat spre mine, s-a uitat in ochii mei ...albastrii si pofticiosi si ....m-a sarutat! Wooow! S-a dus in pix toata timiditatea. In 5 secunde eram infundat intre sanii ei. Am fost ..... rezistent in pat de micutz, insa primul ...contact nu cred ca a durat mai mult de 10 minute, cu greu. Apoi insa, sa te tzii nene. Femeia era ...incredibila. Era intr-o pofta continua. Cred ca m-ar fi bagat cu totul in pasarica, daca ar fi fost posibil. Mi-am dat drumul de 4 ori in 3 ore, ea doar o data, cam dupa 2 ore. Insa tremura non stop. Tremuriciul ala care te face sa te ia cu ametzeala! Sa iti vina sa ....rupi patul cu ea., sau sa vrei sa o vezi si mai .....in Parkinsson. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a nascut ...intuitiv cu femeile. In cele mai multe cazuri, ca o mai dau si eu in bara grav uneori, crezand ca fata tremura de placere, in timp ce fata se ...pisha pe ea la propriu si nu stie cum sa-ti zica de ...jena!!! :laugh2

Am plecat pe la orele 3, tremurand din toate incheieturile.

Atunci n-am realizat, nu aveam experientza necesara. Femeia avea o mare problema, ii placea pula tare, insa nu reusea sa termine decat foarte rar si asa era cu chef non stop. Cred ca s-ar fi putut fute fara pauza de dimineata pana seara si de seara pana dimineata si apoi s-o ia de la capat. Pai cum sa reziste un barbat la asa ceva, mai ales cand femeia face ca toate alea, de parca ar urma sa-si dea drumul in urmatoarle 5 secunde ....permanent?

Oricat de dotat, rezistent si ....vivace ai fi, la un moment dat vine momentul sa zici pas. M-am mai intalnit cu ea de inca 3 ori, in conditii mai bune (singura acasa) si m-a lasat lat. Ai mei nu stiu nici acuma. :laugh2

Iata ......... o nimfomana ....adevarata!

Versiunea Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Hai va pup, enjoy and do not jerk off yourselves to much! By the way it was VERY REAL!!!! Take my words for granted!

Postat

Gogu, sorry, nimic personal, dar o femeie care "vorbind despre ce ...nesatula e femeia aia. Ca are un barbat de ...complezenta (ramasesera impreuna pentru copila lor de ...16 anisori, insa in rest, fiecare cu p..z..a ma-sii, elegant vorbind. Cum luase ea la rand toti barbatii din ...intreprindere, cum nu prea reusea nici unul sa o ...satisfaca, cum se stricase treaba cu barbatul ei din cauza asta, ca-l ...sleise, etc."... e doar o femeie nefericita si nesatisfacuta pt ca n-are cu cine si sta din obligatie..., pana la nimfomana e cale lunga...

Oricum, frumoasa povestea!

De mic ti-a placut... :)

Postat

Da dulcico, mi-a placut de mic, m-ai prins. :laugh2 Nu-ti zic acuma cat de mic, ca o sa mai vorbim, Nu ma refer neaparat la sex ca n-am fost vreun recordman. Am inceput doar la 16 ani. Azi lumea considera asta .... ca fiind tarziu.

Acuma serios vorbind, cu mintea mea de acuma si experienta de acuma, femeia era NIMFOMANA.

Chiar era. O nimfomana este prin definitie o femeie care ....vrea mereu. SI mereu. De obicei sunt extrem de greu de satisfacut si asta e doar o stare ...temporara. In 10 minute vor din nou! Si chiar asa era.

Ca era nefericita, nu contest. Nu ai cum sa fi o NIMFOMANA fericita. Decat una ....nesatisfacuta in majoritatea timpului. Asta e esenta ..... nimfomaniei, din pacate pentru ele.

Hai te pup!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Postat

Si cred ca as mai putea nominaliza pe cineva, in categoria asta, dar nu sunt inca 100% sigur. Si in plus mi-e ca se supara cineva de pe acilea, mascul feroce! :laugh2

Ii urez .... multa bafta in viata!

Postat

De fapt lucram. O sa fie un pasaj scurt din ...carte!

• Oras:Bruges
  • Oras:Bruges
Postat

Eu o cred pe Amada. Nu pot sa bag mana in foc ca a facut ea sau nu sex de 7 ori pe noapte ca nu am de unde sa stiu. Nu o cunosc (inca) >:)

Ce pot insa sa confirm ca acest lucru este perfect posibil. Cand cunosti o gagica noua si buna asa se intampla in primele zile / saptamani. Tragi in ea ca in Bosnia. Dai in ea ca surdu in clopot.

Ii bagi coceanu' in soba  :feet  de 6 - 7 ori pe noapte de parca se termina lumea. Been there, done that!

Dupa o vreme se mai rareste   :atm ...

Postat

Dupa parerea mea, totul tine de ...compatibilitate si scanteie. Daaaaaaa, clar se poate si n-am de ce sa nu o cred. Mi s-a intamplat, si nu o data. Deci ...se poate!

Postat

Si cred ca as mai putea nominaliza pe cineva, in categoria asta, dar nu sunt inca 100% sigur. Si in plus mi-e ca se supara cineva de pe acilea, mascul feroce! :laugh2

Nu stiu sigur la cine te referi Gogule, poate m-am bagat aiurea in vorba, dar Ea nu e ;) chiar daca asa pare :lol: Am fost demult de tot, un an intreg, cu o nimfomana adevarata si stiu cum e ...
  • Oras:seychelles
  • Oras:seychelles
Postat

Nu stiu sigur la cine te referi Gogule, poate m-am bagat aiurea in vorba, dar Ea nu e ;) chiar daca asa pare :lol: Am fost demult de tot, un an intreg, cu o nimfomana adevarata si stiu cum e ...

Iar ti-ai pus mana singur in cap... 

ti-am spus eu ca esti incurabil :laugh2

Postat

@amada

si eu am avut 24 ani anul trecut dar sa mor daca puteam sa trag de 7 ori

E posibil daca ai langa tine o persoana care iti e foarte draga si amandoi va vreti rau de tot unul pe altul. Mi s-a intamplat si mie acum vreo 3 ani cu o prietena sa fac maraton si sa pusc prezervativul de vreo 4-5 ori si as mai fi putut insa tipa nu era nimfomana doar a avut ceva mai mult chef atunci asa ca dupa cateva ore ne-am oprit. Bine asta se intampla pe la 20 de ani, acum am mai imbatranit  :laugh2  deci nu sunt sigur daca mai pot duce, insa asptept ocazia potrivita sa-mi demonstrez asta  :feet

Postat

Nu vb de tine nenea Chrisule. Da ce, te simti cu musca pe caciula? :laugh2

Postat

Doar partial :lol: credeam ca esti ironic ;)

asta cu ironia a picat...deci..., doctore, e clar ! te crezi mascul feroce....Sa nu ne musti! Esti vaccinat?

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Mi s-a intamplat si mie, cu o fosta amanta, sa "ma termin "intr-o noapte de 5 ori. Si tipa de 7 ori. La un moment dat chiar tineam scorul. Insa de fiecare data conducea ea. Si asta pentru ca s-a terminat la primul numar de doua ori pana sa ma termin eu si automat avea un punct in fatza. De acolo am mers aproape cap la cap pana spre final cand ea a mai inscris o data iar eu am tot ratat. De atunci n-am mai reusit decat maxim 4 puncte inscrise consecutiv. Prima data a fost altceva pentru ca eram la inceput, in prima saptamana de "coabitare".

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nellu , cred ca tipa la care te referi nu era nimfomana . Ci doar ati avut parte de o relatie mai "spumoasa"

O nimfomana nu are orgasm . Cel putin asa cred . Am cunoscut o tipa care era in stare sa faca sex o zi intreaga cu mai multi barbati , insa dupa ce-i epuiza pe toti .. ea se simtea ca si cum a piscat-o un tantar . Din discutiile cu ea am inteles ca desi avea o viata sexuala extrem de activa .. nu reusise sa inteleaga ce este un orgasm ! Din aceasta cauza avea frustrari si isi schimba partenerii extrem de des. Putea intr-o singura zi ( noapte ) sa agate 3 -4 masculi cu care sa faca sex, iar a doua zi ii abandona ca pe niste sosete uzate . Simtea nevoia sa faca sex, era incitanta , arata bine , deja avea o  "tehnica" ce putea inebuni orice barbat , facea de toate ( oral , normal , anal , sex in grup .. ) orice credea ca poate sa ii provoace orgasm . Insa .. dupa fiecare partida era indiferenta si nemultumita . Avea doar o stare de satisfactie vazand cati barbati "doboara"

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...