Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:centru
Postat

👒

Asa vreau sa ma intâmpini data urmatoare :* Frumos Finuț si Sexy.
  • Like 1
Postat

Așa ma îmbrac de obicei ... dar daca vrei te astept in aceasta ținuta 😉 No problem :*

Oricum esti super si fară tinuta :) pe care oricum o dam jos :*
  • Like 1
  • Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
  • Telefon: 073232
Postat

Daca te-ai vopsit blond vreau sa vin si eu pe la tine...:*:*

Vizitator cjsexxxx
Reputație: 0
Postat

Raluca, cât mai este tariful acum? Și unde este locaÅ£ia? ÃŽn ce zonă mă refer.

Scump domnule, scump, dincolo era mai ieftin. In afara de intrebari tampite, alta contributie pe forum o sa ai vreodata, 😤.

Postat

Scump domnule, scump, dincolo era mai ieftin. In afara de intrebari tampite, alta contributie pe forum o sa ai vreodata, 😤.

Acum m-am uitat peste postări, ăsta e ăla de are 17 ani :))

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Si el vroia la dominare, pai daca-l afla ma-sa , ii da de nu-i mai trebuie bataie , macar pana la majorat ! :sado

• Like 3
  • Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Buna Raluca. O programare se poate ? Mersi mult. 😂😂😂ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

Vizitator cjsexxxx
Postat

Merită Raluca sa faci un drum pana la Sibiu, doar pentru a o intalni? Pentru mine chiar merită. Pentru ca atitudinea si comportamentul ei fata de mine sunt la un alt nivel fata de ce am intalnit pana acum. Micile gesturi pe care le face cand suntem impreuna, gesturi spontane care nu pot fi pregatite inainte, si care pentru unii pot fi total nesemnificative si fara importanta, pentru mine conteaza foarte mult. Micile detalii pot face marile diferențe. Raluca este pentru mine in aceste momente o persoana speciala care ma accepta asa cum sunt cu bune, dar si cu rele.

Notele raman aceleasi de 10+.

Ps. "Mosu" zice ca totusi poate trece anul asta pe la tine sa iti aduca ceva frumos. 😘

• Like 2
Postat

Merită Raluca sa faci un drum pana la Sibiu, doar pentru a o intalni? Pentru mine chiar merită. Pentru ca atitudinea si comportamentul ei fata de mine sunt la un alt nivel fata de ce am intalnit pana acum. Micile gesturi pe care le face cand suntem impreuna, gesturi spontane care nu pot fi pregatite inainte, si care pentru unii pot fi total nesemnificative si fara importanta, pentru mine conteaza foarte mult. Micile detalii pot face marile diferențe. Raluca este pentru mine in aceste momente o persoana speciala care ma accepta asa cum sunt cu bune, dar si cu rele.

Notele raman aceleasi de 10+.

Ps. "Mosu" zice ca totusi poate trece anul asta pe la tine sa iti aduca ceva frumos. 😘

Mulțumesc :) , daca Moșul zice nu am decât sa îl astept cu un pahar de lapte si fursecuri . :)) :*
  • Like 1
Vizitator cjsexxxx
Postat

Of,of, plasa aia, ce momente, ce nebunie. Ce femeieeee !!! 😘🌹

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...