Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna dragilor , Pentru ca mi-a fost atras atenția faptului ca am spus ca răspund mesajelor si nu o fac , Menționez faptul ca : atâta timp cat nu se spune si intervalul la care pot Răspunde mesajului nu am sa o fac atâta timp cât eu o sa îl văd târziu ! Intenția mea nu e sa creez probleme nimănui ! Mulțumesc si un wekeend plăcut in continuare ! 🙂

• Like 3
Link spre comentariu

"Buna dragilor , Pentru ca mi-a fost atras atenția faptului ca am spus ca răspund mesajelor si nu o fac , Menționez faptul ca : atâta timp cat nu se spune si intervalul la care pot Răspunde mesajului nu am sa o fac atâta timp cât eu o sa îl văd târziu ! Intenția mea nu e sa creez probleme nimănui ! Mulțumesc si un wekeend plăcut in continuare"

Eu astept de vreo doua zile raspuns la mesaj dar degeaba. La telefon la fel

Link spre comentariu

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

"Buna dragilor , Pentru ca mi-a fost atras atenția faptului ca am spus ca răspund mesajelor si nu o fac , Menționez faptul ca : atâta timp cat nu se spune si intervalul la care pot Răspunde mesajului nu am sa o fac atâta timp cât eu o sa îl văd târziu ! Intenția mea nu e sa creez probleme nimănui ! Mulțumesc si un wekeend plăcut in continuare"

Eu astept de vreo doua zile raspuns la mesaj dar degeaba. La telefon la fel

Te-ai gândit că poate are și ea o "treabă" de rezolvat sau e în vacanță ori, pur-și-simplu, nu e disponibilă în perioada asta?!

Eu zic să ai răbdare că-ți va răspunde! Iar dacă nu ai, există și alte "oferte" în oraș...

PEACE!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...