ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Cand te intorci in Sibiu? Săptămana viitoare de Luni voi fii la Sibiu.
gligor89 Reputație: 90 Postat Martie 29, 2016 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Martie 29, 2016 Ok...Multumesc!
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 Buna Dragii mei... De mâine ma găsiți la Sibiu . Pentru programări va aștept cu un telefon. 😘😊
catalin_81 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Mai ești la Sibiu? As vrea o programare. Pe ce număr te găsesc?
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Mai ești la Sibiu? As vrea o programare. Pe ce număr te găsesc? Da sunt in Sibiu . Ma găsești pe numărul de Sibiu categoric. 0752759848
me_myself01 Reputație: 2 Postat Aprilie 16, 2016 Postat Aprilie 16, 2016 Buna Raluca. Când ar trebui sa te sun pentru a stabili o întâlnire . Mulțumesc anticipat pentru un răspuns prompt
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Buna Raluca. Când ar trebui sa te sun pentru a stabili o întâlnire . Mulțumesc anticipat pentru un răspuns prompt bBuna , poți sa ma suni sau sa imi lași un sms oricând si când am sa văd am sa răspund .🤗 1
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Buna dragii mei 😘 Pana in data de 13 mai ma găsiți la Sibiu apoi voi lipsi o perioada.
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 26, 2016 pleci in Dubai?
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Mai 1, 2016 Postat Mai 1, 2016 pleci in Dubai? nu greșit ! In noua Zeelande 😊 1
scouter Reputație: 63 Postat Mai 1, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Mai 1, 2016 lucrezi astazi raluca?
eadrian Reputație: 0 Postat Mai 2, 2016 Postat Mai 2, 2016 Raluca cand te pot gasi si eu in Sibiu zilele astea ?
ottoskorzeny11 Reputație: 5 Postat Mai 3, 2016 Postat Mai 3, 2016 Buna Raluca! Esti singura in locatie sau mai ai si alta colega?
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Sunt in Sibiu ... Daca ma suni sau imi lași un sms ma poți găsi ... Sunt singura in locație dar am si o colega cu care colaborez (Antonia 😊)
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Mai 10, 2016 Postat Mai 10, 2016 In aceasta săptămana mai sunt in Sibiu . Din data de 14.05 voi fii plecată o perioada. 😊 Va pup si va aștept cat mai sunt aici 💋😘
new_cont_users Reputație: 252 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2016 Hei! Dar la București când aterizezi ?
new_cont_users Reputație: 252 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2016 Raluca am o neclarificate in minte de ceva timp si nu reușesc sa o rezolv.In 2013 sau 2014 am vizitat o fata Raluca undeva prin zona Marsesti strada Panait Cerna nu mai stiu cu exactitate.... care mai avea o colega, o doamna matura blonda undeva pe la 40 de ani . Problema este ca am pierdut telefonul după câteva luni si odată cu el si numărul Ralucăi, si acum nu stiu dacă tu ești aceeași persoana sau nu .
craci Reputație: 109 Postat Mai 15, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Mai 15, 2016 Na că a plecat si Raluca noroc ca am prinso liberă si i-am tras o vizită in aceeasi locatie din valea aurie.Locatie curata ,am inceput cu niste povesti apoi un dus ea apoi eu si incet incet am intrat in actiune cum ne place noua cu un 69 corect insistat pe mititelul pofticios de ON executat corespunzator cu de toate ,cu scuipaturi sucituri belituri de tot felul.Schimbat pozitii ea deasupra ,eu deasupra ,umeri craci bună in draci,caprite de tot felul,explorat pestera muierii,pasarica stramta ca deobicei continuat cu un sex intre tutulici si niste limbi suave pe kapishon placere maximă pană la extaz cu toate astea mititelul nu sa dat batut.Incheiat cu alte povesti si glume la un pahar de suc Notele sunt toate de 9ON ,NP, implicare si colaborare corespunzatoare cum ne place noua .Toate sunt din puctul meu de vedere.Drum bun Ralu si numai bine.Aveti grija de corpurile voastre. 3
craci Reputație: 109 Postat Mai 15, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Mai 15, 2016 Nu am reținut, oricum ma ganesc ca va anunta pe forum cand e in sb doar e fată mare
tomson Reputație: 5766 Postat Mai 16, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 16, 2016 Dupa ceva mai multe luni in care nu am mai avut ocazia sa trec prin zona Sibiului mi s-a facut dor de Raluca favorita mea si cum zicea ca pleaca am facut un efort sa prind ultima oferta. Revederea a fost foarte frumoasa fiind intampinat cu un entuziasm profesional pe care toti ni-l dorim cu atentie si tot ce trebuie ca sa fie clientul supermultumit. Ralukush s-a implicat si mi-a oferit tot ce i-am cerut , a fost la fel de frumos ca prima data.Meniul meu e cam constant , micile mele jocuri submisive pentru pe post de preludiu condimentat ca apoi sa gust din plin piesa de rezistenta , normalul cu cele 4 mari pozitii obligatorii , misionar doggy in dunga si LOT. Misionarul cu sarut dulce si priviri in okii mari si calzi este precum si doggy-ul cu talia ingusta din care explodeaza un badunkadunk latino tare mare rotind masiv e tot ce pot cere in materie de sex pentru a ma simti implinit iar daca mai punem si fanteziile din preludiul femdom avem tabloul complet cu rama cu tot.De data asta ii dau 10 la toate aspectele.Avusese si o programare cand puteam eu veni si a aranjat sa imi cedeze mie locul ca veneam de mai departe. Foarte frumos din partea lor multumiri si colegului.O asteptam cu drag sa se intoarca cu bine .300 h / actiune propriu zisa. 3
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Raluca am o neclarificate in minte de ceva timp si nu reușesc sa o rezolv.In 2013 sau 2014 am vizitat o fata Raluca undeva prin zona Marsesti strada Panait Cerna nu mai stiu cu exactitate.... care mai avea o colega, o doamna matura blonda undeva pe la 40 de ani . Problema este ca am pierdut telefonul după câteva luni si odată cu el si numărul Ralucăi, si acum nu stiu dacă tu ești aceeași persoana sau nu . Pai atunci ma simt obligată sa te lămuresc ...😅 Nu sunt eu acea Raluca, Probabil numele acelei persoane e la fel dar nu si aceeași persoana ... Confuzie 😉
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Dupa ceva mai multe luni in care nu am mai avut ocazia sa trec prin zona Sibiului mi s-a facut dor de Raluca favorita mea si cum zicea ca pleaca am facut un efort sa prind ultima oferta. Revederea a fost foarte frumoasa fiind intampinat cu un entuziasm profesional pe care toti ni-l dorim cu atentie si tot ce trebuie ca sa fie clientul supermultumit. Ralukush s-a implicat si mi-a oferit tot ce i-am cerut , a fost la fel de frumos ca prima data.Meniul meu e cam constant , micile mele jocuri submisive pentru pe post de preludiu condimentat ca apoi sa gust din plin piesa de rezistenta , normalul cu cele 4 mari pozitii obligatorii , misionar doggy in dunga si LOT. Misionarul cu sarut dulce si priviri in okii mari si calzi este precum si doggy-ul cu talia ingusta din care explodeaza un badunkadunk latino tare mare rotind masiv e tot ce pot cere in materie de sex pentru a ma simti implinit iar daca mai punem si fanteziile din preludiul femdom avem tabloul complet cu rama cu tot.De data asta ii dau 10 la toate aspectele.Avusese si o programare cand puteam eu veni si a aranjat sa imi cedeze mie locul ca veneam de mai departe. Foarte frumos din partea lor multumiri si colegului.O asteptam cu drag sa se intoarca cu bine .300 h / actiune propriu zisa. Ca întotdeauna drăguț . Mulțumesc Tomson si ma bucur ca reușesc in momentul când pleci de la mine sa rămâi cu aceeași părere sau poate mai buna ca si pana acum. Pupici si sa ne revedem cu bine. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum