ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 12, 2016 Postat Iulie 12, 2016 Esti o diva Raluka. Tine.o tot asa! Mulțumesc de compliment 😘
lolo22 Reputație: -4 Postat Iulie 13, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 13, 2016 300 ora cu 2 fin 1? Sau 250? Ori 300 cu 1?
deadpool123 Reputație: 9 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Bună Raluca!Ești în weekend în Sibiu?
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Bună Raluca!Ești în weekend în Sibiu? Buna. Da sunt
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 300 ora cu 2 fin 1? Sau 250? Ori 300 cu 1? Este 300 ora . Ținând sa iti explic ,daca in 10 min finalizezi nu o sa fiu nesimțita sa te scot afara , plătind pt o ora. Dar daca finalizarea durează 40min bineînțeles ca nu vei mai beneficia de încă una in ora aceea.
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 Buna dragii mei , din data de 21.07 pana in data de 24.07 voi fii plecată din Sibiu. Ne revedem pe data de 25.07 va pup si va doresc de acum un wekeend minunat.
mihaimessenger Reputație: 138 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 19, 2016 Calatorie placuta!
danoneboy Reputație: 149 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 20, 2016 Este 300 ora . Ținând sa iti explic ,daca in 10 min finalizezi nu o sa fiu nesimțita sa te scot afara , plătind pt o ora. Dar daca finalizarea durează 40min bineînțeles ca nu vei mai beneficia de încă una in ora aceea.finalizarea e finalizare.dureaza cateva secunde .nu poate dura nici 10 minute, nici 40 .probabil te referi la timpul necesar pentru a ajunge la finalizare .ok, si daca finalizez dupa 40 min , nu imi oferi un postludiu de 20 minute , daca te-am platit pentru 60 minute si nu pentru 40??
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Calatorie placuta! Mulțumesc 😘
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2016 Buna dragii mei , din data de 21.07 pana in data de 24.07 voi fii plecată din Sibiu. Ne revedem pe data de 25.07 va pup si va doresc de acum un wekeend minunat. Are you coming to Bucharest with Antonia ?If yes a threesome is possible ?
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Are you coming to Bucharest with Antonia ?If yes a threesome is possible ? Yes i comming with Antonia in Bucharest, and Yes is't possibel . 😊
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 21, 2016 Postat Iulie 21, 2016 Yes i'm comming with Antonia to Bucharest, and Yes it's possibel . 😊
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Buna dragilor daca V-am lipsit puțin 😊 De azi ma găsiți in Sibiu.
windsor1 Reputație: 5 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Hello Raluca is a threesome with you and Antonia possible next week in Sibiu
ionutbudu Reputație: 0 Postat August 14, 2016 Postat August 14, 2016 sall raluka sunt un baiat nou pentru tine unde te gasesc in seara asta?acelasi nr de tel?
ionutbudu Reputație: 0 Postat August 14, 2016 Postat August 14, 2016 pretenasi cum sa dau si eu de Raluka ?
waraxezor Reputație: 32 Postat August 14, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 14, 2016 Cu rabdare.... Nu vreau sa te dezamagesc dar lamine a durat cam o luna😂 1
gligor89 Reputație: 88 Postat August 24, 2016 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat August 24, 2016 Una Raluca,esti in Sibiu saptamana viitoare:*
ovid Reputație: 40 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2016 Salut fratilor,gest urat din partea d'soarei. Am sunat'o acum si a spus ca ea merge doar la hotel,la pensiunea Con Tiki nu vrea....că este diferență intre hotel si pensiune.
antoniasb Reputație: 5119 Postat August 26, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 26, 2016 Salut fratilor,gest urat din partea d'soarei. Am sunat'o acum si a spus ca ea merge doar la hotel,la pensiunea Con Tiki nu vrea....că este diferență intre hotel si pensiune. Una dintre diferentele intre pensiuni si hoteluri este : ca nu au telefon in camera si nu poti confirma prezenta ta in camera , acesta ar fi principalul motiv pt care nu se vine la pensiuni !
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat August 26, 2016 Postat August 26, 2016 Una Raluca,esti in Sibiu saptamana viitoare:* Buna , da sunt .
craci Reputație: 109 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Septembrie 5, 2016 Si...am ajuns din nou la Raluca,preferata mea .Facut programare cu o zi inainte,a raspuns destul de repede.Ajuns la aceeasi locatie din Valea Haurie )) curat totul brici,povestit putin ,am trecut la dusul din dotare cu de toate.Ea intre timp sa facut comoda in patul acela misto cu ornamente de fier forjat ca in filmele xxx catusele mai lipseau si imi dadeam drumul )))).A inceput cu o ploaie de pupici mangaieri si cateva muscaturi asa finute sa nu lase urmă .Si a ajuns din fericire si la billyboy si la luat corect si corespunzator la un ON frumos ca deobicei cu scuipaturi si sucituri si dalea grele frate .Pus un condom si dat ala micu cu jel (chiar daca nu e chiar asa mic dar na)si trecut deasupra că imi era dor de pestera aia mica si stramtă ioi.Schimbat cateva pozitii dai cu agheu Dorele ,dai cu mitraliera se auzea ca atunci cand fugi in şlapi )).Parca se facea tot mai cald curgeau apele ca la saună si de pe mine si de pe ea.Si surpriza vine si ea.Trece deasupra isi strange sânii aia mici dar misto intre manute priveliste misto si dai niste 8-turi si alte onduleuri.Pus de o caprita ioi alta priveliste niste buci cum zice ala NICE ASSSSSS admirat alunita dintre buci.Incheiat cu o masturbare mică din partea ei Decartat halatul 300ron pt o ora, am depasit putin,ce e frumos trece repede Ca si note toate de 10 GFE,ON,NP si altele cu de toate.Asta e strict părerea mea.Te pup Ralu.Si voi colegi numai bine să fiti sănatosi )) 2
antoniasb Reputație: 5119 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 5, 2016 Si...am ajuns din nou la Raluca,preferata mea .Facut programare cu o zi inainte,a raspuns destul de repede.Ajuns la aceeasi locatie din Valea Haurie )) curat totul brici,povestit putin ,am trecut la dusul din dotare cu de toate.Ea intre timp sa facut comoda in patul acela misto cu ornamente de fier forjat ca in filmele xxx catusele mai lipseau si imi dadeam drumul )))).A inceput cu o ploaie de pupici mangaieri si cateva muscaturi asa finute sa nu lase urmă .Si a ajuns din fericire si la billyboy si la luat corect si corespunzator la un ON frumos ca deobicei cu scuipaturi si sucituri si dalea grele frate .Pus un condom si dat ala micu cu jel (chiar daca nu e chiar asa mic dar na)si trecut deasupra că imi era dor de pestera aia mica si stramtă ioi.Schimbat cateva pozitii dai cu agheu Dorele ,dai cu mitraliera se auzea ca atunci cand fugi in şlapi )).Parca se facea tot mai cald curgeau apele ca la saună si de pe mine si de pe ea.Si surpriza vine si ea.Trece deasupra isi strange sânii aia mici dar misto intre manute priveliste misto si dai niste 8-turi si alte onduleuri.Pus de o caprita ioi alta priveliste niste buci cum zice ala NICE ASSSSSS admirat alunita dintre buci.Incheiat cu o masturbare mică din partea ei Decartat halatul 300ron pt o ora, am depasit putin,ce e frumos trece repede Ca si note toate de 10 GFE,ON,NP si altele cu de toate.Asta e strict părerea mea.Te pup Ralu.Si voi colegi numai bine să fiti sănatosi )) Raluca are saniI mici ?!
craci Reputație: 109 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Septembrie 5, 2016 Asa zicea ea ca sunt mici,dar oricum nu conteaza că are alte atu-uri mult mai importante si e o fată de nota10 1
ralu__raluka21 Reputație: 699 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Si...am ajuns din nou la Raluca,preferata mea .Facut programare cu o zi inainte,a raspuns destul de repede.Ajuns la aceeasi locatie din Valea Haurie )) curat totul brici,povestit putin ,am trecut la dusul din dotare cu de toate.Ea intre timp sa facut comoda in patul acela misto cu ornamente de fier forjat ca in filmele xxx catusele mai lipseau si imi dadeam drumul )))).A inceput cu o ploaie de pupici mangaieri si cateva muscaturi asa finute sa nu lase urmă .Si a ajuns din fericire si la billyboy si la luat corect si corespunzator la un ON frumos ca deobicei cu scuipaturi si sucituri si dalea grele frate .Pus un condom si dat ala micu cu jel (chiar daca nu e chiar asa mic dar na)si trecut deasupra că imi era dor de pestera aia mica si stramtă ioi.Schimbat cateva pozitii dai cu agheu Dorele ,dai cu mitraliera se auzea ca atunci cand fugi in şlapi )).Parca se facea tot mai cald curgeau apele ca la saună si de pe mine si de pe ea.Si surpriza vine si ea.Trece deasupra isi strange sânii aia mici dar misto intre manute priveliste misto si dai niste 8-turi si alte onduleuri.Pus de o caprita ioi alta priveliste niste buci cum zice ala NICE ASSSSSS admirat alunita dintre buci.Incheiat cu o masturbare mică din partea ei Decartat halatul 300ron pt o ora, am depasit putin,ce e frumos trece repede Ca si note toate de 10 GFE,ON,NP si altele cu de toate.Asta e strict părerea mea.Te pup Ralu.Si voi colegi numai bine să fiti sănatosi )) Te pup si eu si mulțumesc pentru timpul tau de a scrie ceva frumos despre mine. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum