Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator teo_76
Reputație: 0
Postat

Dominare practici

Postat

Anul acesta mos Nicole a fost foarte darnic cu mine si mi-a adus-o pe Raluca :)

- am socializat, fumat 🚬 o tigare, facut dus si nebunia a inceput ( o nebunie romantica)

- Raluca +99

- Gfe +10

- On +10

- Np +10

Halat - 300 ron

Nu prea pot descrie in cuvinte ce sa intamplat, dar fratilor, asta da femeie :)

Sper ca mos craciun sa mi-o aduca tot pe Raluca, dar in costum de craciunita :) Te pup 😘 Raluca pentru o intalnire fascinanta :)

• Like 1
Postat

Anul acesta mos Nicole a fost foarte darnic cu mine si mi-a adus-o pe Raluca :)

- am socializat, fumat 🚬 o tigare, facut dus si nebunia a inceput ( o nebunie romantica)

- Raluca +99

- Gfe +10

- On +10

- Np +10

Halat - 300 ron

Nu prea pot descrie in cuvinte ce sa intamplat, dar fratilor, asta da femeie :)

Sper ca mos craciun sa mi-o aduca tot pe Raluca, dar in costum de craciunita :) Te pup 😘 Raluca pentru o intalnire fascinanta :)

Mulțumesc si eu pentru timpul tau de a scrie ceva frumos despre mine . PS : Moșul o sa fie bun cu tine si o sa Primești cadoul pe care ți-l dorești dar pana in data de 22.12. Anul acesta Moșul vine mai repede decât trebuie pentru unii. :*
Postat

Raluca ! De vreo 2 3 saptamani sun constant la tine ...... nu raspunzi niciodata .... de ce ?

Prosibil sa fii sunat într-un moment in care nu puteam vorbi sau exista posibilitatea sa fii in lista neagră. 😉
Postat

Buna dragilor , de astăzi pana pe data de 30.12, ma găsiți in Sibiu iar din 03.01 programul meu va fii normal de la 12.00 la 24.00. Va pup si va doresc un An Nou cu multe împliniri . :*

post-173794-0-96246000-1482921054_thumb.jpg

• Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
Postat

An nou fericit cu tot ce iti doresti!!..Deabea astept sa ne vedem la anu.

Vizitator teo_76
Reputație: 0
Postat

Buna Raluca, azi lucrezi? 

Postat

Asta-i din ciclul ' cand vine popa cu botezul ' 😛😛😛

...si cand te întâlnești cu popa pui rapid mâna la coitze sa-ti poarte noroc, asta am pățit eu ieri si-am ieșit din black list :))

Experiența de 10 pe linie, ca la Nadia Comăneci, cine vrea detalii sa-ncerce pe pielea lui 😂😂😂

• Like 2
Postat

Asta-i din ciclul ' cand vine popa cu botezul ' 😛😛😛

...si cand te întâlnești cu popa pui rapid mâna la coitze sa-ti poarte noroc, asta am pățit eu ieri si-am ieșit din black list :))

Experiența de 10 pe linie, ca la Nadia Comăneci, cine vrea detalii sa-ncerce pe pielea lui 😂😂😂

Mulțumesc :* si despre momentul cu domn părinte nu pot decât sa 😂😂😂...
  • Oras:Timisoara
Postat

Raluka ne poti spune si noua povestea desenului ? ca nu l-am gasit pe net , ti l-a facut vreun client ?

Postat

Raluka ne poti spune si noua povestea desenului ? ca nu l-am gasit pe net , ti l-a facut vreun client ?

Eiii naaa , acum si tu ! Curiozitatea asta , cu cat e mai mult mister cu atât e mai palpitant Draga Tomson . :)
  • Like 1
Postat

Eu cred ca asa ii place Ralucai..exact ca in desen....

Postat

Eiii naaa , acum si tu ! Curiozitatea asta , cu cat e mai mult mister cu atât e mai palpitant Draga Tomson . :)

Draga mea Raluka , suna interesant caci din recenziile si pozele recente pare sa fie ceva diferit in imaginea si felul tau de a fi , gen cum ai fost tu prima data  ca mie cel putin prima intalnire cu tine mi s-a parut perfectiunea ! Sau poate e doar imaginatia mea , oricum posibil ca peste vreo luna o sa am drum spre rasarit si mai devoalam din mistere ;)

Postat

Draga mea Raluka , suna interesant caci din recenziile si pozele recente pare sa fie ceva diferit in imaginea si felul tau de a fi , gen cum ai fost tu prima data  ca mie cel putin prima intalnire cu tine mi s-a parut perfectiunea ! Sau poate e doar imaginatia mea , oricum posibil ca peste vreo luna o sa am drum spre rasarit si mai devoalam din mistere ;)

Te astept !
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...