Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna dragilor , Pentru ca mi-a fost atras atenția faptului ca am spus ca răspund mesajelor si nu o fac , Menționez faptul ca : atâta timp cat nu se spune si intervalul la care pot Răspunde mesajului nu am sa o fac atâta timp cât eu o sa îl văd târziu ! Intenția mea nu e sa creez probleme nimănui ! Mulțumesc si un wekeend plăcut in continuare ! 🙂

• Like 3
  • Oras:Timisoara
Postat

Cand mai pui niste kg inapoi ? ca imi e tare dor de Raluka cu forme !!
Vizitator james233
Reputație: 0
Postat

Am incercat sa te sun dar nu raspunzi...

Postat

De ce Draga Tomson , nu ți place de mine așa ?

Imi placi si asa dar cum erai atunci cand veneam de cateva ori pe an la tine imi placea maxim

Postat

Buna Raluca,de la ce ora ai programul ptr ca in 29 am drum pe la sb si as dori tare mult sa ajung pe la tine numai ca o sa fiu de dimineata si nu pot sta prea mult.

Postat

"Buna dragilor , Pentru ca mi-a fost atras atenția faptului ca am spus ca răspund mesajelor si nu o fac , Menționez faptul ca : atâta timp cat nu se spune si intervalul la care pot Răspunde mesajului nu am sa o fac atâta timp cât eu o sa îl văd târziu ! Intenția mea nu e sa creez probleme nimănui ! Mulțumesc si un wekeend plăcut in continuare"

Eu astept de vreo doua zile raspuns la mesaj dar degeaba. La telefon la fel

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

"Buna dragilor , Pentru ca mi-a fost atras atenția faptului ca am spus ca răspund mesajelor si nu o fac , Menționez faptul ca : atâta timp cat nu se spune si intervalul la care pot Răspunde mesajului nu am sa o fac atâta timp cât eu o sa îl văd târziu ! Intenția mea nu e sa creez probleme nimănui ! Mulțumesc si un wekeend plăcut in continuare"

Eu astept de vreo doua zile raspuns la mesaj dar degeaba. La telefon la fel

Te-ai gândit că poate are și ea o "treabă" de rezolvat sau e în vacanță ori, pur-și-simplu, nu e disponibilă în perioada asta?!

Eu zic să ai răbdare că-ți va răspunde! Iar dacă nu ai, există și alte "oferte" în oraș...

PEACE!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...