Sari la conținut

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

bravo maestre! ne faci invidiosi :P cel putin pe mine si Tomson (probabil si altii) - care nu am reusit sa terminam domnisoara "din limbi"  Am zis bine Tomson? :) Totusi o mica explicatie, daca nu cer prea mult: cum adica a terminat in gura ta?  :bec

• Like 4

there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix

dwwtIQc.jpg

• Oras:Medias
  • Oras:Medias
Postat

Stii cum o fost? A fost asa o tentativa de squirt, mai mult pisat cred. Trebuie sa ajungi acolo, o sa iti placa. Cred.     :beex2

• Like 3
  • Oras:Timisoara
Postat

Erata: Examenul oral a fost neportejat insa finalizare orala doar din partea Ralucai. I-am cerut expres sa termine in gura mea. Mi-a placut. Eu am terminat pe sanii ei.

Stii cum o fost? A fost asa o tentativa de squirt, mai mult pisat cred. Trebuie sa ajungi acolo, o sa iti placa. Cred.     :beex2

WOW ! deci ne-ai facut praf cu faza asta , bine ti-a zis maestre , zi repede cum ai facut !? detalii pliz , vrem si noi tehnica de succes la Raluca

• Like 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Brasov este urmatorul oras incepand de Luni 12 octombrie. La Bucuresti nu ne-am gandit. ☺

Pai ia ganditi-va si la bietii bucuresteni, ca sunt si ei oameni.

Va asteptam cu drag!

Postat

In Alba voi ajunge pe data de 23.11.voi avea acelasi numar de telefon. :*

La timisoara nu v-ati gândit?

• Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat

Buna Raluca, ti-am trimis un sms. Astept raspuns, AA

Postat

Buna dragii mei din motive personale nu voi mai ajunge luni la Alba. Sper sa fiti intelegatori si in momentul cand am sa pot am sa ajung. Va doresc o seara frumoasa si linistita. Va pup. :* :* :*

• Like 2

Postat

Va salut dragii mei. :* Exista o mica modificare de pret (300 ron=ora) . Ca si servici nu am schimbat nimic , raman aceleasi. Va pup si va astept cu drag. 👄👄👄

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...