picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 17, 2014 Unii au chiar o certitudine. Intreaba pe Sorina4u, Oly, Futacios_man si alti colegi de pahar... Edit: De fapt se spune ca alt user ai fi tu. Astia sunt niste PACALICI............Este ceva de capul lor???????? NU CRED!!!!!!!!!! Ai uitat de MORTACIUNE(PICON)!!!! 1
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Postat Octombrie 17, 2014 Unii ar spune ca esti geloasa.( si stim bine ca o femeie geloasa nu mai gandeste corect) Altii ar spune ca esti doar o betiva. ( si stim bine multi dintre noi ca este adevarat) Altii, destul de multi, ar spune ca esti doar proasta. ( .....) Restul ar spune ca esti o femeie geloasa, betiva si in acelasi timp proasta. Bye...Al dreacu' sa fii,prea multe stii http://www.mixtopia.ro/cooking/wp-content/uploads/2014/01/abandon-bucatarie.gif
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2014 Nu stiu de ce sunteti atat de agresivi. Ce s-a intamplat pe forum? Iar eu, cu ce v-am deranjat? Ca n-am mai intrat de luni de zile, ca sa imi primesc tot felul de jigniri gratuite acum. The fuck?
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Postat Octombrie 17, 2014 Nu stiu de ce sunteti atat de agresivi.Nu toti eu de exemplu,sunt de partea ta
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Octombrie 17, 2014 Nu stiu de ce sunteti atat de agresivi. Ce s-a intamplat pe forum?Multi sunt suparati ca nu stiu ce inseamna Finalizare japoneza. Poate reusesti sa risipesti misterul. Aristocratu' nu este de partea ta! Este paralizat de frica.
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 17, 2014 nu inteleg de ce v-ati gandit voi ca as sta de pe un alt cont sa trolez. Corect, adevarul e ca nu mai stiu cine a emis ipoteza.Dar then again, la vremea respectiva, cine si de ce s-ar fi gandit ca erai Buretele Bob...? 1
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2014 Eu nu am si nici n-am avut alt user in afara de asta pe forum. That's it.
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 17, 2014 Eu nu am si nici n-am avut alt user in afara de asta pe forum. That's it. Deci si asta de-aici a fost o dezinformare...? LE - a nu se intelege ca ma copuleaza vreo grija despre username-urile tale; e doar curiozitate si conversatie, nu urmaresc vreun scop anume... 3
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2014 Aia era o gluma gizas. Eram cu baietii la bere si imi explicau despre faptul ca exista acest personaj si am zis, hai sa facem o gluma. Nici nu m-am mai uitat pe topic dupa aia, am si uitat. Pe bune, nu am si nici nu am avut alt username. N-am urmarit schimbarea asta a numelor de pe forum, dar care ar fi logica sa spui ca esti altcineva, daca nu vrei sa se stie? Mie mi se parea ca va fi evident ca e o gluma. Distractie penala de bere, dar totusi.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2014 Postat Octombrie 17, 2014 Asa am inteles si eu de la un berar, recent, ca Sophie ar fi spus la gluma ca e Buretele Bob.
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 17, 2014 Posibil, oricum intentia mea nu era sa fiu acuzator sau sa fac pe Sherlock Holmes; doar imi ramasese in memorie momentul. Ma rog, odd sense of humor daca ma intrebati pe mine, dar stiti cum e cu gusturile. In acest caz, nu ne ramane decat sa-l asteptam cu infrigurare pe Picpoc sa zguduie temeliile forumului dezvaluindu-ne cum e cu, ................................ 1
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 17, 2014 Ma pana la urma cine e Sophie? ))) Sunt picat si eu din cer!
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 17, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2014 Pentru o persoana retrasa... revenirea este jalnica.Nu ai talent, mai invata de la Sorina si Randunica, stii ce spun, nu?...
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 17, 2014 Baaaa ,PROSTI mai sunteti 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 17, 2014 Se pare ca si f_m infirma, my mistake. Sophie, ca sa fii mai convingatoare posteaza o poza recenta. 380 ,mai nou, sunt alt user...... 1
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 17, 2014 Baaaa ,PROSTI mai sunteti Noroc cu tine ca ne luminezi! Altfel ne-am pisa in priza toti si am crapa, si-atunci sa te vad cui ii mai dezvalui tu care-i treaba aia despre, ...................? Bye, 6
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 18, 2014 Pisicuts ce parere o avea despre...asteptam si parerea lui sa ne spuna de ce... Bye... 2
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 18, 2014 @picpoc - tin sa te anunt, la modul cel mai serios, ca imediat ma-mbrac sa ma duc la cumparaturi (dimineata e mai operativ, evit aglomeratia).O sa-mi cumpar in mod special bere si alune pentru dupa-masa / diseara.De cateva zile e cam plictiseala, te rog nu ne dezamagi. Azi vrem dezvaluiri d-alea grele! Si mai ales, nu uita ca,..............................! Bye, 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 picpoc cand incepi sa........... , nu uita si de nebunu' (zis alexandru) , ca si el a ..................
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2014 picpoc cand incepi sa........... , nu uita si de nebunu' (zis alexandru) , ca si el a ..................Iar ma pupi in cur handicapatule?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 Iar ma pupi in cur handicapatule?Neatza Alex
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 18, 2014 Pisicuts ce parere o avea despre...asteptam si parerea lui sa ne spuna de ce... Bye... sa incep seria dezvaluirilor si anume: pocpic nu este nimeni altcineva decat Florinel - euflo96 aka FLQ. Se poate observa stilul aparte pe care il foloseste florinel cand se enerveaza devine dusmanos si uita de gramatica si manelele nu ii mai displac, chiar deloc. 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 18, 2014 Mai Pisicuts, n-o mai freca aiurea pe aici, ca te asteapta oamenii aia la "adevar sau provocare"
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 sa incep seria dezvaluirilor si anume: pocpic nu este nimeni altcineva decat Florinel - euflo96 aka FLQ. Se poate observa stilul aparte pe care il foloseste florinel cand se enerveaza devine dusmanos si uita de gramatica si manelele nu ii mai displac, chiar deloc. :laugh2 Tare asta!
Complicatul Reputație: 88 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Octombrie 18, 2014 sa incep seria dezvaluirilor si anume: pocpic nu este nimeni altcineva decat Florinel - euflo96 aka FLQ. Se poate observa stilul aparte pe care il foloseste florinel cand se enerveaza devine dusmanos si uita de gramatica si manelele nu ii mai displac, chiar deloc. Acum stim cine este pocpic dar inca nu stim cine este picpoc. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum