Sari la conținut

Singura blonda care ofera seriozitate 0762455558

Postări Recomandate

• Oras:...in lumea reala
Postat

OFER seriozitate, 28 ani, 1.65 m, finuta, calma, eleganta ofer companie intima, sex total oral nep., normal, masaj de relaxare, fantezii, 69, garantez poze reale, langa Zepter discretie. Suna-ma, 30 Sep 10:56

Bucuresti 150/h

Desi imi vine greu sa cred asta, sunt tentat sa o incerc. Stiti careva ceva despre ea?

post-19491-0-78813700-1412118047_thumb.jpg

post-19491-0-32643200-1412118052_thumb.jpg

post-19491-0-63665600-1412118056_thumb.jpg

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut confrate Rumburack01 . Incitat de anuntul cu pozele postate de tine am Sunat si am vorbit cu fata , care se recomanda Ana . Mi-a placut vocea ei , clara , frumos articulata care mi-a reconfirmat serviciile : sex total , price 150 RON , fara FK insa , oral se poate si nepro . Daca este fata din poze , ar fi o descoperire foarte interesanta . O voi vizita dupa-amiaza si voi constata .

• Membru Premium
Postat

Da . Ma scuzati pentru intarzierea raspunsului . Deci ieri la Ora stabilita am ajuns . Am Sunat la tel , am primit informatiile necesare si am urcat . Am fost intampinat de o tipa care in semi-intunericul din hol aducea ( cel putin la par cu prima poza , par blond ondulat ) . Fiind aproape intuneric nu m-am putut dumiri , noroc ca atunci cand am intrat in camera , a aprins ea lumina din proprie initiativa . Evident ca nu avea nici o legatura cu bunaciunea din poze : ceva burta , sani maricei ce e drept , picioare groase , plus ca personal mi s-a parut a fi de etnie . Repet , este strict parerea mea . Astfel incat , dupa nici 1 min , dupa ce m-am edificat , m-am evaporat rapid .

• Like 12
Postat

si la telefon cand le intrebi mai au putin si se jura ca sunt pozele lor  

Postat

Da . Ma scuzati pentru intarzierea raspunsului . Deci ieri la Ora stabilita am ajuns . Am Sunat la tel , am primit informatiile necesare si am urcat . Am fost intampinat de o tipa care in semi-intunericul din hol aducea ( cel putin la par cu prima poza , par blond ondulat ) . Fiind aproape intuneric nu m-am putut dumiri , noroc ca atunci cand am intrat in camera , a aprins ea lumina din proprie initiativa . Evident ca nu avea nici o legatura cu bunaciunea din poze : ceva burta , sani maricei ce e drept , picioare groase , plus ca personal mi s-a parut a fi de etnie . Repet , este strict parerea mea . Astfel incat , dupa nici 1 min , dupa ce m-am edificat , m-am evaporat rapid .

Multumesc pentru efortul depus!

Postat

Evident ca nu avea nici o legatura cu bunaciunea din poze : ceva burta , sani maricei ce e drept , picioare groase , plus ca personal mi s-a parut a fi de etnie . Repet , este strict parerea mea . Astfel incat , dupa nici 1 min , dupa ce m-am edificat , m-am evaporat rapid .

Hai ca asta e tare... PENTRU TINE, care e problema ca ar fi de etnie...?  Ai uitat ca ai venit la mine, te-am vazut din capatul holului... si ti-am inchis usa in nas? Tocmai pe principiul "nu accept tigani"? Nu stiu de ce te-ai mai pus pe drumuri... stiai clar ca la mine in casa nu intra asa ceva...

Pai tu ce esti, si de ce ti-am inchis usa in nas??? E drept ca ti-am zis ca a venit o vecina sa-mi spuna ca are o inundatie... Si ti-am vorbit frumos, ti-am zis ca n-am nicio problema cu tine, tu ma intrebai daca m-ai speriat cu ceva... Cum dracu sa nu ma sperii, cand vad o cioara de 1.65m, in costum de 200 RON de la Carrefour, ca incearca sa vina la mine? Prototipul dubiosilor care vin prin locatii la furat, dar incercand sa inspire incredere...  Pe urma ma sunai isteric... vreo 2 saptamani m-ai sunat in fiecare zi de cateva ori... 

Deci bine ca n-ai ramas la fata aia... poate nici ea n-avea chef sa stea cu cineva "de etnie"... 

PS: nu stiam atunci cine esti, m-am documentat pe urma... fetele n-au cuvinte de lauda despre tine... nici cu igiena, nici cu restul... 

Si da, e o reactie intarziata... atunci nu imi permiteam sa zic nimic, ca nu stiam cu ce "pretenashi" ma astepti la scara... Acum, ca nu mai prestez, nu mai am nicio treaba cu zona aia... pot sa spun! Sa se fereasca de tine toate fetele care n-au chef de clienti dubiosi! 

• Like 9
  • Minus 5
Postat

Hai ca asta e tare... PENTRU TINE, care e problema ca ar fi de etnie...?  Ai uitat ca ai venit la mine, te-am vazut din capatul holului... si ti-am inchis usa in nas? Tocmai pe principiul "nu accept tigani"? Nu stiu de ce te-ai mai pus pe drumuri... stiai clar ca la mine in casa nu intra asa ceva...

Pai tu ce esti, si de ce ti-am inchis usa in nas??? E drept ca ti-am zis ca a venit o vecina sa-mi spuna ca are o inundatie... Si ti-am vorbit frumos, ti-am zis ca n-am nicio problema cu tine, tu ma intrebai daca m-ai speriat cu ceva... Cum dracu sa nu ma sperii, cand vad o cioara de 1.65m, in costum de 200 RON de la Carrefour, ca incearca sa vina la mine? Prototipul dubiosilor care vin prin locatii la furat, dar incercand sa inspire incredere...  Pe urma ma sunai isteric... vreo 2 saptamani m-ai sunat in fiecare zi de cateva ori... 

Deci bine ca n-ai ramas la fata aia... poate nici ea n-avea chef sa stea cu cineva "de etnie"... 

PS: nu stiam atunci cine esti, m-am documentat pe urma... fetele n-au cuvinte de lauda despre tine... nici cu igiena, nici cu restul... 

Si da, e o reactie intarziata... atunci nu imi permiteam sa zic nimic, ca nu stiam cu ce "pretenashi" ma astepti la scara... Acum, ca nu mai prestez, nu mai am nicio treaba cu zona aia... pot sa spun! Sa se fereasca de tine toate fetele care n-au chef de clienti dubiosi! 

Gata, l-ai împachetat :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Ce pot sa raspund unei asemenea individe infecte ? Sa te jignesc ca altii ? Nu Imi sta in caracter . Ar insemna sa ma cobor la nivelul tau care e sub nivelul marii ( nivelul tau de educatie + caracter ) , asa ca mai bine ma abtin . In ceea ce priveste etnia , nu pielea inchisa este definitorie , ci altceva ( ce pe tine nu te duce mintea ) . Stai tu linistita ca , cunosc foarte multe fete care ma cunosc si ma apreciaza . Nu pentru actul in sine , sau pentru bani , cum sunt convins crede lumea , ci pentru modul civilizat in care avem legaturile respective . Ai vazut ca eu nu intru in polemici , discutii , off-topicuri , atacuri , etc, etc si ti-ai zis sa ma ataci pe mine . E clar ca nu ai ce face sau cine te-a sfatuit , te-a sfatuit prost . Nu e treaba mea . In consecinta , am zis ce aveam de zis , mai mult decat civilizat , si iti voi da ignore .

• Like 1
  • Telefon: amenoameno80@yahoo.com
  • Oras:Boucalessburg
Postat

Si daca ar fi tigan si-a depasit cu mult conditia si poate de aceea prefera o romanca frumoasa si curata daca tot o plateste. Il cunosc personal si mai pot confirma inca vreo 2 useri. E un tip civilizat si nu cred ca lasa o impresie proasta.

• Like 5
  • Minus 10
Postat

Ce pot sa raspund unei asemenea individe infecte ? Sa te jignesc ca altii ? Nu Imi sta in caracter . Ar insemna sa ma cobor la nivelul tau care e sub nivelul marii ( nivelul tau de educatie + caracter ) , asa ca mai bine ma abtin . In ceea ce priveste etnia , nu pielea inchisa este definitorie , ci altceva ( ce pe tine nu te duce mintea ) . Stai tu linistita ca , cunosc foarte multe fete care ma cunosc si ma apreciaza . Nu pentru actul in sine , sau pentru bani , cum sunt convins crede lumea , ci pentru modul civilizat in care avem legaturile respective . Ai vazut ca eu nu intru in polemici , discutii , off-topicuri , atacuri , etc, etc si ti-ai zis sa ma ataci pe mine . E clar ca nu ai ce face sau cine te-a sfatuit , te-a sfatuit prost . Nu e treaba mea . In consecinta , am zis ce aveam de zis , mai mult decat civilizat , si iti voi da ignore .

Daca eram infecta, nu mai cautai atat... De pe doua numere de telefon diferite ;)

Cine m-a sfatuit... unul din profesorii mei avea o vorba: "berea nu e alcool si tiganul nu e om"

Am fost si eu civilizata pana am vazut ipocrizia cu "n-am ramas fiindca era de etnie". Daca scriai doar ca nu ti-a placut de ea, n-aveam nimic de zis.

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Si daca ar fi tigan si-a depasit cu mult conditia si poate de aceea prefera o romanca frumoasa si curata daca tot o plateste. Il cunosc personal si mai pot confirma inca vreo 2 useri. E un tip civilizat si nu cred ca lasa o impresie proasta.

Sa prefere la alea care NU au declarat public ca NU vor clienti tigani. Stia ca e tigan, stia ca eu nu vreau... dar si-a facut programare ca sa imi piarda mie timpul aiurea.

Cum ar fi sa lanseze un client o invitatie la cafea pt o blonda si sa se trezeasca la masa cu o bruneta?? Mai ales daca a specificat ca NU vrea brunete??? Chiar daca bruneta respectiva "e civilizata"

• Like 4
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cine m-a sfatuit... unul din profesorii mei avea o vorba: "berea nu e alcool si tiganul nu e om"

Neinformat profesorul tau....

Sa fie el sanatos de cate ori m-am imbatat io da bere  :laugh2

Postat

Muci m-am facut. Si a doua zi cum e mareane?

• Like 4
  • Minus 10
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Muci m-am facut. Si a doua zi cum e mareane?

Cam asa :

• Membru Premium
Postat

Cu toate ca mi-am propus sa te ignor pentru ca altceva nu meriti ( fapt evidentiat si de alti confrati , deci atentie apropo de parerea buna care o ai despre tine ) , iti mai zic un singur lucru . Stii ce ne diferentiaza ? Faptul ca tu nu esti altceva decat o CURVA Penala , in care si-au bagat multi pula , si carora le-ai inghitit sperma din pula , pentru ca altceva nu esti in stare / nu te pricepi sa faci , iar eu NU sunt tigan . ASTA este Adevarul si te doare crunt . In timp ce pe mine , nu ma afecteaza afirmatiile tale mincinoase ,si calomnioase . ASTA este Adevarul . Si acum , chiar ignore .

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Gagiu, esti un ciorles de 2 bani... Literally... Stii diferenta dintre o curva si o curva a dracului? O curva se fute cu toata lumea, iar o curva a dracului se fute cu toti in afara de tine...

Ja la caruta si ignora-ma!

Alta data cand mai scrii despre vreuna ca e de etnie, mai uita-te in oglinda ca esti tuciuriu tot, si vanat pe la ochi...

Nici Sangre n-a negat ca esti ciorles, a crezut doar ca esti civilizat :) lucru pe care l-ai infirmat cu prisosinta.

N-are ce sa ma "doara", lache... Tu esti ala care nu a putut sa o futa pe ACEASTA curva... Nici macar cu bani... Deci iti dai seama cat de distrus si indezirabil esti... Vezi ca e un topic pe la DG... lui Trace Kyra i-a raspuns cineva ca "sunt unii care nu pot sa futa nici macar cu bani"... Despre tine e vorba...

Iar tu rabufnesti asa tocmai pt ca te-am refuzat... Ciorles frustrat... Da, am supt puli... Dar nu de tigani. De-aia mori de oftica... De ce ma sunai isteric, si cand ai vazut ca ti-am pus primul numar pe lista de auto-reject ai inceput sa suni de pe alt numar?? Disperatuleeeeee

Succes la facut burlane!

• Like 8
  • Minus 5
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

va doare-n pula, stricati topic-ul fetei

Postat

va doare-n pula, stricati topic-ul fetei

Xoxo... In ce ma doare???

• Like 2
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...