picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 POZE CU CAINE N-AM ...DAR TE AM PE TINE.... SI ASA LATRI DEGEABA... PE AICI!!!!!
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 24, 2014 GAOAZA ,PANA SA-MI IAU AMG CONDUCEAM UN RANCE ROVER... Si ala era la fel de Range Rover pe cat de AMG e mercedesu'? (vreun Land Rover Discovery din '97 la 1500 Euro de pe mobile.de, dar cu presuri de Range Rover Vogue...)
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 DA UNDE DRAQ A MAI APARUT SI ASTA!!!!!!!!!!!!!
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 24, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 24, 2014 POZE CU CAINE N-AM ...DAR TE AM PE TINE.... SI ASA LATRI DEGEABA... PE AICI!!!!! 3 UNDE SPUN CA PLEC CU MASINILE!!! pai cui ii dai explicatii vere, ce suntem la gradinita sa-ti dea voie mamica....?? daca esti jupan fi pana la cap...)...adica sa inteleg ca tu trebuie sa ceri voie cuiva (sotie,mama,tata,frate,sef) sa te joci cu masinile ?????nu intru in polemica dar asta nu mi se pare o dovada de jmecherie asa cum vrei tu sa para. cu e aiaBYEEdit....Auto saved....)
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 DA
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 24, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 24, 2014 da ...biness
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 24, 2014 RANG ROVER.. Tu si cu giovani )Te dai si cu chelvin klain?
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 24, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 24, 2014 se da cu clei (de oase)....)
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 24, 2014 CA SA FAC POZE LA TOATE MASINILE ODATA... Asa este, nu ai cum pentru ca trebuie sa ii aduci pe toti trei proprietarii si se prind ca te dai mare cu masinile lor. ......3 UNDE SPUN CA PLEC CU MASINILE!!! Proasta esti, pai daca sunt ALE TALE, cui pula mea sa spui ca pleci cu ele? ))) Ah, Tepes... edit.
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 24, 2014 CA SA FAC POZE LA TOATE MASINILE ODATA .....TREBUIE SA LE PUN UNA LANGA ALTA .......AM CAMRE DE LUAT VEDERI PESTE TOT......SE VEDE PE MONITOR....ESTE RISCANT! IEDIT BYE Se vede pe monitor, este riscant ))) A draq parasuta....)) Pai daca sunt masinile tale....ce risc, )))))))))) AHAHAHAA....AHAHAHA.....AHAHAHAA... se vede pe monitor si este riscant.... AHAHAHAA...AHAHAHA CAT DE PROASTA ESTE, SE DA DE GOL INCET INCET )) ESTE RISCANT ...AHAHAHAHAHAHAA...
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 24, 2014 Ce imi plac smecherasii care isi arata "averile" pe aici... ar trebuii fut_bine ala sa participe si el aici se zice ca are o avere estimata de peste 100 mil de E dar saracu le fute doar pe alea de pe varianta la 30 lei numaru..
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 Se vede pe monitor, este riscant ))) A draq parasuta.... )) Pai daca sunt masinile tale....ce risc, )))))))))) AHAHAHAA....AHAHAHA.....AHAHAHAA... se vede pe monitor si este riscant.... AHAHAHAA...AHAHAHA CAT DE PROASTA ESTE, SE DA DE GOL INCET INCET )) ESTE RISCANT ...AHAHAHAHAHAHAA...DA CE IEDIT, 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 RANG ROVER.. Tu si cu giovani )Te dai si cu chelvin klain?PRADA LUNAJEAN PAUL GAULTIERHERMES ..ETC......NU STIU CUM SE NUMESTE ASTACICA ESTE ULTIMUL MODEL DE PRFUM! 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 Asa este, nu ai cum pentru ca trebuie sa ii aduci pe toti trei proprietarii si se prind ca te dai mare cu masinile lor. Proasta esti, pai daca sunt ALE TALE, cui pula mea sa spui ca pleci cu ele? ))) Ah, Tepes... edit.UNDE 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 Ce imi plac smecherasii care isi arata "averile" pe aici... ar trebuii fut_bine ala sa participe si el aici se zice ca are o avere estimata de peste 100 mil de E dar saracu le fute doar pe alea de pe varianta la 30 lei numaru..BYE 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 MA DOARE PE MINE DIRECT IN VF PULI...DACA MA CREDETI SAU NU.......EU RAMAN CU MASINILE.....VOI CU PULA MEA!!!!! 2
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 picpoc, on 24 Oct 2014 - 07:46, said: CA SA FAC POZE LA TOATE MASINILE ODATA .....TREBUIE SA LE PUN UNA LANGA ALTA .......AM CAMRE DE LUAT VEDERI PESTE TOT......SE VEDE PE MONITOR....ESTE RISCANT! IEDIT BYE Se vede pe monitor, este riscant ))) A draq parasuta.... )) Pai daca sunt masinile tale....ce risc, )))))))))) AHAHAHAA....AHAHAHA.....AHAHAHAA... se vede pe monitor si este riscant.... AHAHAHAA...AHAHAHA CAT DE PROASTA ESTE, SE DA DE GOL INCET INCET )) ESTE RISCANT ...AHAHAHAHAHAHAA...PROASTA PULI......CAMERELE DE LUAT VEDERI DIN CASA/CURTE/CARAJSUNT CONECTATE LA UN MONITOR/CALCULATORSI NU FAC POZE LA MASINI IN CURTE /GARAJNICI DACA STAI CAPRA......SI FACI CA IEDUL!!!! 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 AI INTELES..........CARCOTASULE. IESI IN PULA MEA DE FRAIER STRICAT SI SĂRAC!!!!!!!!!!!!! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 24, 2014 Sa zica lumea ce-o vrea,picpoc,e pe val si va tine in suspans de luni bune Masini,chei,bani,nu mai conteaza,va arde la curul cu gol cu pula in stare flasca Bravo picpoc Am editat si eu ca sa fiu in trend 1 1
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 24, 2014 Sa zica lumea ce-o vrea,picpoc,e pe val si va tine in suspans de luni bune Masini,chei,bani,nu mai conteaza,va arde la curul cu gol cu pula in stare flasca Bravo picpoc Am editat si eu ca sa fiu in trend Sa stii ca azi nici nu m-am pisat din cauza lui, ca ma tinea in suspans ))) PS- Esti mai prost ca el daca tu crezi ca PicPoc a mancat ceva azi )))) edit : bye, ....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 24, 2014 Sa stii ca azi nici nu m-am pisat din cauza lui, ca ma tinea in suspans ))) PS- Esti mai prost ca el daca tu crezi ca PicPoc a mancat ceva azi )))) edit : bye, ....Sa fim sanatosi,restul e Can-can sau Wowbiz Picpoc arunca piatra,voi aveti luni bune de cand sariti in cap dupa ea Asta chiar e o problema de dezbatut de-a lungul a catorva luni bune de zile: ' a mancat ceva Picpoc azi' ??? Voi dezvoltati subiectul,pe Picpoc il doare direct in aripioarele picante de la KFC sau in Big-Fishul de la McDonald's
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 24, 2014 Are Picpoc... AMG sau Brabus?S4 sau S6?BMW-ul o fi de la Hamann? Soc si groaza............................. :laugh2 :laugh2 1 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 AMG AMG 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 24, 2014 AMG AMG Si RS7
Go Lan Reputație: 156 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 24, 2014 Creier o avea? Editez si eu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum