amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Amada, fara suparare ... te-a intrebat cineva ceva? Ia nu te mai baga in treburi ce nu te privesc, pe care nu le cunosti si cu cu care nu ai treaba! Ca am sau nu am pretentii, e fix treaba mea, nu-ti fa tu griji, ok? Sau vrei ca cei atacati sa stea cuminti si sa inghita galusca? Stiu ca ti-ar conveni, ca si tu ataci aiurea, din senin cand ti se pune pata ca si picpoaca asta. Am stat, la inceput nu am ripostat, apoi am raspuns "cuminte", dar vad ca nebuna nu se potoleste. Stii bine ca asa procedez, in fond la cat m-ai jignit tu, raspunsurile mele au fost alizeu de primavera, fie si numai ca pentru ca nu pot uita ...Deci, te rog, nu mai mi te adresa, nu are rost. Esti in spatiu public, scrii in vazul lumi, deci lumea are dreptul la opinie...Am vorbit pe limba ta, sper ca o mai intelegi. PS editat: mi-a scapat ceva acolo, dar sper sa intelegi si asa. 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Esti in spatiu public, scrii in vazul lumi, deci lumea are dreptul la opinie...Am vorbit pe limba ta, sper ca o mai intelegi. lumii* 4 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Exact, ai fost cuminte in clasa, astia imi plac... 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 am fost cu minte 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Amada, fara suparare ... te-a intrebat cineva ceva? Ia nu te mai baga in treburi ce nu te privesc, pe care nu le cunosti si cu cu care nu ai treaba! Ca am sau nu am pretentii, e fix treaba mea, nu-ti fa tu griji, ok? Sau vrei ca cei atacati sa stea cuminti si sa inghita galusca? Stiu ca ti-ar conveni, ca si tu ataci aiurea, din senin cand ti se pune pata ca si picpoaca asta. Am stat, la inceput nu am ripostat, apoi am raspuns "cuminte", dar vad ca nebuna nu se potoleste. Stii bine ca asa procedez, in fond la cat m-ai jignit tu, raspunsurile mele au fost alizeu de primavera, fie si numai ca pentru ca nu pot uita ...Deci, te rog, nu mai mi te adresa, nu are rost.Auzi ma, stii ce fac eu pe astia ca tine!!! Amada are dreptate ...te-a bagat cineva inseama??? Si vezi ca esti prostAi supt PULA degeaba prin FRANTA !!!iti povestesc mai incolo.....SI lasa topicul..... BYE, 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Bai picpoaco, in Franta se mai duce omul si ca turist nu doar ca sa suga pula ... da' tu de unde sa stii? 7 10 Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 4, 2014 dă bani, nu zici nimic?Banii - e bine. Dar... Țigările alea Marlboro strică imaginea. Eu mă așteptam să văd cel puțin un Montecristo, o Cohiba. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Ba, Pe masa aveti salam sau peste ? 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 4, 2014 e da toate in alta poza e si cohiba si moet si toate alea.. Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2014 si ce legatura are xoxo cu mine sau cu a mea pasarica?suferi grav picpocule...de mania persecutieisi când nu ta baga nimeni in seama...ai tu grija sa te bagi singuresti penibilCiocanitoare, "o fi bine, n-o fi bine" ..tu stii !Dar ,ka prostituata pardon, ka matroana padon ,ka fetita de oras ....Este mai greu.. Apropo; stii ce este "miezul" din pizda!!! Bye........... :wavey 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 4, 2014 spune ceva si de mine fgm de baragladina care posteaza aiurea peste tot, ca sunt suparat si tre' sa-mi vars nervii pe cineva Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 4, 2014 spune ceva si de mine fgm de baragladina care posteaza aiurea peste tot, ca sunt suparat si tre' sa-mi vars nervii pe cinevaZic eu sau ți-au trecut nervii? 4 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Xoxo, ma suna toooot timpuuuuuu' Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 4, 2014 cine esti? 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Zic eu sau ți-au trecut nervii? mi-au trecut ) Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2014 cine esti? )))))))))))) Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 4, 2014 mi-au trecut )Mai bine, ca sunt nervos și cine știe ce îți ziceam Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Picon , imagineaza-ti ca esti pentru o zi .....d-zeuCe ai face???Ai face lumea mai onesta-modesta....Nu cred!Iti spun EU ce ai face pt tine...bani .bani , bani! Fara ei(bani) "mirosi " a prost Restul e.....TACERE BYE, 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Salut Picpoaco, te-ai sculat? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Picpoaco, daca as fi Dumnezeu pentru o zi, as face multe lucruri bune. O singura minune nu as reusi: sa-ti macar cativa neuroni, acolo! Sunt lurcuri pe care nici Dumnezeu nu le poate face. Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Picpoaco, daca as fi Dumnezeu pentru o zi, as face multe lucruri bune. Mortaciune, te cred!...... .......... BYE, 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Dzeu sa te ajute! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Dzeu sa te ajute!E peste puterile lui Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Asta(Roberto)se vede /crede baiat"destept"!Aia (Sorina), suge pula in dormitor si el ingheata pe balcon......Fraiere, vezi ca a venit frigul....Iti ingheata oo-le BAFTA, 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Asta(Roberto)se vede /crede baiat"destept"!Aia (Sorina), suge pula in dormitor si el ingheata pe balcon......Fraiere, vezi ca a venit frigul....Iti ingheata oo-le BAFTA,Ce informat/a esti! Spune tot ce stii si apoi incheie acest"razboi" ca nu duce nicaieri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum