andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 21, 2015 Buna maine sunt disponibila de la ora 10-22 va pup o seara linistita
robertuboy1 Reputație: 3 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Buna maine sunt disponibila de la ora 10-22 va pup o seara linistita De la ce ora?
robertuboy1 Reputație: 3 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 De la ce ora?Scuze nu am vazut! Cum facem? Te sun cand termin cu munca? Ai loc si pt mine azi?
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 22, 2015 Disponibila👄💋
robertuboy1 Reputație: 3 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Disponibila👄💋Oral si anal ?
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 22, 2015 BUNA maine sunt disponibila maine de la ora 10-22 va pup .O seara buna
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 26, 2015 Buna dragii mei azi sunt disponibila de la ora 10-22😚. O zi frumoasa
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 26, 2015 Disponibila va pup😚
cine Reputație: -598 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 26, 2015 Ai mai slabit sau tot grasa esti?
c0st1n Reputație: 34 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Buna , un update de servicii respectiv preturi plus niste poze?
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 27, 2015 Buna azi sunt disponibila de la ora 12-15😚
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 27, 2015 Buna , un update de servicii respectiv preturi plus niste poze? BUNA azi o sa postez si poze cu mine.Si un update cu servicii si pret 😚
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 27, 2015 Andra, 19 ani, miniona. Ofer la mine sex oral P/NP (in functie de igiena), sex NORMAL protejat, finalizare COB. Cadou 100 RON/fin. Poze reale.. Detalii la telefon: 0754.851.392 4
kentgigi849 Reputație: 16 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Salut,Am întâlnit-o pe Andra prima dată acum 2 săptămâni și am recidivat și săptămâna asta. Este o persoană foarte deschisă, afabilă ( m-a întâmpinat de fiecare dată zâmbind ) și serioasă ( a respectat programarea la ambele întâlniri, la ora la care am stabilit să vin la ora aia m-a primit, pentru mine e foarte important aspectul ăsta ). Zona este undeva în spatele pieței Chilia Veche ( sunt multe blocuri dar e ușor de ajuns la locație, te direcționează bine ).Locația este mică ( garsonieră ) dar curată ( am găsit ordine mereu ) și are și a.c. nu mori de cald / frig. După ce am stat câteva minute de vorbă am început ostilitățile cu un oral NP bine executat ( meticulos chiar, limbuța aia ajunge cam... peste tot... ) urmat de un reverse cowgirl ( priveliștea e demențială , fundulețul ala fiind...wow...) după care s-a întors cu fața spre mine, poziție în care am și finalizat ”glorios” ( se implică mult, nu e este acolo doar ca să ai ”de ce te ține”, comunică în permanență ). Baia într-adevăr este mică, dar îți poți agăța ”diverse lucruri” la cuier. Locație : 9 ( e baia cam mică )GFE : 10 ( te simți la fel cum te-ai simți cu o prietenă )Normal : 10 ( se implică + are o mobilitate bună )Oral NP: 9 ( întotdeauna e loc de mai bine ) Cadou : 100 Ron / fin 5
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 28, 2015 Primul punct de la mine l-ai primit. Sa mai faci recenzii si la alte fete dupa vizita. Spor.
bestgeorge Reputație: 644 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Salut,Am întâlnit-o pe Andra prima dată acum 2 săptămâni și am recidivat și săptămâna asta. Este o persoană foarte deschisă, afabilă ( m-a întâmpinat de fiecare dată zâmbind ) și serioasă ( a respectat programarea la ambele întâlniri, la ora la care am stabilit să vin la ora aia m-a primit, pentru mine e foarte important aspectul ăsta ). Zona este undeva în spatele pieței Chilia Veche ( sunt multe blocuri dar e ușor de ajuns la locație, te direcționează bine ).Locația este mică ( garsonieră ) dar curată ( am găsit ordine mereu ) și are și a.c. nu mori de cald / frig. După ce am stat câteva minute de vorbă am început ostilitățile cu un oral NP bine executat ( meticulos chiar, limbuța aia ajunge cam... peste tot... ) urmat de un reverse cowgirl ( priveliștea e demențială , fundulețul ala fiind...wow...) după care s-a întors cu fața spre mine, poziție în care am și finalizat ”glorios” ( se implică mult, nu e este acolo doar ca să ai ”de ce te ține”, comunică în permanență ). Baia într-adevăr este mică, dar îți poți agăța ”diverse lucruri” la cuier. Locație : 9 ( e baia cam mică )GFE : 10 ( te simți la fel cum te-ai simți cu o prietenă )Normal : 10 ( se implică + are o mobilitate bună )Oral NP: 9 ( întotdeauna e loc de mai bine ) Cadou : 100 Ron / fin Daca si grasa asta e de 10 ,Nadia de cat mai e?
kentgigi849 Reputație: 16 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Daca si grasa asta e de 10 ,Nadia de cat mai e? Pentru atitudine si "actiunea propriu-zisa" a fost dat. Aspecte legate de greutate / fizionomie nu ar fi avut sens la recenzie din moment ce a pus poze.
c0st1n Reputație: 34 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2015 Daca si grasa asta e de 10 ,Nadia de cat mai e? Notele pentru corp sunt subiective , eu zic ca pozele nu mint (in mare parte)Ca si conformatie , imi plac fetele atletice ( gen jucatoare de tenis sau volei daca ma intelegeti )dar daca m-ati pune sa aleg intre o tipa super slaba sau Andra , as alegeo pe Andra
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 30, 2015 Buna sunt disponibila👄
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 31, 2015 Andra, 19 ani, miniona. Ofer la mine sex oral P/NP (in functie de igiena), sex NORMAL protejat, finalizare COB. Cadou 80 RON/fin. Poze reale.. Detalii la telefon: 0754.851.392
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Daca si grasa asta e de 10 ,Nadia de cat mai e? Nu ai inteles ca notele se dau in functie de gusturi? Sunt oameni carora le plac skinny, altii fit, altii normal, altii curvy, altii chubby Andra, fara nici o suparare, dar in pozele de la piscina, aratai chiar foarte bine. Incearca sa revii la formele respective Si, sincer, coafura din noile poze, nu te avantajeaza... 3
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 31, 2015 Nu ai inteles ca notele se dau in functie de gusturi? Sunt oameni carora le plac skinny, altii fit, altii normal, altii curvy, altii chubby Andra, fara nici o suparare, dar in pozele de la piscina, aratai chiar foarte bine. Incearca sa revii la formele respective Si, sincer, coafura din noile poze, nu te avantajeaza... BUNA da stiu am stat 1 an acasa si nu am mai tinut cont ce mananc si mancarea nesanatoasa si lipsa de sport dar acum incerc sa slabesc.Asta sunt ce sa fac cine ma place ma place asa am facut pozele cu telefonul si le-am pus fara photoshop
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 BUNA da stiu am stat 1 an acasa si nu am mai tinut cont ce mananc si mancarea nesanatoasa si lipsa de sport dar acum incerc sa slabesc.Asta sunt ce sa fac cine ma place ma place asa am facut pozele cu telefonul si le-am pus fara photoshop Pai nici sa nu apelezi la Photoshop, ca nu`i fain
andra a Reputație: 13 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Taberei Oras:Taberei Postat Octombrie 31, 2015 NU NU
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 31, 2015 BUNA da stiu am stat 1 an acasa si nu am mai tinut cont ce mananc si mancarea nesanatoasa si lipsa de sport dar acum incerc sa slabesc.Asta sunt ce sa fac cine ma place ma place asa am facut pozele cu telefonul si le-am pus fara photoshopCel putin e naturala, dar majoritatea au descoperit fast-food-urile, ca deh nu mai au timp sa faca sport si sa gateasca, au programul prea incarcat! )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum