Sari la conținut

Andra -Dr.Taberei 0767356084/0755186823

Postări Recomandate

• Oras:Taberei
Postat

Buna dragii mei azi sunt disponibila de la ora 10-22😚. O zi frumoasa

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna , un update de servicii  respectiv preturi  plus niste poze?

Postat

Buna , un update de servicii respectiv preturi plus niste poze?

BUNA azi o sa postez si poze cu mine.Si un update cu servicii si pret 😚

Postat

Andra, 19 ani, miniona. Ofer la mine sex oral P/NP (in functie de igiena), sex NORMAL protejat, finalizare COB. Cadou 100 RON/fin. Poze reale.. Detalii la telefon: 0754.851.392

post-180580-0-90616100-1445982644_thumb.jpg

post-180580-0-32246800-1445982715_thumb.jpg

post-180580-0-67620400-1445982762_thumb.jpg

post-180580-0-75719800-1445983469_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Salut,

Am întâlnit-o pe Andra prima dată acum 2 săptămâni și am recidivat și săptămâna asta. Este o persoană foarte deschisă, afabilă ( m-a întâmpinat de fiecare dată zâmbind ) și serioasă ( a respectat programarea la ambele întâlniri, la ora la care am stabilit să vin la ora aia m-a primit, pentru mine e foarte important aspectul ăsta ). Zona este undeva în spatele pieței Chilia Veche ( sunt multe blocuri dar e ușor de ajuns la locație, te direcționează bine ).

Locația este mică ( garsonieră ) dar curată ( am găsit ordine mereu ) și are și a.c. nu mori de cald / frig. După ce am stat câteva minute de vorbă am început ostilitățile cu un oral NP bine executat ( meticulos chiar, limbuța aia ajunge cam... peste tot... ) urmat de un reverse cowgirl ( priveliștea e demențială :eek, fundulețul ala fiind...wow...)  după care s-a întors cu fața spre mine, poziție în care am și finalizat ”glorios” ( se implică mult, nu e este acolo doar ca să ai ”de ce te ține”, comunică în permanență ). Baia într-adevăr este mică, dar îți poți agăța ”diverse lucruri” la cuier.

Locație : 9 ( e baia cam mică )

GFE     : 10 ( te simți la fel cum te-ai simți cu o prietenă )

Normal : 10 ( se implică + are o mobilitate bună )

Oral NP: 9 ( întotdeauna e loc de mai bine :laugh2 )

Cadou : 100 Ron / fin

• Like 5
Postat

Salut,

Am întâlnit-o pe Andra prima dată acum 2 săptămâni și am recidivat și săptămâna asta. Este o persoană foarte deschisă, afabilă ( m-a întâmpinat de fiecare dată zâmbind ) și serioasă ( a respectat programarea la ambele întâlniri, la ora la care am stabilit să vin la ora aia m-a primit, pentru mine e foarte important aspectul ăsta ). Zona este undeva în spatele pieței Chilia Veche ( sunt multe blocuri dar e ușor de ajuns la locație, te direcționează bine ).

Locația este mică ( garsonieră ) dar curată ( am găsit ordine mereu ) și are și a.c. nu mori de cald / frig. După ce am stat câteva minute de vorbă am început ostilitățile cu un oral NP bine executat ( meticulos chiar, limbuța aia ajunge cam... peste tot... ) urmat de un reverse cowgirl ( priveliștea e demențială :eek, fundulețul ala fiind...wow...)  după care s-a întors cu fața spre mine, poziție în care am și finalizat ”glorios” ( se implică mult, nu e este acolo doar ca să ai ”de ce te ține”, comunică în permanență ). Baia într-adevăr este mică, dar îți poți agăța ”diverse lucruri” la cuier.

Locație : 9 ( e baia cam mică )

GFE     : 10 ( te simți la fel cum te-ai simți cu o prietenă )

Normal : 10 ( se implică + are o mobilitate bună )

Oral NP: 9 ( întotdeauna e loc de mai bine :laugh2 )

Cadou : 100 Ron / fin

Daca si grasa asta e de 10 ,Nadia de cat mai e? :slap2

Postat

Pentru atitudine si "actiunea propriu-zisa" a fost dat.

Aspecte legate de greutate / fizionomie nu ar fi avut sens la recenzie din moment ce a pus poze.

Postat

Notele pentru corp sunt subiective , eu zic ca pozele nu mint (in mare parte)

Ca si conformatie , imi plac fetele atletice ( gen jucatoare de tenis sau volei daca ma intelegeti )

dar daca m-ati pune sa aleg intre o tipa super slaba sau Andra , as alegeo pe Andra

Postat

Andra, 19 ani, miniona. Ofer la mine sex oral P/NP (in functie de igiena), sex NORMAL protejat, finalizare COB. Cadou 80 RON/fin. Poze reale.. Detalii la telefon: 0754.851.392

• Oras:UK
Postat

Nu ai inteles ca notele se dau in functie de gusturi? Sunt oameni carora le plac skinny, altii fit, altii normal, altii curvy, altii chubby :P

Andra, fara nici o suparare, dar in pozele de la piscina, aratai chiar foarte bine. Incearca sa revii la formele respective :P Si, sincer, coafura din noile poze, nu te avantajeaza...

• Minus 3
Postat

Nu ai inteles ca notele se dau in functie de gusturi? Sunt oameni carora le plac skinny, altii fit, altii normal, altii curvy, altii chubby :P

Andra, fara nici o suparare, dar in pozele de la piscina, aratai chiar foarte bine. Incearca sa revii la formele respective :P Si, sincer, coafura din noile poze, nu te avantajeaza...

BUNA  da stiu am stat 1 an acasa si nu am mai tinut cont ce mananc si mancarea nesanatoasa si lipsa de sport  :-/ dar acum incerc sa slabesc.Asta sunt ce sa fac cine ma place ma place asa am facut pozele cu telefonul si le-am  pus fara photoshop

Postat

BUNA  da stiu am stat 1 an acasa si nu am mai tinut cont ce mananc si mancarea nesanatoasa si lipsa de sport  :-/ dar acum incerc sa slabesc.Asta sunt ce sa fac cine ma place ma place asa am facut pozele cu telefonul si le-am  pus fara photoshop

Pai nici sa nu apelezi la Photoshop, ca nu`i fain :P 

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Cel putin e naturala, dar majoritatea au descoperit fast-food-urile, ca deh nu mai au timp sa faca sport si sa gateasca, au programul prea incarcat! :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...