Sari la conținut

adevar sau provocare

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai la dublu bre, tu cu Karla si straponu'.  Acuma, plm ... vaz ca esti activ p'acilisa, cand te-am nominalizat te-ai dat ranit.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 7
  • Oras:B
Postat

Picoane, vroiam sa te întreb ce pana mea de tarhon folosesti la fasolea aia. M-a lămurit colegul nostru care a spus ca e pe baza de vrajeala de calitate. Ii dau dreptate bree. Hai ajuta-ma matale, nominalizează pe cineva ca dece? -ul o da pe valurile ... Dunării.

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Valuri... Dunare.... Delta Dunării....iarbă.... Viață mișto, nu?;)

• Like 2
Vizitator FLQ
Postat

Vad voci!

O voce spune: nu calcati iarba!!!!

Alta voce: nu o calc. Plutesc!

@alex, spune si tu ceva.

• Like 2
Postat

Si e un singur i...

Il nominalizez pe oly!

Si Oly a fost, el m-a nominalizat pe mine. 

• Oras:aer
Postat

Esti ok pt ca recunosti!

Pai asta ziceam, ca vad voci si simt nevoia sa interactionez cu ele...vocile ma sustin, atunci cand am nevoie de sustinere...pot sa stau intr-un picior...

Postat

Pai asta ziceam, ca vad voci si simt nevoia sa interactionez cu ele...vocile ma sustin, atunci cand am nevoie de sustinere...pot sa stau intr-un picior...

Este bine sa ai încredere in cineva, sa interactionezi cu ... O voce!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Si Oly a fost, el m-a nominalizat pe mine. 

aaa, deci nu e valabil de 2 ori, cum ar veni?

Postat

Asa este!

Vizitator FLQ
Postat

Oly interactioneaza cu mana lui.

Numai nebuni, asa-i Alex?:))

• Like 2
Postat

Adevar si provocare ( am coaE)  :)  :)))))

Cine nu isi cunoaste mana, a trait degeaba :)))        http://i1377.photobucket.com/albums/ah56/oly71/labagiu_zps0eqy1lr3.gif

Buuun...incepem cu adevar:

-Este adevarat ca esti indragostit, macar nitel, sau ca depinzi (sa zicem ca-i tot aia cu indragosteala :) ) de Sorina pentru tine? :)...sper sa nu se simta lezata Sorina in vreun fel, ori Roberto...intrebarea este adresata direct user-ului oly, dupa analiza postarilor acestui individ! :)

Provocare: Te provoc, ca timp de o saptamana, sa nu ai vreun contact (de nici un fel), cu Sorina! :)...aici e cam nasol, implicata fiind si Sorina, fiindc pierde un client, implicit bani...poti sa ii dai doar banii, dar fara servicii, banii sa ii trimiti prin 'cineva'... :)

Cheers! :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Buuun...incepem cu adevar:

-Este adevarat ca esti indragostit, macar nitel, sau ca depinzi (sa zicem ca-i tot aia cu indragosteala :) ) de Sorina pentru tine?

Ce iti debiteaza ma mintea aia creatza :))

Eu ( ai vorbit special de mine) nu mai pot fi indragostit de altcineva decat de nevasta-mea.

Ca imi place si de altele, este altceva, ca sorina imi place mai mult, cel mai mult, iar este altceva.

Probabil ca tu  confunzi, netraind ambele faze, iubirea cu placutul.

Provocare: Te provoc, ca timp de o saptamana, sa nu ai vreun contact (de nici un fel), cu Sorina! :)...aici e cam nasol, implicata fiind si Sorina, fiindc pierde un client, implicit bani...poti sa ii dai doar banii, dar fara servicii, banii sa ii trimiti prin 'cineva'... :)

La provocare iti pot raspunde in felul urmator: Pot, dar nu vreau. De ce nu vreau? Pentru ca pot.:))

PS- Daca totusi aialte nelamuriri in legatura cu acest subiect, invita-ma saptamana asta in parc, pe partea dreapta a parcului, ( vin cu bicilceta-posibil sa se fi deschis si terasa aia de la bisericutza de lemn) si te lamuresc :)

Multumit sau nemultumit de raspuns, nu mai conteaza, nominalizez pe ...P......,(era sa zic picon), pe  Christian.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Simt o usoara bâlbâiala in reply-ul tau...plus ezitare, dar stai linistit, era de asteptat! :)

Nu am avut vreo nelamurire oly, pur si simplu jucam un joc...pe viitor nu mai scrie ca ai coaie, fara sa pui mana inainte, sa verifici! :)

Nu ai cum sa nominalizezi pe cineva daca nu termini provocarea...adica s-a vazut ca ai futut jocul asta, inca de la inceput, ca nu te-au ales 'astia' si pe tine, vrei sa-l futi iar? :)

• Like 3

Postat

.....

nominalizez pe ...P......,(era sa zic picon), pe  Christian.

Hai Cristiane.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...