trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 7, 2015 Trolleule, te bagi, e da Giulesti Doar la dublu daca vrei, singur mi-e oarecum
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2015 Pai la dublu bre, tu cu Karla si straponu'. Acuma, plm ... vaz ca esti activ p'acilisa, cand te-am nominalizat te-ai dat ranit. 6 7
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 7, 2015 Picoane, vroiam sa te întreb ce pana mea de tarhon folosesti la fasolea aia. M-a lămurit colegul nostru care a spus ca e pe baza de vrajeala de calitate. Ii dau dreptate bree. Hai ajuta-ma matale, nominalizează pe cineva ca dece? -ul o da pe valurile ... Dunării.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 7, 2015 Postat Martie 7, 2015 Valuri... Dunare.... Delta Dunării....iarbă.... Viață mișto, nu? 2
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 7, 2015 De ce nu poti gandii singur si ai nevoie de "sustinere"?
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2015 tot voi jucati ma? si Picon se vaita...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2015 Normal.
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 7, 2015 Si e un singur i... Il nominalizez pe oly!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 7, 2015 Postat Martie 7, 2015 Vad voci!O voce spune: nu calcati iarba!!!! Alta voce: nu o calc. Plutesc! @alex, spune si tu ceva. 2
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 7, 2015 Vad voci!Esti ok pt ca recunosti!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2015 Si e un singur i... Il nominalizez pe oly! Si Oly a fost, el m-a nominalizat pe mine.
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 7, 2015 Esti ok pt ca recunosti! Pai asta ziceam, ca vad voci si simt nevoia sa interactionez cu ele...vocile ma sustin, atunci cand am nevoie de sustinere...pot sa stau intr-un picior...
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 7, 2015 Pai asta ziceam, ca vad voci si simt nevoia sa interactionez cu ele...vocile ma sustin, atunci cand am nevoie de sustinere...pot sa stau intr-un picior...Este bine sa ai încredere in cineva, sa interactionezi cu ... O voce! 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 7, 2015 Si Oly a fost, el m-a nominalizat pe mine. aaa, deci nu e valabil de 2 ori, cum ar veni?
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 7, 2015 Este bine sa ai încredere in cineva, sa interactionezi cu ... O voce! Asa este!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 7, 2015 Postat Martie 7, 2015 Este bine sa ai încredere in cineva, sa interactionezi cu ... O voce!Oly interactioneaza cu mana lui. Numai nebuni, asa-i Alex?) 2
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 7, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 7, 2015 Si e un singur i... Il nominalizez pe oly! Adevar si provocare ( am coaE) )))) Oly interactioneaza cu mana lui. Numai nebuni, asa-i Alex? ) Cine nu isi cunoaste mana, a trait degeaba )) http://i1377.photobucket.com/albums/ah56/oly71/labagiu_zps0eqy1lr3.gif 3
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2015 V-ati futut si aici
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 7, 2015 Adevar si provocare ( am coaE) )))) Cine nu isi cunoaste mana, a trait degeaba )) http://i1377.photobucket.com/albums/ah56/oly71/labagiu_zps0eqy1lr3.gif Buuun...incepem cu adevar: -Este adevarat ca esti indragostit, macar nitel, sau ca depinzi (sa zicem ca-i tot aia cu indragosteala ) de Sorina pentru tine? ...sper sa nu se simta lezata Sorina in vreun fel, ori Roberto...intrebarea este adresata direct user-ului oly, dupa analiza postarilor acestui individ! Provocare: Te provoc, ca timp de o saptamana, sa nu ai vreun contact (de nici un fel), cu Sorina! ...aici e cam nasol, implicata fiind si Sorina, fiindc pierde un client, implicit bani...poti sa ii dai doar banii, dar fara servicii, banii sa ii trimiti prin 'cineva'... Cheers! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2015 el la fel simtea si pt Amada.asa ca.... 1
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 8, 2015 Buuun...incepem cu adevar: -Este adevarat ca esti indragostit, macar nitel, sau ca depinzi (sa zicem ca-i tot aia cu indragosteala ) de Sorina pentru tine? Ce iti debiteaza ma mintea aia creatza ) Eu ( ai vorbit special de mine) nu mai pot fi indragostit de altcineva decat de nevasta-mea.Ca imi place si de altele, este altceva, ca sorina imi place mai mult, cel mai mult, iar este altceva.Probabil ca tu confunzi, netraind ambele faze, iubirea cu placutul. Provocare: Te provoc, ca timp de o saptamana, sa nu ai vreun contact (de nici un fel), cu Sorina! ...aici e cam nasol, implicata fiind si Sorina, fiindc pierde un client, implicit bani...poti sa ii dai doar banii, dar fara servicii, banii sa ii trimiti prin 'cineva'... La provocare iti pot raspunde in felul urmator: Pot, dar nu vreau. De ce nu vreau? Pentru ca pot.) PS- Daca totusi aialte nelamuriri in legatura cu acest subiect, invita-ma saptamana asta in parc, pe partea dreapta a parcului, ( vin cu bicilceta-posibil sa se fi deschis si terasa aia de la bisericutza de lemn) si te lamuresc Multumit sau nemultumit de raspuns, nu mai conteaza, nominalizez pe ...P......,(era sa zic picon), pe Christian. 1 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 8, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 8, 2015 Simt o usoara bâlbâiala in reply-ul tau...plus ezitare, dar stai linistit, era de asteptat! Nu am avut vreo nelamurire oly, pur si simplu jucam un joc...pe viitor nu mai scrie ca ai coaie, fara sa pui mana inainte, sa verifici! Nu ai cum sa nominalizezi pe cineva daca nu termini provocarea...adica s-a vazut ca ai futut jocul asta, inca de la inceput, ca nu te-au ales 'astia' si pe tine, vrei sa-l futi iar? 3
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 9, 2015 ..... nominalizez pe ...P......,(era sa zic picon), pe Christian. Hai Cristiane.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum