Sari la conținut

0749880926

Postări Recomandate

Postat

Tanara are locatie pe langa hotel Astoria. E subtirica, are cam 165cm, 50kg. La fata e simpatica, sanii mici is moi. Per total, la fizic ia un 6 pt ca are fundu micut bombat. Are vreo 19 ani.Presteaza oral neprotejat si normal protejat, 70/nr, 140/h.Am sunat`o, am ajuns, am sunat`o iar, mi`a inchis, dupaia nu mi`a raspuns, iar intr`un final a raspuns si am stat vreo 4 minute la telefon ca nu avea de gand sa imi spuna o data unde are apartamentu(oricum aveam idee pt ca am mai fost acolo). S`a certat cu colega ei ca nu vroia sa coboare dupa mine.. in fine aici capata un mare minus.Coboara ea pana la urma.. v`am zis, simpatica, am facut cunostinta si am urcat.Sus era colega`sa... o tiganca urata, grasa.. nasoala rau. Nu stiu cum poate femeia aia sa ceara bani sa fie fututa.Ii spun ca raman cu ea si pur si simplu statea. Mi`a zis ca nu are prezervativ.. aveam eu. Pe urma iar statea. A plecat colega`sa in camera cealalta ca a inceput sa ii planga copilu (iar un mare minus), m`am dezbracat si statea ca tuta. I`am zis ca ma grabesc si sa se miste si ea mai repede. M`am dus la baie.. nu are sapun , in schimb prosopu era apretat:)).Intr`un final incepem.. oral nota 7. Nu accepta finalizare din pacate si o cam freaca.. se vede ca a supt`o un pic la viata ei. Cand sa ne`o tragem.. s`a cacait o gramada. Eu ii ziceam sa stea intr`o pozitie, ea ca nu se poate ca nu e loc si nu stiu ce. pana la urma asa am stat, dar,la fel, cu greeu.Cand faceam normal o durea.. am luat`o usor, intr`un final i`am dat tare pentru ca merita la felu in care s`a purtat.La final a rugat`o pe colega ei sa ma conduca pt. ca ea nu se mai putea misca :))Ca si concluzie: NU RECOMAND nici in caz extrem.Ca sugestie pentru ea: daca ar merge in parcari ar face cu siguranta mai multi bani decat face acum.In final... se pare ca reteaua lu ghebosu sau cum ii cheama pe aia nu a picat inca ;)Astept intrebari.. sper sa nu fi omis nimic din experienta mea neplacuta.

Postat
Tanara are locatie pe langa hotel Astoria. E subtirica' date=' are cam 165cm, 50kg. La fata e simpatica, sanii mici is moi. Per total, la fizic ia un 6 pt ca are fundu micut bombat. Are vreo 19 ani.Presteaza oral neprotejat si normal protejat, 70/nr, 140/h.Am sunat`o, am ajuns, am sunat`o iar, mi`a inchis, dupaia nu mi`a raspuns, iar intr`un final a raspuns si am stat vreo 4 minute la telefon ca nu avea de gand sa imi spuna o data unde are apartamentu(oricum aveam idee pt ca am mai fost acolo). S`a certat cu colega ei ca nu vroia sa coboare dupa mine.. in fine aici capata un mare minus.Coboara ea pana la urma.. v`am zis, simpatica, am facut cunostinta si am urcat.Sus era colega`sa... o tiganca urata, grasa.. nasoala rau. Nu stiu cum poate femeia aia sa ceara bani sa fie fututa.Ii spun ca raman cu ea si pur si simplu statea. Mi`a zis ca nu are prezervativ.. aveam eu. Pe urma iar statea. A plecat colega`sa in camera cealalta ca a inceput sa ii planga copilu (iar un mare minus), m`am dezbracat si statea ca tuta. I`am zis ca ma grabesc si sa se miste si ea mai repede. M`am dus la baie.. nu are sapun , in schimb prosopu era apretat:)).Intr`un final incepem.. oral nota 7. Nu accepta finalizare din pacate si o cam freaca.. se vede ca a supt`o un pic la viata ei. Cand sa ne`o tragem.. s`a cacait o gramada. Eu ii ziceam sa stea intr`o pozitie, ea ca nu se poate ca nu e loc si nu stiu ce. pana la urma asa am stat, dar,la fel, cu greeu.Cand faceam normal o durea.. am luat`o usor, intr`un final i`am dat tare pentru ca merita la felu in care s`a purtat.La final a rugat`o pe colega ei sa ma conduca pt. ca ea nu se mai putea misca :))Ca si concluzie: NU RECOMAND nici in caz extrem.Ca sugestie pentru ea: daca ar merge in parcari ar face cu siguranta mai multi bani decat face acum.In final... se pare ca reteaua lu ghebosu sau cum ii cheama pe aia nu a picat inca ;)Astept intrebari.. sper sa nu fi omis nimic din experienta mea neplacuta.[/quote']multumim :P si bv pt review Romanasul

Postat

Eu am fost demult tare la ele stau pe langa un sex-shop in fine. Si am avut ghinionul sa cad si eu si prietenul meu cu grasa. Nu mai zic ce a iesit, nu mi se scula deloc in stilul la care facea grasa oral, mai si-o batea si de fata, si de sani. De facut normal nu m-am riscat ca tin la mine. Prietenul meu s-a riscat si cu oral si cu normal si a zis ca o saptamana nu o sa i se mai scoale. Baia cat de cat curata fara hartie igienica si un prosop alb cu urme de adidasi pe el[cred ca alti clienti dinaintea noastra si-au lustruit papucii =))].Per ansamblu nu merita deloc, mai bn trageam o laba. Nu recomand!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare