Sari la conținut

Bianca policlinica Titan 0746507621 masaj

inanedear

Postări Recomandate

• Oras:olanda
  • Oras:olanda
Postat

limba engleza posible? i m from olanda and will be this weekend in galati, like to visit you

kiss, multi pupice

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

limba engleza posible? i m from olanda and will be this weekend in galati, like to visit you

kiss, multi pupice

she is in Bucharest

• Oras:Titan
Postat

kiss, multi pupice

yes

• Oras:bucuresti
Postat

see you sunday, i give a call

or you can call her pimp, who just gave you a reply above....

• Like 1
Postat

or you can call her pimp, who just gave you a reply above....

Te bagi ca OB ul...

Canta la alta masa te rog frumos

Despre ce peste vorbesti cata vreme eu sunt maseuza, nu fac sex, inchiriez o locatie in regim hotelier si nu am treaba cu nimeni.

Vezi de treaba ta baiatule.

• Like 2
Postat

Te bagi ca OB ul...

Canta la alta masa te rog frumos

Despre ce peste vorbesti cata vreme eu sunt maseuza, nu fac sex, inchiriez o locatie in regim hotelier si nu am treaba cu nimeni.

Vezi de treaba ta baiatule.

de vorbit vorbesti asa cu cine vrei tu, in spatele  blocului,eventual, iar BAIATULE sa i zici lu tactu.....imi exprim parerea pe ce topic am chef, e forumul nostru,, ....si lasa mangleala, ca nu suntem tampiti.....poate trebuia sa folosesc genul feminin al cuvantului PIMP,dar....nu exista

Postat

de vorbit vorbesti asa cu cine vrei tu, in spatele  blocului,eventual, iar BAIATULE sa i zici lu tactu.....imi exprim parerea pe ce topic am chef, e forumul nostru,, ....si lasa mangleala, ca nu suntem tampiti.....poate trebuia sa folosesc genul feminin al cuvantului PIMP,dar....nu exista

esti un personaj foarte prost al acestui forum

invata sa vorbesti ca eu nu m-am luat de familia ta

nu esti doar prost, esti si tampit de-a dreptul din moment ce aduci familia in astfel de discutii.

la revedere!

• Like 2
Postat

esti un personaj foarte prost al acestui forum

invata sa vorbesti ca eu nu m-am luat de familia ta

nu esti doar prost, esti si tampit de-a dreptul din moment ce aduci familia in astfel de discutii.

la revedere!

fatuca....ai cam prins elan, si e cam devreme.....daca esti la fel de obraznica si in intimitarte,imi dau seama ce servicii oferi.....pastreaza ti epitetele pt anturajul tau infect.....oricum, e bine ca ne ai permis sa ne dam seama cu ce specimen avem de a face.....

Postat

fatuca....ai cam prins elan, si e cam devreme.....daca esti la fel de obraznica si in intimitarte,imi dau seama ce servicii oferi.....pastreaza ti epitetele pt anturajul tau infect.....oricum, e bine ca ne ai permis sa ne dam seama cu ce specimen avem de a face.....

Cred ca si-au dat destui seama din postarile tale ce fel de om esti si din ce categorie umana faci parte.

Eu nu m-am amestecat niciodata in alte discutii, dar din posturile tale reiese ca tu esti tot timpul pus pe harta si jigniri si ai impresia ca oricine isi apara un punct de vedere este vreun "specimen". Daca vrei sa ti se vorbeasca frumos, vorbeste frumos. Tu nu vezi ca in orice discutie te bagi doar jignesti si faci supozitii? Nu ma cunosti personal, nu imi cunosti nici anturajul sau intimitatea, asa ca pastreaza-ti opiniile pentru tine. Banui ca cele scrise sunt doar o prezentare succinta a autocaracterizarii tale.

Pastreaza-ti opiniile pentru tine si agresivitatea cu care onorezi in permanenta acest forum si vei fi mai apreciat, decat daca te bagi in seama intr-o asemenea maniera de doi bani, caracteristica unui pusti imatur si nebagat in seama.

• Like 4
Postat

opiniile le voi impartasi cu cine consider eu, tu vezi de treaba ta, vi s a dat deja extrem de mult nas pe acest forum....nu sunt agresiv,dar nici nu inghit aburelile tale.....pusti?? am vreo 15 ani peste tine,desteapto....tu esti cea care a inceput cu jignirile, controleaza ti vocabularul, ca ai inceput deja sa ti strici imaginea singura.....

Postat

opiniile le voi impartasi cu cine consider eu, tu vezi de treaba ta, vi s a dat deja extrem de mult nas pe acest forum....nu sunt agresiv,dar nici nu inghit aburelile tale.....pusti?? am vreo 15 ani peste tine,desteapto....tu esti cea care a inceput cu jignirile, controleaza ti vocabularul, ca ai inceput deja sa ti strici imaginea singura.....

Esti ingrozitor de amuzant. Ni s-a dat nas? In ce calitate iti exprimi aceste afirmatii? Este forumul dumitale?

Tu controleaza-te la cap baiatule. Daca aveai 15 ani peste mine erai mult mai cerebral si aveai si mai putin timp liber de petrecut la vanatoarea pe forum. Dovedeste-ti varsta, nu imaturitatea.

Imaginea mea nu se strica raspunzandu-le celor ca tine. Iar celor care imi trec mie pragul am avut grija sa le dovedesc un comportament placut, nu scarba pe care mi-o inspira cei ca tine.

Din respect pentru cititorii acestui forum in acest moment iti voi da ignorre. Te las sa spumegi sngur, cum faci pe orice topic unde esti bagat in seama. Am lucruri mai bune de facut decat sa raspund unui om ca tine. Daca poti fi numit om.

• Like 3
Postat

repet  BAIATULE sa i spui  lu tac tu.......scarba e reciproca,fii pe pace....sunt pline mallurile de mucoase obraznice ca tine,care cred ca daca au invatat sa faca o clanta e ceva de capuil lor.....

Esti ingrozitor de amuzant. Ni s-a dat nas? In ce calitate iti exprimi aceste afirmatii? Este forumul dumitale?

Tu controleaza-te la cap baiatule. Daca aveai 15 ani peste mine erai mult mai cerebral si aveai si mai putin timp liber de petrecut la vanatoarea pe forum. Dovedeste-ti varsta, nu imaturitatea.

Imaginea mea nu se strica raspunzandu-le celor ca tine. Iar celor care imi trec mie pragul am avut grija sa le dovedesc un comportament placut, nu scarba pe care mi-o inspira cei ca tine.

Din respect pentru cititorii acestui forum in acest moment iti voi da ignorre. Te las sa spumegi sngur, cum faci pe orice topic unde esti bagat in seama. Am lucruri mai bune de facut decat sa raspund unui om ca tine. Daca poti fi numit om.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Ce tari in clanta-s astea mici , ci'n sa fie , ci'n sa fie ?  

Te pup....pe burtica  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Buna!

Mi-am modificat programul.

Incepand de astazi sunt disponibila astfel:

-de luni pana vineri dupa ora 11 00 pana la ora 19 00 ultima programare.

-sambata si duminica doar daca sunt anuntata din timp. In rest nu sunt in locatie.

• Like 1
Postat

Buna!

Din cauza unor probleme personale nu sunt disponibila o scurta perioada. Va anunt cand sunt la "birou".

• Like 1
Postat

Buna!

Va informez ca mai sunt disponibila maine si poimaine din aceasta saptamana si de luni pana joi saptamana viitoare, dupa care voi lua o lunga pauza.

Daca voi mai fi disponibila in acest domeniu va voi anunta, o lunga perioada voi fi plecata din tara.

Doresc sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au vizitat si care vor avea pofta sa ma viziteze in putinul timp ramas si sa va doresc fiecaruia toate cele bune!

Cu drag, Bia!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...