aditza1 Reputație: 18 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 21, 2013 Salutare, Am fost la Daria luni (din cate am inteles lucreaza doar luni si vineri). Eram in zona Obor pe la 5 p.m. cu pofte de o dameza. Cum cele care locuiesc in zona (in spate la ACR sau pe colt la blocul cu Mac-ul) sunt ori conlucuitoare ori nespalate cu bube pe fund, am decis sa repet experienta cu Daria de acum luni. Si nu am fost dezamagit: aceeasi atitudine extraordinara, acelasi oral adanc, am facut doar anal, cu pernita sub sold (mare parte din cei care au trecut pe acolo stiu despre ce este vorba). se implica 100 % si merita toti banii (200 lei).Are burtica, dar nu deranjeaza, este moldoveanca (un plus din partea mea) si incerca sa te faca sa te simti bine (cu mine i-a iesit). 1
alex_bistro Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2013 Dupa ce am citit si ce am vazut pozele ei, mi-ar placea si mie sa ma duc zilele astea la ea.. Da stie cineva daca mai este acum ???
skydiver Reputație: 611 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2013 -1. 0721716078 Ia sun-o si vezi;)
1nou Reputație: 60 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2014 Hello la toata lumea, am fost si eu azi la dna Daria,obosit si un pic racit n-am fost in forma deloc si totusi doamna a facut ce trebuia si totul a iesit bine.Locatia pe la Obor,ap.obisnuit,vechi,doamna frumusica pt varsta ei.Doua finaIzari,una pe fata si una in prez,anal,normal si oral,la oral stie lucruri sa te faca sa te strambi de fericire,nu am fost grabit deloc,ba mai mult eu obisnuit din alte parti sa fiu grabit acum chiar mi se parea ciudat ca ma tot indemna sa ma relaxez ca are ea grija de mine. Note: Oral:8 Normal:8 Anal:8 Locatie:7 De revenit.… de ce nu? M-am simt bine. 4
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 20, 2014 De revenit.… de ce nu? M-am simt bine.Pai daca totul a fost gratis , din partea casei, adica a doamnei, de ce nu?
1nou Reputație: 60 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2014 Exact asta incercam acum sa fac,si nu-mi iese,asa ca specific aici: 200lei/ora
arabet Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 22, 2014 Pai daca totul a fost gratis , din partea casei, adica a doamnei, de ce nu? poza ceva ?
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Martie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2014 Stie cineva daca mai lucreaza Daria????
expertpro Reputație: 206 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Am fost pe la mijlocul lunii februarie la Daria, impulsionat fiind si de felul cum scrie pe blogul personal. Citind postarile duduiei pe blog mi-am dat seama ca desi are o varsta destul de inaintata a ramas cu un suflet de adolescenta care pune pasiune in prestatiile sexuale. Atentie presteaza doar in zilele de luni.Locatia: pe B-dul Mihai Bravu intre Pasajul Obor si intersectia cu Ferdinand.Apartamentul: o garsoniera curatica care ofera intimitatea necesara unei intalniri de neuitat.Servicii prestate: oral neprotejast DT umed si adanc cu finalizare orala, normal si anal protejate la un pret de 150 lei pentru 2 finalizari in circa 1,5 oreGTE: 9,00 este calda si pasionala, te saruta si te alinta tot timpulFata: cam 8,00 asta si datorita varstei, dar in masa nu te duci la ea s-o iei de nevastaCorpul: 8,5 se pastreaza nesperat de bine pentru varsta pe care o are.Recomand celor care doresc o excorta matura cu experienta care stie ce sa faca când ii pui madularul in fata. 4
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 va anunt cu parere d erau ca Daria numai lucreaza, pt ca nu mai are locatie. Activeaza doar out-call si la hotel. pacat de ea ca era o nimfomana tare de tot.
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Mai 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2014 :laugh2 :laugh2 Cica Daria s-a suparat pe mine ca am postat mesajul de mai sus. Pai spuneti voi... nu era normal sa scriu ca s-a lasat daca nu mai activeaza din cauza locatiei. Ce ar fi vrut ea sa scriu.... Ca am fost la ea si.....etc. Sa fie sanatoasa in continuare si sa se duca la hotel cu totii sa va ia bani si de cazare :laugh2 . O zi buna tuturor.
chevroletaveo Reputație: 0 Postat Mai 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2014 Un numar de tel valabil?Multumesc,
chevroletaveo Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 27, 2014 Salutare,Intelesesem de pe alt topic ca Daria ar fi revenit in Bucuresti.Stiti ceva despre asta?
maraalin35 Reputație: 38 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 3, 2014 Un numar de tel valabil?Multumesc,Salut.Pe blogul ei scrie ca s-a retras din meserie,incepand cu decembrie 2013.
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 Buna DariaCe mai faci???Cand mai revii la birou???
sweet glory Reputație: -366 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 Care birou frate? Poate "pat" vrei sa zici. Dar sincer cred ca intrebarea ta e retorica.... 5
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 15, 2016 Care birou frate? Poate "pat" vrei sa zici. Dar sincer cred ca intrebarea ta e retorica....O vrea omul pe birou
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 sub birou!!! :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Iulie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2019 Buna DariaCe mai faci???Ai revenit la birou???
dangherase Reputație: 12 Postat August 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 10, 2019 Mai știe cineva de ea ?
luiss33 Reputație: 3 Postat August 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2019 Buna maine pana la ce ora esti disponibilă
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 12, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 12, 2019 Buna maine pana la ce ora esti disponibilăE mare gradina acolo la tine?
alexandru www Reputație: 125 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Multa lume nebuna pe aici.Asta era sarita bine de 50,acu' 15 ani cand am futut-o,pe langa Obor.Ia faceti socoteala cati ani ar trebuii sa aiba acum!...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum