Sari la conținut

Carmella 0721.388.433

Postări Recomandate

Postat

Va recomand Carmella e pe langa camera de comert . Eu am fost anul trecut in vara pe la ea , super curat ,nu sta cu ochii pe ceas ,am stat vreo ora jumate si ca banii 200 Lei .Recenzie fara detalii, si fara intentia de clarifica situatia. Posibila reclama.

• Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
Postat
Va recomand Carmella e pe langa camera de comert . Eu am fost anul trecut in vara pe la ea ' date=' super curat ,nu sta cu ochii pe ceas ,am stat vreo ora jumate si ca banii 200 Lei .[/quote']Niste detalii ceva? servicii? poze? etc... cam sumara recomandarea ta zic eu...
Postat

Are 32 de ani , 2 finalizari oral+normal dar e profesionista , adica se vede ca ce face e placere .

post-7253-133409708548_thumb.jpg

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

slick00, asteptam o recezie completa pana maine sau vom lua thread-ul ca pe ceva inutil, adica reclama.Peace

• Like 1
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

slick00 are dreptate. Prima data am fost la ea acum 4-5 ani. Locatia este pe splaiul unirii, pe coltul unde se termina mircea voda spre timpuri noi. Este o garsoniera nu foarte amenajata. Curata. Atat. Atunci avea doar o canapea neextensibila.Carmela are acum peste 32 ani. Probabil 35. Are ~1.70 si 55 kg. Un corp frumos. Arata bine la fata si are o atitudine pisicoasa. Face oral neprot si parca inghite. La normal este ok, "normala". Ultima data am vizitat-o acum 2 ani si schimbase canapeaua cu un pat. Cica un client ii daruise patul.Este o experienta f ok. Se implica. Joaca teatru. Este o profesionista. Am mai incercat sa ma programez de ceva timp, dar tel era inchis de fiecare data.eliberati-l pe slick00!!!

Postat

Carmella e una din cele mai vechi in bransa si cele mai bune. Ce au raportat tovarasii slick00 si dr.sex este corect, desi destul de sumar. Eu as spune ca din palmaresul oricarui "El Futadore" care se respecta nu ar trebui sa lipseasca Carmella. In topul meu personal este in primele 3. Din pacate insa pentru majoritatea confutaciosilor, fata s-a retras si presteaza doar cu circuit inchis.:cool:

Postat
Carmella e una din cele mai vechi in bransa si cele mai bune. Ce au raportat tovarasii slick00 si dr.sex este corect' date=' desi destul de sumar. Eu as spune ca din palmaresul oricarui "El Futadore" care se respecta nu ar trebui sa lipseasca Carmella. In topul meu personal este in primele 3. Din pacate insa pentru majoritatea confutaciosilor, fata s-a retras si presteaza doar cu circuit inchis.:cool:[/quote']Si cum putem intra si noi in circuitul inchis?:huh:
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

putem astepta mult si bine nu o sa primim nimic . omul e clar ...........are cont din 2011 si doar 8 postari

Are contul banat din 2012 <_<
  • Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

A fost amuzant. Am vazut cat de retardati erau pestii acum 6 ani si cum nu au evoluat deloc. Eu stiam ca o specie daca nu evoluează dispare...astia ce mm lor asteapta.

• Like 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

A fost amuzant. Am vazut cat de retardati erau pestii acum 6 ani si cum nu au evoluat deloc. Eu stiam ca o specie daca nu evoluează dispare...astia ce mm lor asteapta.

Tare rau remarca asta cu disparitia speciei involutive😆.

Doar ca astia nu dispar...doar se transforma...

Postat

Pai ? s-a terminat materialul de laba de pe internet sau ce ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.