milfar Reputație: 21 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 20, 2014 http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5982523A fost cineva? Oare a venit la pachet cu Ebola din Camerun?
lelucu Reputație: 1 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 20, 2014 a fost cineva?
yonuzz Reputație: 158 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 20, 2014 Curios din fire, am sunat pentruba afla mai multe detalii si am aflat ca locatia e pe Plopilor, servicii: O( nu am intrebat daca P/N imi Cni r scuze), NP la 150RON finalizarea si 250/h, accepta si FK. Pe mninsa nu m-a cconvins, deoarece vorbea mult pea bn romaneste pentru cineva venit din Camerun, in sensul ca nu se simtea niciun pic de accent strain, desi cand am intrebat-obdaca e negresa a spus ca da. Poate e matroana......nu stiu. In cazul in care o viziteaza cineva ii urez distractie placuta si sper sa ma insel.
varadero Reputație: 273 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 20, 2014 http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5982523A fost cineva? Oare a venit la pachet cu Ebola din Camerun?eu zic sa o mai lasam 21 de zile, atat este perioada de incubatie
mark2000 Reputație: 3125 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Octombrie 21, 2014 ioiii nu am vazut intrebarile voastre.... am fost eu la ea si am facut o recenzie intr-un topic deschis.Pot sa va garantez ca nu ardea, nu era fierbinte, deci deocamdata nu are Ebola ....)) e de 2 ani in Romania cica/.....
ionut1000 Reputație: 4 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 23, 2014 Am fost eu la ea acum 4 zile a stat in centru acum am inteles ca sa mutat..am sunat intradevar a raspuns o colega si am vb in romana,binenteles ca nu conta cine a rasp sau in ce limba am vb..f iportant pt mine ceea ce am si intrebat daca pozele sunt reale a rasp cu DAAA...MI-am si facut programare in 20 min..am aj in zona am gasit blocul repede am sunat si am urcat..totul ok..Sun la usa imi deschide usa o cameruneza inalta parul lung un fund bombat ce nam mai intalnit never..Intru facem cunostina si ma invita in camera..ii ofer 200r pt o fin cu o.nep..Dupa ce fac un dus ca omu ma pun in pat si trec la treaba..numai la fundul ei imi era gandul..incepem cu un 69 apoi caprita...fata geme si le are cu oralul maxim datorita si buzelor carnoase ce le are..geme si stie sa lucreze..finalizez in 25 de min si plec,iam promis ca mai trec..locatia cat de cat ok bine nu asta conteaza pt mine,fata curata,mirosea a parfum..gel,prosop ok..platit 200r fin cu or nep..Eu o recomand.. 4
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2014 Postat Octombrie 24, 2014 @Mods, acest topic trebuie contopit in acesta: http://nimfomane.com/forum/topic/33018-sandrablack-woman/E vorba despre acelasi personaj colorat.
boieru Reputație: -378 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 24, 2014 nu m-as fi gandit ca nu are clienti...dar se pare ca totusi n-are din moment ce apare recenzia lu' mucea de mai sus... 2 7
loremipsum Reputație: 149 Postat Octombrie 24, 2014 Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 24, 2014 Am fost eu la ea acum 4 zile a stat in centru acum am inteles ca sa mutat..am sunat intradevar a raspuns o colega si am vb in romana,binenteles ca nu conta cine a rasp sau in ce limba am vb..f iportant pt mine ceea ce am si intrebat daca pozele sunt reale a rasp cu DAAA...MI-am si facut programare in 20 min..am aj in zona am gasit blocul repede am sunat si am urcat..totul ok..Sun la usa imi deschide usa o cameruneza inalta parul lung un fund bombat ce nam mai intalnit never..Intru facem cunostina si ma invita in camera..ii ofer 200r pt o fin cu o.nep..Dupa ce fac un dus ca omu ma pun in pat si trec la treaba..numai la fundul ei imi era gandul..incepem cu un 69 apoi caprita...fata geme si le are cu oralul maxim datorita si buzelor carnoase ce le are..geme si stie sa lucreze..finalizez in 25 de min si plec,iam promis ca mai trec..locatia cat de cat ok bine nu asta conteaza pt mine,fata curata,mirosea a parfum..gel,prosop ok..platit 200r fin cu or nep..Eu o recomand.. nu m-as fi gandit ca nu are clienti...dar se pare ca totusi n-are din moment ce apare recenzia lu' mucea de mai sus... bine punctat aici http://www.angelfire.com/home/lake/images/animfishman1.gif
oviii Reputație: -494 Postat Octombrie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 25, 2014 http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5982523A fost cineva? Oare a venit la pachet cu Ebola din Camerun?Ce treba are Ebola...cu Camerun-ul ???...oare a ajuns si-n Africa de Sus...si astia nu dau la stiri ? 1 8
alexe1 Reputație: 1 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 29, 2014 Boerule dute dreacu de bulangiu ca intreci masura ce plm tot vrei..stii tu in plm ce si cum?nu mai fi nesimtit ca nu e bine ceea ce faci.trb ta..lasami un id de mes si vb acolo
alexe1 Reputație: 1 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 29, 2014 Mai ovii nu are nici o treaba ebola dar unii nu au cascaval sa mearga si ce zic.stai domne macar sa ne afirmam cu comentarii aiurea...unii nici nu merge la pers vizata si da si ei o limba unde au dat altii dar virtual..
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 29, 2014 Boerule dute dreacu de bulangiu ca intreci masura ce plm tot vrei..stii tu in plm ce si cum?nu mai fi nesimtit ca nu e bine ceea ce faci.trb ta..lasami un id de mes si vb acolote-ai trezit si tu ?
robert1333 Reputație: 150 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 29, 2014 buna asta te-ai trezit si tu ?
tenache81 Reputație: 179 Postat Octombrie 29, 2014 Postat Octombrie 29, 2014 Boerule dute dreacu de bulangiu ca intreci masura ce plm tot vrei..stii tu in plm ce si cum?nu mai fi nesimtit ca nu e bine ceea ce faci.trb ta..lasami un id de mes si vb acoloNu inteleg de ce nu intervin moderatorii pe sectiunea de Cluj!? Sunt pline topicele de rafuieli personale (a se citi care nu intereseaza pe nimeni), jigniri, limbaj suburban. Membrii care nu stiu sa isi rezolve problemele prin PM ar trebui sanctionati.
boieru Reputație: -378 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 29, 2014 si tu ce plm faci? 2 7
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 29, 2014 Nu inteleg de ce nu intervin moderatorii pe sectiunea de Cluj!? Sunt pline topicele de rafuieli personale (a se citi care nu intereseaza pe nimeni), jigniri, limbaj suburban. Membrii care nu stiu sa isi rezolve problemele prin PM ar trebui sanctionati.dece nu iti vezi tu de problemele tale fratioare?
oviii Reputație: -494 Postat Noiembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 1, 2014 fain topicu' . 1 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum