roxanaa23 Reputație: 199 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2014 Buna! Am rugamintea sa va respectati programarile pentru a nu exista discutii ulterioare datorita faptului ca exista posibilitatea sa nu mai pot sta cat doriti luand in considerare faptul ca mai am si alte programari dupa!. Aviz amatorilor! Multumesc si va pup:) 1
echo Reputație: 75 Postat Decembrie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2014 Te pup! Mersi pentru experienta de astazi! Uite clipul de care ti-am povestit: https://www.youtube.com/watch?v=hKWmFWRVLlU 4
visitor3 Reputație: 652 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Decembrie 19, 2014 Te pup! Mersi pentru experienta de astazi! Uite clipul de care ti-am povestit:Misto tare clipu'!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2014 Postat Decembrie 20, 2014 Roxana, o fata care imi doream de mult timp sa o cunosc, dinainte sa fie pe forum, cand activa intr-un salon care nu mai merita vizitat (http://nimfomane.com/forum/topic/3492-cleopatra-massage-0720787561-0754596712/page-4?do=findComment&comment=581969). La inceput au fost cateva recenzii pe forum care m-au facut sa aman vizita, dar intr-un final am ajuns si la Roxana. Am stabilit intalnirea telefonic la nr din titlu si m-am prezentat punctual (!!!) Locatia este pe Calea Vitan colt cu Mihai Bravu, apartament cu 3 camere, frumos amenajat, baie dotata cu aproape tot ce trebuie (apa de gura lipsea). Am primit un prosop curat, papuci, deci o sa punctez cu nota maxima acest capitol. Pentru cei care nu stiu este colega cu Alexandra22 ( ). Roxana mi-a placut mult ca aspect, este inalta, bruneta cu parul lung, bine proportionata si are niste ochi frumosi . M-a intampinat traditional ( dupa usa ), nu mai retin cum era imbracata, dar mi-a facut o prima impresie pozitiva. Desi mi s-a zis ca este mai timida mie nu mi s-a parut si m-am bucurat de o experienta foarte placuta in compania ei. Oralul este protejat, dar placut, la normal se misca bine, se implica, i-am mai furat si cativa pupici si a rezultat o intalnire foarte reusita. Note: Aspect 9.5Locatie 9.5Oral 8.5, scad pt prezervativNormal 9.5Igiena 10GFE 9.5 Halat 100 lei/finalizare Recomand!
roxanaa23 Reputație: 199 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2015 Buna dragilor , de astazi am revenit. Va reamintesc ca serviciile mele sunt : sex oral si normal( protejate), cunnilingus, anilingus si fantezii in limita bunului simt printre altele iar preturile sunt urmatoarele: - masaj + finalizare = 150 ron (60min ) - 2 finalizari = 200 ron (60) 6
echo Reputație: 75 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2015 La multi ani! 1
ohaarom Reputație: 211 Postat Ianuarie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 La multi ani Roaxana!Sa intelegem ca obtiunea "o finalizare = 30 minute = 100 lei" a disparut din catalogul 2015?
roxanaa23 Reputație: 199 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 6, 2015 La multi ani Roaxana!Sa intelegem ca obtiunea "o finalizare = 30 minute = 100 lei" a disparut din catalogul 2015?De ce nu? Mi-ar placea sa petrec mai mult timp cu voi . Voi nu? Dar daca exista vro "urgenta" se poate si jumatate de ora nu va retin cu japca. ))
Membru Premium only-me Reputație: 17520 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 6, 2015 De ce nu? Mi-ar placea sa petrec mai mult timp cu voi . Voi nu? Dar daca exista vro "urgenta" se poate si jumatate de ora nu va retin cu japca. )) Daca intradevar asa este si chiar iti place, de ce nu faci tu 100ron/h(chiar si cu o singura fin)???sa vezi tu cata lume faci tu fericita :laugh2
roxanaa23 Reputație: 199 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 7, 2015 Astazi ma gasiti pana la ora 19. pupici 1
marix Reputație: 9360 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 Am fost in vizita la Roxana pe la sfarsitul lui 2014 si va pot spune ca e o domnisoara cu bun simt, docila, ok ca fizic.Locatia este in spate la Prosper Vitan, impartit cu alta domnisoara, parter, camera aranjata corect pentru asemenea activitati.Actiunea a constat in oral si normal, ambele exclusiv protejate, din punctul meu de vedere o intalnire placuta dar fara a excela la vreun capitol.In drumul de la dus spre camera am descoperit intamplator colega de apartament (domnisoara A), la care mi-a ramas gandul, dar care este foarte greu de prins. NOTELocatie 9 (impartit de doua fete)Oral 8 (extinderea zonei de lucru)Normal 8,5 (poate fi imbunatatit)Aspect/GFE 8,5Igiena 10Cadou 100lei/fin./30min. 7
roxanaa23 Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 Buna dragilor, mai stau cateva zile printre voi apoi voi lua o pauza . Va astept si la oferta de jumatate de ora. Pupici si va astept
ohaarom Reputație: 211 Postat Ianuarie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2015 Sa inteleg ca deja ai luat pauza? Ai telefonul inchis...
ovu Reputație: 125 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 se pareca da... au trecut 5 zile de cand a postat incerc si eu sa dau de ea da nu reusesc 1
ronaldo89 Reputație: 6 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Pustoaica asta activa la un moment dat impreuna cu o alta bunaciune pe nume Alexandra, una din cele mai frumoase curve de pe acest site ever. Mai stie cineva ceva de acea Alexandra?
b989rrr Reputație: 66 Postat Mai 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2017 AA aka Alexandra a ajuns o psihopata pacat..
jumper Reputație: 7 Postat Mai 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 27, 2017 AA aka Alexandra a ajuns o psihopata pacat..Cum adica psihopata )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum