Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 418
  • Telefon: 0758192789
  • Oras:Iasi

Sărbători fericite alături de familie și cei dragi vouă …liniște ,pace în suflet și minte  …disponibilă începând cu 8 mai o seară frumoasă 

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: 28

Bună seara. Scriu și eu o recenzie titularei, cu toate că nu mai are nevoie de așa ceva, este doar pentru palmaresul meu.  Inițiat programare telefonică cu câteva zile în urmă, după stabilit programare pentru data de 10.05. de la  ora 12.00. Respectat programarea de ambele părți, cu mici confuzii referitoare la durata vizitei(eu dorisem o oră, ea înregistrând doar o finalizare). După complezențele de început, servit cu o apa plată și invitat la duș. Acțiunea nu mai are rost sa o descriu, oral neprotejat cu de toate, normal protejat și la final anal tot protejat,  unde am și finalizat. Per ansamblu, o experiență pozitivă pe care aș vrea să o mai repet. Locația o cunoaște toată lumea și nu își mai are rostul sa o prezint. De asemenea, notele sunt la superlativ, iar cei 250 km dus întors străbătuți s-au meritat cu prisosință.

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: 123
Acum 4 ore, Andrea22 a spus:

Bună dimineața …disponibilă luni /vineri o zi frum

Bună! Dacă esti drăguță, Ar fi de apreciat pentru noi ăștia mai joi care venim la tine sa pui din nou o lista actualizata cu serviciile si prețurile! 😁

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 22
1 hour ago, Mihai.V212 said:

Bună! Dacă esti drăguță, Ar fi de apreciat pentru noi ăștia mai joi care venim la tine sa pui din nou o lista actualizata cu serviciile si prețurile! 😁

Astia mai joi, veniti de luni!😃

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 418

Bună 200 fin  (oral normal plus cim ) 300 H  (oral ,normal cim extra 50 la ora ) ANAL 50extra (de preferat sa fiu anunțată înainte ) o seară liniștită 😘

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 218
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
On 5/11/2024 at 12:55 AM, valy1979 said:

cu mici confuzii referitoare la durata vizitei(eu dorisem o oră, ea înregistrând doar o finalizare)

Nu este nicio confuzie. Cine o cunoaste stie ca este doar o strategie. :)

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...