Sari la conținut

nu-mi dati PMuri idioate ca le fac publice!

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
Postat

iei bann cat de curand

bucura-te de culoare batausule!

Printesa lui tata si asta tu crezi ca o sa ma determine sa ma arunc de la etaj ca nu mai am eu " culoare "  ? Chiar il rog pe motanu sa ma baneze :D Crezi ca imi fac eu 20 de ID'uri ca ddpof aka fut_naspa ca sa ii injur pe altii sau sa trollez pe aici ? Nu stimata doamna tinuta in puf daca am ceva de zis scriu de pe contul asta nu e problema, mereu am fost un om sincer si deschis si asa o sa fiu mereu  :blushing2 btw vezi ca ti-a venit menajera sa iti faca de mancare hai ca ai treaba fuga repejor

• Like 5
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Printesa lui tata si asta tu crezi ca o sa ma determine sa ma arunc de la etaj ca nu mai am eu " culoare "  ? Chiar il rog pe motanu sa ma baneze :D Crezi ca imi fac eu 20 de ID'uri ca ddpof aka fut_naspa ca sa ii injur pe altii sau sa trollez pe aici ? Nu stimata doamna tinuta in puf daca am ceva de zis scriu de pe contul asta nu e problema, mereu am fost un om sincer si deschis si asa o sa fiu mereu  :blushing2 btw vezi ca ti-a venit menajera sa iti faca de mancare hai ca ai treaba fuga repejor

post-2-0-38014900-1414351779_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

toti zic la fel si dupa ce sunt banati isi fac 100 de conturi cu care intra si troleaza. :laugh2 :laugh2 :laugh2

daca te abneaza acum pana diseara apar 20 de Sorini si alti cativa nonsorini sa-ti tina partea ca ti-a taiat coitele si nu mai oti sa te exprimi :laugh2 :laugh2 :laugh2

e bine sa fii sincer si deschis, eu apreciez astfel de oameni. Agresivitatea nu ti-o inteleg. Si obsesia de a urmarii posturile unui user doar pentru a-l bombarda aiurea.Daca nu esti prea ocupat, muta-te pe sectiuni mai interesante. Nu vad de ce intri in sectiunea mea, daca nu esti lesinat dupa replicile mele.

Nu te pupa printesa, dar iti transmite sa fii sanatos..la cap!

Postat

toti zic la fel si dupa ce sunt banati isi fac 100 de conturi cu care intra si troleaza. :laugh2 :laugh2 :laugh2

daca te abneaza acum pana diseara apar 20 de Sorini si alti cativa nonsorini sa-ti tina partea ca ti-a taiat coitele si nu mai oti sa te exprimi :laugh2 :laugh2 :laugh2

e bine sa fii sincer si deschis, eu apreciez astfel de oameni. Agresivitatea nu ti-o inteleg. Si obsesia de a urmarii posturile unui user doar pentru a-l bombarda aiurea.Daca nu esti prea ocupat, muta-te pe sectiuni mai interesante. Nu vad de ce intri in sectiunea mea, daca nu esti lesinat dupa replicile mele.

Stai fata linistita.... e sanatos si la ...gros. :D 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai fata linistita.... e sanatos si la ...gros. :D

Gabi, tu ai fost virgin pana la 40+ de ani si te-ai casatorit cu prima femeie care ti-a dat pasarica?

sau si asta era tot o gluma de-a ..unuia?

Postat

Eu sunt ala care urmareste posturile ? Ma faci sa rad sincer, imi sar in ochi PUR SI SIMPLU cand intru pe forum nu stau eu sa te urmaresc cum faci tu cand ma faci bataus ... de unde stii ca sunt bataus ? ti-a aruncat Fut_naspa aka ddpof limba in ureche si ti-a zis ? ca eu i-am zis omului ca vreau sa ma vad la o bere cu el ca aici pe site e cam smardoi si ca are gura mare si omul vad ca tot evita,i-am zis ca dau eu berea aia ca sa nu scoata el miliardele din buzunar dar asta e daca nu avem curajul sa spunem in fata anumite lucruri mai bine aici pe net ca in spatele monitorului toti sunt van damme dar asta e partea a 2a, nu am nici o agresivitate fata de tine pur si simplu te dai prea importanta si ai niste fite de abia iti cari basinile parerea mea, se pare ca nu sunt singurul care vede asa ceva, cum ziceam la faza ca te-as fii urmarit pe tine sau pe altcineva m-ai facut sa rad daca aveam intr-adevar ceva cu tine imi faceam o programare la un masaj din ala cu finalizare doar prin puterea mintii fara nici un contact dupa cum te lauzi pe aici ne vedeam discutam si am terminat balciul, nu ? sau ne intalneam la barul cu karaoke pe unde iti arzi tu timpul mai mult, hmm vezi tu cateodata chiar nu stii cu cine vorbesti sau poti sa juri ca nu ma stii dar lumea e foarte mica, nu stateam sa ma balacaresc pe site aici cum fac "interlopii" astia care au 30 de masini in fata casei si pula mea si cand ei abia asteapta sa posteze pizdele astea o poza ca sa o ia la laba, fim seriosi..ca in afara de pupincuristi si trolli nu mai exista pe forumu asta si stai linistita stimata doamna ca nu imi fac 30 de conturi banat sunt si banat o sa raman nu o sa revin dar dupa cum te laudai ca " lasa o sa vezi ca o sa fii tu banat" probabil stii ce zici ai tu pilele tale cine stie daca tot esti asa blindata vorbeste cu Base sa mareasca pensiile ca saraca bunica are un venit mic si abia se descurca dar am incredere in tine ca o sa te descurci.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

n-am citit ca mi-e lene

sa faca andreea rezumat!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

haha ce glumita ce puteai sa zici si tu ...

pai daca nu glumesc eu, cine naiba sa glumeasca?

tu crezi ca stau sa ma enervez pentru toate tampeniile de pe forum?

sa fim seriosi, e un mediu virtual!

ne amuzam si noi pe aici, nu ne traim viata pe forum.

:laugh2 :laugh2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

In Anglia am auzit ca s-a dat pedeapsa 2 ani pentru trolii de pe internet :)

Postat

Eu sunt ala care urmareste posturile ? Ma faci sa rad sincer, imi sar in ochi PUR SI SIMPLU cand intru pe forum nu stau eu sa te urmaresc cum faci tu cand ma faci bataus ... de unde stii ca sunt bataus ? ti-a aruncat Fut_naspa aka ddpof limba in ureche si ti-a zis ? ca eu i-am zis omului ca vreau sa ma vad la o bere cu el ca aici pe site e cam smardoi si ca are gura mare si omul vad ca tot evita,i-am zis ca dau eu berea aia ca sa nu scoata el miliardele din buzunar dar asta e daca nu avem curajul sa spunem in fata anumite lucruri mai bine aici pe net ca in spatele monitorului toti sunt van damme dar asta e partea a 2a, nu am nici o agresivitate fata de tine pur si simplu te dai prea importanta si ai niste fite de abia iti cari basinile parerea mea, se pare ca nu sunt singurul care vede asa ceva, cum ziceam la faza ca te-as fii urmarit pe tine sau pe altcineva m-ai facut sa rad daca aveam intr-adevar ceva cu tine imi faceam o programare la un masaj din ala cu finalizare doar prin puterea mintii fara nici un contact dupa cum te lauzi pe aici ne vedeam discutam si am terminat balciul, nu ? sau ne intalneam la barul cu karaoke pe unde iti arzi tu timpul mai mult, hmm vezi tu cateodata chiar nu stii cu cine vorbesti sau poti sa juri ca nu ma stii dar lumea e foarte mica, nu stateam sa ma balacaresc pe site aici cum fac "interlopii" astia care au 30 de masini in fata casei si pula mea si cand ei abia asteapta sa posteze pizdele astea o poza ca sa o ia la laba, fim seriosi..ca in afara de pupincuristi si trolli nu mai exista pe forumu asta si stai linistita stimata doamna ca nu imi fac 30 de conturi banat sunt si banat o sa raman nu o sa revin dar dupa cum te laudai ca " lasa o sa vezi ca o sa fii tu banat" probabil stii ce zici ai tu pilele tale cine stie daca tot esti asa blindata vorbeste cu Base sa mareasca pensiile ca saraca bunica are un venit mic si abia se descurca dar am incredere in tine ca o sa te descurci.

WTF! Ce ai scris mah, asa de mult ?  Pe la jumatate m-a apucat o lene de imi venea sa dau sign out. :D 

P.S. Plm, noroc ca altul ca tine nu mai am, ca iti faceam report pentru scris deosebit de mult. :D 

P.S. 1 Treci acasa! :D 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu ce crezi ? :D

eu sper ca nu...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Din pacate are dreptate Sorinu. Am fost timid la viata mea si vezi si tu ce a putut iesi din asta. :D

P.S. Sorinu, treci acasa ! :D

hm..

nu mai comentez nimic...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai comenta, ca mi-o pierd si cu tine. :D

:kiss3

mi-e drag de tine

dar daca era altul... :rax2

te pup in botic :kiss3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te-as pupa si eu, dar esti femeie maritata. :D

Mai bine te ling. Daca nu-mi dai 100 de $ , te ling :D

linge-ma!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Mai bine te ling. Daca nu-mi dai 100 de $ , te ling :D

as' linge-o si eu daca ar' fi inghetata....:))) pe 50 $.....:)))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Baga-v-as pula in suflet cica nu va traiti viata aici pe forum :))) daia sunteti online 24/24 .. 7/7 :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Baga-v-as pula in suflet cica nu va traiti viata aici pe forum :))) daia sunteti online 24/24 .. 7/7 :)))

mars!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.