Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 1, 2014 Si mai sunt: Sorina cu Robert, advanced... si asta doar asa, din fuga tastaturii. Oly, pune mana si studiaza forumul si ai grija la rime. La cati poeti sunt acum pe forum, vei avea parte si de critici dure daca o vei da in bara.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2014 Hai mai Cautatorule, iar esti rau?
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 1, 2014 De ce rau? Ii dau ocazia sa-si arate talentul...
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Noiembrie 1, 2014 -Mananc numai la restaurant.Plateste Pic poc!:-):-):-) 3 3
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 1, 2014 De ce rau? Ii dau ocazia sa-si arate talentul... Talent ca al meu nare nimenea:)))))) http://www.youtube.com/watch?v=qF0QgGbLpoM PS- mai am facut cateva dar nu le pot da pe teava pentru ca...
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 1, 2014 PS- mai am facut cateva dar nu le pot da pe teava pentru ca... Cenzura pe langa tine? Nu te cred, daca ai timp de Barbulesti, gasesti si o modalitate de a posta... grabeste-te pana nu raman si fara contul asta si incep sa-mi pierd imaginatia: nu stiu cate cuvinte descriptive care incep cu litera C mai sunt disponibile.
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 1, 2014 Ai uitat de mod1,picon,futacios_man, de randunica si... de mine... Ca moderator1, cand este urecheatSi trece repede, la curve de banat Ca randunica fara al ei straponSau ca picon, cand nu are tarhon Ca futaciosu, cand zice de FelicianoSi el se joaca singur, jocul gioco di mano Ca si continuatorul, fara floci la coaieSau cand se duce el, sa mai faca o baie ) Ca un aurolac, cand ii este foameSau ca PicPaoca, fara nimfomane !!!! PS ----Cereti si vi se va da:))) La cerere. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 1, 2014 ce-i aicisa? observ ca lumea vrea sa fie ca andreea,_bun(i) la rime...pai si talentu'?
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 2, 2014 Ca de ce cand nu fumeazaCa annona, cand danseaza .... 2
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 3, 2014 ce-i aicisa? observ ca lumea vrea sa fie ca andreea,_bun(i) la rime...pai si talentu'? Talentu' e tot la XOXO!
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 3, 2014 Talentu' e tot la XOXO!Da' avem voie ca băiatul ăsta cu 2 fețe să îl pupăm în fund pe xoxo, fără măcar să mai respirăm? 1
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 3, 2014 Da' avem voie ca băiatul ăsta cu 2 fețe să îl pupăm în fund pe xoxo, fără măcar să mai respirăm? Intreaba-l pe Xoxo daca ne da voie! De unde sa stim noi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum