robert1333 Reputație: 150 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 27, 2014 Doar pentru dumneavoastra stimabila Geisha ! Domnilor propun sa ne descarcam nervii aici .
georgi_8888 Reputație: 11 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 27, 2014 Hai , incepe tu.
robert1333 Reputație: 150 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 27, 2014 Hai , incepe tu.Am vazut ca sunt persoane mult mai pricepute ca mine la asa ceva asa ca astept raspunsurile lor . (Poate mai invat si eu ceva )
georgi_8888 Reputație: 11 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 27, 2014 Pai hai sa incepem cu Randunica prajiturica, poate stie ea cevaAm vazut ca sunt persoane mult mai pricepute ca mine la asa ceva asa ca astept raspunsurile lor . (Poate mai invat si eu ceva )
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2014 Postat Octombrie 27, 2014 ))) mergi la alta daca nu ai succes cu una...slava domnului ca sunt multe poame :-j nu trebuie pus nimik la suflet Totul ii din soft-ul principal(creierul)))
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 27, 2014 Pai hai sa incepem cu Randunica prajiturica, poate stie ea ceva :350x
georgi_8888 Reputație: 11 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 27, 2014 Indemnul era pentru domni, scuze.:350x
geisha Reputație: 12 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Octombrie 28, 2014 Doar pentru dumneavoastra stimabila Geisha ! Domnilor propun sa ne descarcam nervii aici . Apreciez faptul ca s-a auzit si aplicat propunerea mea. Bravo, Robert1333! Acum sa vedem testosteron virtual, barfe, insulte, terfeliri. Desigur, acestea venind din partea unor persoane impecabile, corecte, perfecte (stim ca sunt destule astfel de persoane pe forum, nu?). Va urez sa aveti spor si sa va tina nervii si tastaturile!
robert1333 Reputație: 150 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 28, 2014 Apreciez faptul ca s-a auzit si aplicat propunerea mea. Bravo, Robert1333! Acum sa vedem testosteron virtual, barfe, insulte, terfeliri. Desigur, acestea venind din partea unor persoane impecabile, corecte, perfecte (stim ca sunt destule astfel de persoane pe forum, nu?). Va urez sa aveti spor si sa va tina nervii si tastaturile! Credeam ca va fi un topic mai popular
geisha Reputație: 12 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Octombrie 28, 2014 Credeam ca va fi un topic mai popular Rabdare, e doar linistea dinaintea furtunii.
robert1333 Reputație: 150 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 28, 2014 Geisha tatuajul acela este al tau ? Scuze de
geisha Reputație: 12 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Octombrie 28, 2014 Hmmm... iti place? Si..... ce-ti mai place tie...? (da, off topic, aici se presupune ca au loc improscarile cu noroi si manifestarile agresive din partea frustratilor - sa nu deranjam)
robert1333 Reputație: 150 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 28, 2014 Da, imi place . Scuze dar nu am vrut sa fac un topic separat pt. tatuajul tau si preferintele mele .
domina white Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Octombrie 29, 2014 Geisha, sa nu raspunzi la provocare.
geisha Reputație: 12 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Octombrie 29, 2014 Geisha, sa nu raspunzi la provocare. Daaa, sis' te-ai si gandit ca dau repede web sa le arat piciorul? Nu am acceptat treaba cu videochatul, de ce as face asta?
domina white Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Octombrie 29, 2014 Daaa, sis' te-ai si gandit ca dau repede web sa le arat piciorul? Nu am acceptat treaba cu videochatul, de ce as face asta? Oh, ma intreb daca urmeaza ceva in limbaj colorat acum. ) Fii pe faza.
anonimz Reputație: 5 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Octombrie 29, 2014 Oh, ma intreb daca urmeaza ceva in limbaj colorat acum. ) Fii pe faza.voi chiar credeti ca nervii vin la comanda ? oamenii se enerveaza repede si le trece la fel de repede.si-au dat seama baietii ca isi fac nervi degeaba.. PS: nu cred ca isi are rost topicul
domina white Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Octombrie 29, 2014 Topicul acesta e creat pentru cei care sunt interesati de el. Cred ca nimeni nu a fost invitat sa intre si sa posteze. E atat de simplu sa-l ignori... Nu-ti place, treci mai departe, nu e complicat deloc.
anonimz Reputație: 5 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Octombrie 29, 2014 Topicul acesta e creat pentru cei care sunt interesati de el. Cred ca nimeni nu a fost invitat sa intre si sa posteze. E atat de simplu sa-l ignori... Nu-ti place, treci mai departe, nu e complicat deloc. bn sefa ce-ti mai place sa faci pe stapana
domina white Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Octombrie 29, 2014 voi chiar credeti ca nervii vin la comanda ? oamenii se enerveaza repede si le trece la fel de repede.si-au dat seama baietii ca isi fac nervi degeaba.. PS: nu cred ca isi are rost topiculDe fapt baietii pentru care am recomandat topicul, nici macar nu cred ca se enerveaza. Dar insultele si celelalte manifestari sunt singurele metode prin care pot ei sa refuleze. Frustrarile, neputinta, lipsa de argumente pertinente, slabiciunea, ignoranta, lipsa de respect, de demnitate, de bun simt, etc. , toate astea sunt transformate in ce vezi tu pe celelalte topice. Nu e cazul sa-i citez.
anonimz Reputație: 5 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Octombrie 29, 2014 De fapt baietii pentru care am recomandat topicul, nici macar nu cred ca se enerveaza. Dar insultele si celelalte manifestari sunt singurele metode prin care pot ei sa refuleze. Frustrarile, neputinta, lipsa de argumente pertinente, slabiciunea, ignoranta, lipsa de respect, de demnitate, de bun simt, etc. , toate astea sunt transformate in ce vezi tu pe celelalte topice. Nu e cazul sa-i citez. intra putin pe mess sa-ti spun o poveste
domina white Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Octombrie 29, 2014 bn sefa ce-ti mai place sa faci pe stapana Uite un emoticon dragut: Desigur, nu-ti este adresat tie, insa nu-i asa ca-i tare?
anonimz Reputație: 5 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Octombrie 29, 2014 Uite un emoticon dragut: Desigur, nu-ti este adresat tie, insa nu-i asa ca-i tare? fain:)
geisha Reputație: 12 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Octombrie 29, 2014 De fapt baietii pentru care am recomandat topicul, nici macar nu cred ca se enerveaza. Dar insultele si celelalte manifestari sunt singurele metode prin care pot ei sa refuleze. Frustrarile, neputinta, lipsa de argumente pertinente, slabiciunea, ignoranta, lipsa de respect, de demnitate, de bun simt, etc. , toate astea sunt transformate in ce vezi tu pe celelalte topice. Nu e cazul sa-i citez. Nu tu l-ai recomandat. E drept ca a fost ideea ta, dar eu am spus-o, asa ca nu te mai da mare. (urmeaza cearta la telefon)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum