hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Masaj prostatic ?:-? AM 26 DE ANI ȘI CAUT O DOAMNA SAU DOMNIȘOARA PT A-I OFERI SEX ORAL ,ANALINGUS ȘI ORICE I AR FACE PLĂCERE. NU FAC NIMIC PT BANI. ID MESS biadnan. Adresa mail [email protected] Auzi bai copil conceput în eprubeta. Du-te la grupa pregătitoare, și i-ai pe aia cu texte din astea ca poate faci impresie.Sau dacă nu prezinta-te în cu tupeul asta în fata mamei care te înfiat din căminul unde ai fost abandonat. Și fa tu bau,sa vezi cum mă cac direct pe mecla aia a ta libidinoasa plina de acnee. Și ignora-mă te rog ca și așa mă simt prost ca m-am coborât la nivelul tău intelectual. O seara buna Esti suficient de prost sa-ti faci dusmani acolo unde nu trebuie. S-ar putea ca la un moment dat sa te impiedici si sa faci buba, atunci poate iti aduci aminte de cat de prost esti.Daca continui asa o sa-ti doresti sa nu te fi coborat niciodata la nivelul meu...asa ca mergi uitandu-te in spate, prostalau labagiu.
adnan25 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2015 Bai Copil făcut în eprubeta pt experimente în scopul umanității. Dacă te duci la grădiniță, la grupa pregătitoare, ai toate șansele sa impresionezi,sau sa te prezinți la mamicuta ta care te-a înfiat pt a-ți oferi un cămin ,luandu-te bineînțeles de la alt cămin, de aceasta data de la unul cu nevoi speciale. Încearcă sa faci bau și sa vezi ce-ți stropesc mecla cacandu-mă pe tine:)ignora mă te rog ca și așa mă simt prost pt ca m am coborât la al tău nivel. O seara buna.
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Ai doar 2 fraze in repertoriu, o sa vedem daca le mai poti rosti fara dinti.
adnan25 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2015 Ups am crezut ca nu l-ai primit dar ești receptiv ,pt ca aici e viața ta:)) din moment ce mă iei cu dușmani și alte chestii cu care nu pot decât sa fac gargara,îmI dau seama ca stau de vb cu un cocalar ,"sa moara dușmanii mei dacă nu":))hai gata,jur ca nu te mai bag în seama ,ca de fapt observ ca duci lipsa de atenție. Baftalo
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Vine o vreme pentru toate, mai ales cand esti atat de prost. Tu te dai mare la apa mica, ascuns dupa un monitor.
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 4, 2015 Terminati cu Off Topicul...sunteti oameni in toata firea! Va vedeti la o bere si va luati la ciufulit daca doriti.Multumim pentru recenzie colegule @Roamer! 2
piticu Reputație: -419 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2015 Cel mai inteligent cedează primul și sunt sigur că o va face hormi. În același timp, Adnana25 (nu era o gagică în Toate Pânzele Sus cu numele ăsta) provoacă clar în toate părțile cerând whatsapp (wtf, e numărul de telefon...) pe thread-urile pe care 98% că fetele nu răspund. Deci ori are lacune serioase ”dă intelect” ori face mișto aiurea. În ambele cazuri, rușine... 1
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 @piticu, multumesc pentru sustinere. Sincer acum imi pare rau ca am reactionat asa, insa ma intreb, de ex. tu laury, cum ai fi reactionat daca in locul meu erai tu. Si tu, ca si mine, indrumi oamenii sa ia legatura cu tipa prin telefon, mai ales ca fata are telefon. Sa ceri totusi whatsapp in conditiile astea mi se pare....Acum imi cer scuze fata de voi, utilizatorii reali ai acestui forum, nu insa si fata de respectivul. Pot ierta, dar nu uit. Maxim respect!
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 5, 2015 @piticu, multumesc pentru sustinere. Sincer acum imi pare rau ca am reactionat asa, insa ma intreb, de ex. tu laury, cum ai fi reactionat daca in locul meu erai tu. Si tu, ca si mine, indrumi oamenii sa ia legatura cu tipa prin telefon, mai ales ca fata are telefon. Sa ceri totusi whatsapp in conditiile astea mi se pare....Acum imi cer scuze fata de voi, utilizatorii reali ai acestui forum, nu insa si fata de respectivul. Pot ierta, dar nu uit.Maxim respect!Colegule @Hormi ai dreptate, eu nu am dat in tine, am sugerat doar sa nu te mai intinzi la discutii inutile cu respectivul neica nimeni. Este clar ca nu intelege chiar daca ai fi scris si zece pagini pentru el.
barlot Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2015 Salut, Esti disponibil azi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 Salut, Esti disponibil azi? Cine mah ?........... Laury ? 1
roamer Reputație: -441 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 10, 2015 Cine mah ?........... Laury ? Cica da, dar numai outcall ))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 Cica da, dar numai outcall )))))Face doctoru' d'astea ?!?
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 10, 2015 Va mananca?...)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 Va mananca?... )))Am analizele la zi......... 1
jointxxx Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2015 vreau si eu numaru:)
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 17, 2015 Iar ai fumat.
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2015 vreau si eu numaru:)
sweet glory Reputație: -366 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2015 Domnishorica are numarul deconectat. Ori nu l-a plătit, ori s-a retras.
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 17, 2015 Domnishorica are numarul deconectat. Ori nu l-a plătit, ori s-a retras.Nu ai citit ca tot forumul este la analize?
sweet glory Reputație: -366 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2015 Lași doctorul sa se uite intre cracii tai si răspunzi la telefon frate.... Macar sa aflam si noi ce face, cum se simte
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 17, 2015 Lași doctorul sa se uite intre cracii tai si răspunzi la telefon frate.... Macar sa aflam si noi ce face, cum se simte
geoklaus Reputație: 677 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:Secret Oras:Secret Postat Aprilie 18, 2015 Da, deci, fetele vesele de la Obor şi-au schimbat locaţia. Nu, nu s-au "rebrănduit", doar şi-au luat "jucăriile" şi s-au mutat din Obor într-o zonă mai accesibilă şi centrală. Am fost la amândouă. Prietenia mea cu Monica nu este un secret pe acest forum, prin urmare sper că vom rămâne obiectivi şi postarea asta nu îmi va afecta statutul pe forum (nu sunt peştele lor, asta o zic doar aşa, pentru "gurile rele"). Locaţia centrală - centrală de tot Splaiul Independenţei, intersecţia cu calea Victoriei... restul detaliilor vi le vor spune fetele la telefon, of course.Preţul şi serviciile au rămas aceleaşi ca la Obor (aviz clienţilor fideli, să nu moară de inimă rea, crezând că s-au retras sau s-a întâmplat ceva mai grav). Noul număr al Amaliei - 0736273633 Noul număr al Monicăi - 0733522235 Apartamentul are 2 camere, e cochet, are AC, e la etaj superior cu o privelişte drăguţă... nu fac reclamă, vă spun doar la ce să vă aşteptaţi, alegerea e a voastră. Scopul meu aici e strict să informez poporul în legătură fetele ex-Obor Ciocane tari, sper că v-am fost de ajutor. P.S. Mai umblă un anunţ pe net cu Amalia, 18 ani, bla bla... poze chiar cu Amalia, vechiul ei nr. de telefon, dar nu e ea! Nu vreau să discreditez cuibul din Obor sau să îi fac anti reclamă, acolo au fost mai mereu fete calumea şi cu bun simţ, dar s-ar putea din comoditate şi lipsă de timp, cei de la Obor să se mai folosească de pozele celor 2 fete pentru o perioadă, nu ştiu nimic precis. 7
geoklaus Reputație: 677 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:Secret Oras:Secret Postat Aprilie 18, 2015 Vă luminează Geoklaus Amalia şi Monica s-au mutat de la Obor pe calea Victoriei. Au schimbat şi nr. de telefon. Detaliile aici: https://nimfomane.com/forum/topic/41810-amalia-si-monica-cal-victoriei-0736273633-si-0733522235-fost-obor-0737183669-si-0720732438/
jointxxx Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 18, 2015 vreau si eu numaru:)vine cineva dupa noi:)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum