Sari la conținut

Comunicat de presa :D mai aparte

cassy

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Metodă mai puțin obișnuită a Inspectoratului Județean de Poliție Harghita de a scrie buletinele de presă. Autorul nu este Păstorel, ci agentul șef al Centrului de presă din instituție, care de zilele trecute a început să facă un rezumat în versuri al faptelor cercetate de colegii săi.

„I-a dat cu-o scândură în piept,

Ca să-i arate că-i „deştept”,

Însă, aflând că-i cercetat,

Abia acum s-a… „deşteptat”!”

Ce s-a întâmplat de fapt? Un localnic din comuna Lunca de Sus este cercetat penal, după ce şi-a lovit un consătean în piept, cu o scândură.

Iar inspirația continuă pentru „poetul” Filip Gheorghe, în cazul a doi șoferi aflaţi sub influenţa alcoolului și care au fost identificaţi de poliţişti în localitățile Frumoasa şi Miercurea-Ciuc.

„Unu-n Frumoasa, altu-n Ciuc,

Care de care mai năuc,

Ambii pricep: beţie, treci …

Inconştienţă, stai, pe veci!”

Cum se scrie o poezie despre un pieton aflat sub influenţa alcoolului şi neechipat regulamentar ce a fost acroşat de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar drumul european?

„N-am fost eu reflectorizant

În schimb, am fost odorizant

Cu ţuică, vin, şi-un pic de bere,

De-aceea mă întreb, şofere:

Nu m-ai văzut, dar sunt uimit,

Cum, oare, nu m-ai… mirosit?!”

http://stiri.covasnamedia.ro/2014/10/28/politia-harghita-da-comunicate-de-presa-in-versuri-i-a-dat-cu-o-scandura-in-piept-ca-sa-i-arate-ca-i-destept/

N-am rezistat sa nu impartasesc cu voi :D

• Like 6
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Să vă zic un secret! andreea_good și milițienii nu prea se simpatizează reciproc :D

https://www.youtube.com/watch?v=Gm9XNyERe6Q

Dar are potențial, a dat-o bine "șungalăul" (= gabor, in dialect rrom). E bun!  :138x

Dacă păstrează și fluența, fără să strice ritmul, data viitoare are doi crăițari de la mine.

• Like 4
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10646942_786919738039664_24652933771426997_n.jpg?oh=1188aa2f201acfd56b57b17393bb84e2&oe=54DC97AF&__gda__=1425587245_b59603bba702793f77a0daa14db6f2fa

• Oras:Planet earth
  • Oras:Planet earth
Postat

Cassy...am nevoie de ajutorul tau...

Am de mers in Miercurea Ciuc si cred ca voi sta peste noapte.Poate chiar mai multe nopti.

Si nu as vrea sa fiu singurel.

Ma toti ajuta cu niste nr de tel, pe o raza de 50-80 km in jjurul Miercurii Ciuc, pt ceva domnisoare prestatoare?

MErsi, te pup si poate ne si vedem...adresa de email  [email protected].

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

@interesantul, e absolut penibil ce faci. Imagineaza ti ca suni la reprezentanta bmw si intrebi unde gasesti piese de audi. La sfarsit le zici "hai ca iau si de la voi un odorizant de masina".

• Like 3
Postat

Am gasit doar atat http://nimfomane.com/forum/topic/31620-elisa-0755759764/?do=findComment&comment=541045, momentan nu am un ziar de anunturi in casa sa te pot ajuta, nu stiu daca domnisoara exista, cum e.. nimic. Insa daca are anunturi pe site-uri romanesti s-ar putea sa nu ai probleme cu limba

Am de mers in Miercurea Ciuc si cred ca voi sta peste noapte.Poate chiar mai multe nopti.

Ma toti ajuta cu niste nr de tel, pe o raza de 50-80 km in jjurul Miercurii Ciuc, pt ceva domnisoare prestatoare?

• Oras:Bucuresti
Postat

MErsi, te pup si poate ne si vedem...adresa de email  [email protected].

Esti un porc!

• Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat

Esti un porc!

bine ai venit în lumea curvarilor si a curvelor te plac ,hai că esti pe drumul bun ne asemănăm ca doua picături de apa si eu caut ce cauti tu.te pup fatoo
Postat

bine ai venit în lumea curvarilor si a curvelor te plac ,hai că esti pe drumul bun ne asemănăm ca doua picături de apa si eu caut ce cauti tu.te pup fatoo

Ma bucur,ca am gasit asa repede pe cineva asemanator. :hug1 Eu caut pula,asta cauti si tu?  :rockettes-1

Postat

Ma bucur,ca am gasit asa repede pe cineva asemanator. :hug1 Eu caut pula,asta cauti si tu?  :rockettes-1

daaa ,aici este cu nemiluita
Postat

Dar nu stiu cum sa-l iau...sa cer bani sa dau bani sau sa fie totul gratis?Poate il fut pe pisicuts,ma excita barbatii destepti

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

...sa cer bani sa dau bani sau sa fie totul gratis?

Tine-o doar asa, traficu' sa mearga si jupanu' e multumit.

In alta ordine de idei... daca si-a facut acuma doua conturi in paralel si vorbeste cu el insusi, le-am vazut intr-adevar pe toate... :(

• Like 2
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ce Thailanda sau alte paradisuri medicale? Pola mea, acilea pă forum isi face lumea schimbare dă sex pă gratis!

• Like 1
Postat

Dar nu stiu cum sa-l iau...sa cer bani sa dau bani sau sa fie totul gratis?Poate il fut pe pisicuts,ma excita barbatii destepti

e destept tare si vezi ca are pula cotită spre stînga...cere bani cu tupeu că are nu avea rusine cu bărbații....cere o sumă mare...spune-i că nu esti de vînzare doar de închiriat pe o oră..va plăti e generos
Postat

In alta ordine de idei... daca si-a facut acuma doua conturi in paralel si vorbeste cu el insusi, le-am vazut intr-adevar pe toate... :(

e normal vine Craciunul vrem cadouri ...nu am doua conturi..doar asta...mă pulifrici
Postat

e normal vine Craciunul vrem cadouri ...nu am doua conturi..doar asta...mă pulifrici

Pai nici saptamana trecuta nu erai Stefania, nu? :) Toata saptamana ai insistat ca nu esti...

Si am zis eu sigur ca ai doua conturi? Formulam doar o ipoteza - care parte a lui "daca" ti-a scapat? ;)

In orice caz, sa-ti aduca Mosu' ce-ti doresti! Si nu te mai obosi cu invectivele, ca la mine nu prind... 

:beex2

Postat

?????

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ahhahaah

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.