Sari la conținut

Se poate mari penisul?

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Serios, acum fara bazaiala. Am tot gasit o gramada de metode pe net si chiar as fi interesat de subiectul asta. Ma gandeam ca poate cineva a incercat cu succes una din metodele alea.

Referitor la metoda pe care mi-ai sugerat-o  "freaca-te de covor". M-as freca dar nam cu cine:))

Postat

Cred ca poate sa creasca pana la 22-23 de ani totusi. Din ce stiu eu, la pubertate iti creste cel mai mult!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce dimensiuni are? ( lungime si grosime )

Postat

cam 11 cm erecta.  Pana acum nu am avut relatii sexuale, nu stiu daca asta conteaza.

Adica na "organul nefolosit...

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cu operatie da.. insa pierzi dupa operatie din fermitatea erectiei.. celelalte metode.. cam dubioase :D eu daca as  fi barbat nu as avea incredere, sunt fix ca si lotiunile de crescut sani.. Daca ar fi reale efectele numai barbati cu penis de cal si femei cu pepeni ar umbla pe strada :D

cam 11 cm erecta.  Pana acum nu am avut relatii sexuale, nu stiu daca asta conteaza.

Adica na "organul nefolosit...

Teoretic ar trebui sa fie suficienta. Insa si intre femei exista fete care prefera mai mare.

In cadrul partidelor sexuale cateodata penisul creste mai mult decat de obicei, merita sa acorzi atentie preludiului, cu cat mai multa stimulare, cu atat erectia e mai ferma.

Barbatii in general au erectia 100% in minutul de dinainte de orgasm. Insa am intalnit si barbati care au din prima clipa asa, ei toti erau sub 15 cm.

• Like 4
Postat

Multumesc pentru raspunsuri. Am gasit si ceva articole cu  exercitii pe sit-ul asta si cred ca o sa le incerc

http://marirea-penisului.biz/

Pana la urma daca nu s-o putea sa mai creasca o sa merg inainte, ca doar n-o sa stau trist forever

PS Mersi de ajutor!

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

O alungire si o ingrosare de penis costa impreuna in jur de 1.200 de euro. Realizate separat, acestea costa in jur 800 - 900 de euro.

Doctorul Sorin Parasca lucreaza la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti. In timpul liber, realizeaza operatii de marire de penis la o clinica particulara. Numarul operatiilor de marire de penis pe care le realizeaza ajunge pana la sase pe an, cu toate ca numarul barbatilor care vin la cabinet pentru consultatii este mult mai mare. In doar cativa ani de cand realizeaza aceste proceduri, a operat intre 20 si 30 de barbati. Cei mai multi dintre ei sunt tineri, nu depasesc 35 de ani.

COSMEDICA este prima si singura clinica privata din tara care acopera toata specialitatea de Chirurgie Plastica.

http://www.cosmedica.ro/proceduri/chirurgia-estetica-a-siluetei/marirea-penisului/

Postat

Multumesc de info, dar de operatie mie frica. Daca stau bine sa ma gandesc mi-e frica de ace in general...

Postat

Aha, deci topicul a fost deschis pentru spam :slap2

Postat

Daca te referi la linkul din ultimele posturi, iti  garantez ca nu are nici o legatura cu spamul. La o adica se poate sterge oricand. E u ma gandeam ca asa poate o sa mai citeasca si altii caree au probleme de genu anumite solutii.

Postat

Daca nu e spam.. eu zic ca mai intai exercitiile tale ar trebui sa vizeze ceva concret, ma refer la partide de sex reale.. si sa capati ceva experienta in tratarea femeilor.. Dotarea fie el mic, mediu, mare, uriasa in sine e inutila (din fund toti stiu sa dea) daca experienta nu ai, nu stii la ce sa fii atent, crede-ma si un penis mic poate provoca durere femeii.

Postat

Bun, dar eu as vrea o prietena permanenta si nu chestii pasagere. De preferat ar fi ca siea sa nu aiba experienta intr-ale sexului

Postat

Nu am suflat nici un cuvant de relatii pasagere :)

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Bun, dar eu as vrea o prietena permanenta si nu chestii pasagere. De preferat ar fi ca siea sa nu aiba experienta intr-ale sexului

De preferat esteca unul dintre sa aiba experienta... sa aiba habar ce trebuie facut ...

• Like 2
Postat

De preferat esteca unul dintre sa aiba experienta... sa aiba habar ce trebuie facut ...

Fix la asta ma gandeam si eu :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

"Soarele si tenisu' mai mareste penisu' ."

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

soarele si tenisu va-ntareste penisul

bossulik, daca votezi cu ponta iti dau eu din pula mea =))

• Like 2

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Sunt doua metode sigure de marire:

1. Masturbarea

Dezavantaj: Dupa ce termini se face iarasi mica

2. Lupa

Dezavantaj: Mareste dar nu intareste.

Sfat: Axeaza-te sa ai un card "mare", compenseaza orice lipsa sau exces in orice parte a anatomiei.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.