Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

ULTIMA ZI  IN CONSTANTA ,. .... DE MAINE 16/03/2016 SUNT DE GASIT IN BUCURESTI PANA PE 22/03/2016 APOI  VOI INTRA IN PAUZA 

post-110448-0-35562800-1458027626_thumb.jpg

post-110448-0-95355400-1458027635_thumb.jpg

post-110448-0-03067500-1458027646_thumb.jpg

post-110448-0-16424600-1458027653_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

cat a ramas pretul pentru o ora? include 2 finalizari da ?

multumesc

Postat

Buna da am ajuns in buc sunt de gasit pana pe 22/03/2016 dupa voi intra in pauza o vreme..... transsexuala reala cu sani reali nr 2 din tratament hormonal ,. pozele sunt reale 100% . activa pasiva , oral anal.69. masaj .. putem vizoaliza si filmulete xxx ... TOTUL SE FACE PROTEJAT ... nu raspund la nr PRIVAT sau SMS.. ( in caz ca nu voi raspunde la telefon .. revino dupa 30-40 min va multumesc ) PROGRAM 10:00 - 22:00 . Pret 200 lei o finalizare fara graba

• Oras:bucuresti
Postat

Daca tot iei o pauza nu ne faci o oferta de 2 finalizari /ora la pretul 200 leu.multumim

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

O perioada nu voi lucra . Am intrat in recuperare ...

Pfff!

Miroase a silicon? :)

Postat

Vad ca mai nou se poarta barbatii cu silicoane, Nene mai lasa-ne cu coaiele si cu pula ta scarboasa pe afara a fi transsexuala nu inseamna sa iti expui pula ta belita si coaiele de tzap prin toate pozele. Cum sa futi asa ce frate ;)) imi e scarba mai bine fut un barbat si stiu o chestie ;)Uitati-va in oglinda inainte se va dati transsexuale sunteti PENIBILI!!!

Postat

Vad ca mai nou se poarta barbatii cu silicoane, Nene mai lasa-ne cu coaiele si cu pula ta scarboasa pe afara a fi transsexuala nu inseamna sa iti expui pula ta belita si coaiele de tzap prin toate pozele. Cum sa futi asa ce frate ;)) imi e scarba mai bine fut un barbat si stiu o chestie ;)Uitati-va in oglinda inainte se va dati transsexuale sunteti PENIBILI!!!

dar te-a obligat cineva a te uita la pozele mele .. si scuteste-ma cu afara .. stim si noi ce e afara .. si daca nu iti convine de romance dute afara .. vrei sa iti arat ce scrie pe actele mele medicale ? Sau mai nou faci si pe medicu ...... Poze profesionale si photoshopate pot face si eu cum fac cele de afara care le lauzi tu .
Postat

Bravo Andreea! Un pas corect si necesar! Esti tare.....

Vizitator andreiandrei47
Reputație: 0
Postat

Insanatosire grabnica, sper sa revi cat mai repede .

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Abia astept sa iti simt noile achiziții,....sănatate.

Pup!!!

Postat

Sper sa vinpe la Timisoara :*

... Voi anunta cand voi reveni si in ce orase voi merge . Momentan dupa ce imi voi reveni voi merge in constanta acasa si dupa cluj voi anunta data . Apoi voi pleca din tara o perioada ..
  • Telefon: nimfomana69
  • Telefon: nimfomana69
Postat

Felicitări Zuzu. Is super faine. Sa inteleg ca asta e poza de azi de la control când erai la ArcaLife. Te pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare