cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2017 Bună,deocamdată nu am reintrodus anal,dar voi anunță aici când voi relua..pop 3 3
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 Poze noi! 13
Vizitator nmihai Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2017 Postat Ianuarie 11, 2017 Fata este ne nota 10, tocmai am fost la ea.
piticu Reputație: -419 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 11, 2017 Fata este ne nota 10, tocmai am fost la ea.Și ai ajutat-o să dea zăpada din fața blocului? Dacă ai fost cu treabă la ea fă și tu o scriere corespunzătoare. Altfel doar așa la mișto, mai bine rămâneai filosof. 3 4
wtx Reputație: 140 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Ianuarie 12, 2017 Hot girl, hot pic's
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 12, 2017 Și ai ajutat-o să dea zăpada din fața blocului? Dacă ai fost cu treabă la ea fă și tu o scriere corespunzătoare. Altfel doar așa la mișto, mai bine rămâneai filosof.A fost doar sa o vada restul e cancan 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 13, 2017 Fata este ne nota 10, tocmai am fost la ea.Bine!
Vizitator saamm24 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2017 Postat Ianuarie 13, 2017 Vizat!Locatie Budapesta,exact la intersectie!Apartament:8Aspect: fata -7 corp-8-9(prea slaba)Oral:9,chiar o baga bine,bineNormal:prea putin-8Per total o experienta placutaRaport calitate-pret=excelentDe revenit 2
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2017 Buna dragilor...astazi sunt disponibila pana la ora 03:00.Va astept cu drag sa petrecem clipe de neuitat!!
wtx Reputație: 140 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Ianuarie 19, 2017 Salutare din nou,Aflandu-ma iar cu treburi in capitala am decis sa o re-revizitez pe Andra multumit fiind de experientele anterioare . Aceeasi locatie, programare prin telefon, la fel raspuns din prima si din nou am deranjat-o de la masa I-am zis ca astept afara pana ma suna ea si sa lase apa calda sa curga pentru un dus fierbinte, masina fiind destul de departe sa ma mai intorc. Dupa aprox.10 min ma suna si fuguta la Andruta ca se facu mica putza . Baia era deja aburinda asa ca am profitat din plin pana am revenit la normalitate. La fel prosop curat, geluri de dus, curat , nimic de reprosat. Am poftit in dormitor si putin jenat de situatia financiara am optat pt o jumatate de ora . Nici-o problema, Andra a zambit si zis ca e ok dupa care a plecat sa se improspateze si ea. La intoarcere a stins lumina si a lasat doar lanterna la telefon, apoi s-a asezat pe burtica langa mine cu funduletul usor ridicat . Nu am rezistat, am inceput sa o sarut pe corp usor si am ajuns atras ca de magnet la . La un moment dat mi s-a sugerat sa trecem la lucruri mai serioase, Andra incepand un oral usor nep, saruturi pe corp si FK de data aceasta si pt. ca eu mai vroiam sa degust am continuat in 69 . I-a pus apoi o caciulita tot cu gurita lui gogu, iar eu am rugat-o sa stea pe burtica, urcandu-ma usor pe funduletul ei. Nu a durat mult pana ce gogu a capitulat, fiind constrans de pasarica stramta, umeda si fierbinte . Am facut inca un dus scurt, am achitat, pupici si am plecat repejor ca ma luase moleseala si incepea sa se molipseasca, Andra stie .Notele sunt la fel, doar GFE 10+ de aceasta data. Halat: 100lei binemeritati achitati la final, 30min+... desi banui ca au fost cam 45 door2door De revenit? Mai mult ca sigur, incep sa ma simt ca acasa , Andra iti multumesc pt tot, te pup 4
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2017 Salutare din nou,Aflandu-ma iar cu treburi in capitala am decis sa o re-revizitez pe Andra multumit fiind de experientele anterioare . Aceeasi locatie, programare prin telefon, la fel raspuns din prima si din nou am deranjat-o de la masa I-am zis ca astept afara pana ma suna ea si sa lase apa calda sa curga pentru un dus fierbinte, masina fiind destul de departe sa ma mai intorc. Dupa aprox.10 min ma suna si fuguta la Andruta ca se facu mica putza . Baia era deja aburinda asa ca am profitat din plin pana am revenit la normalitate. La fel prosop curat, geluri de dus, curat , nimic de reprosat. Am poftit in dormitor si putin jenat de situatia financiara am optat pt o jumatate de ora . Nici-o problema, Andra a zambit si zis ca e ok dupa care a plecat sa se improspateze si ea. La intoarcere a stins lumina si a lasat doar lanterna la telefon, apoi s-a asezat pe burtica langa mine cu funduletul usor ridicat . Nu am rezistat, am inceput sa o sarut pe corp usor si am ajuns atras ca de magnet la . La un moment dat mi s-a sugerat sa trecem la lucruri mai serioase, Andra incepand un oral usor nep, saruturi pe corp si FK de data aceasta si pt. ca eu mai vroiam sa degust am continuat in 69 . I-a pus apoi o caciulita tot cu gurita lui gogu, iar eu am rugat-o sa stea pe burtica, urcandu-ma usor pe funduletul ei. Nu a durat mult pana ce gogu a capitulat, fiind constrans de pasarica stramta, umeda si fierbinte . Am facut inca un dus scurt, am achitat, pupici si am plecat repejor ca ma luase moleseala si incepea sa se molipseasca, Andra stie .Notele sunt la fel, doar GFE 10+ de aceasta data. Halat: 100lei binemeritati achitati la final, 30min+... desi banui ca au fost cam 45 door2door De revenit? Mai mult ca sigur, incep sa ma simt ca acasa , Andra iti multumesc pt tot, te pup Ma bucur ca te-ai simtit iar bine,si te astep mereu cu mare drag..te pup!
wtx Reputație: 140 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Ianuarie 22, 2017 Ma bucur ca te-ai simtit iar bine,si te astep mereu cu mare drag..te pup!Orice traseu am prin Bucuresti include popas la tine, pup si eu 😘
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2017 Dragii mei,nu raspund la mesaje..programul meu zilnic incepe de la 12ziua si se incheie seara tarziu,in jurul orei 03:00! Va astept cu drag!!!
justaman41 Reputație: 1 Postat Ianuarie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2017 Dragii mei,nu raspund la mesaje..programul meu zilnic incepe de la 12ziua si se incheie seara tarziu,in jurul orei 03:00! Va astept cu drag!!!Buna,Sunt nou aici si oarecum timid, dar tot ce vad la tine imi creste pulsul...si nu numai Sper ca vom face cunostinta cat de curand. Am totusi nelamurire...toate cele 3 nr de tel sunt valabile (cele 2 din titlul topicului si cel din josul mesajelor tale) sau numai cel cu 0733....este valabil acum?Seara buna iti doresc!
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2017 Buna,Sunt nou aici si oarecum timid, dar tot ce vad la tine imi creste pulsul...si nu numai Sper ca vom face cunostinta cat de curand. Am totusi nelamurire...toate cele 3 nr de tel sunt valabile (cele 2 din titlul topicului si cel din josul mesajelor tale) sau numai cel cu 0733....este valabil acum?Seara buna iti doresc!Bună,numerele din titlul topicului,nu le mai am,din păcate...iar numărul actual este cel cu 0733...,care este trecut și la semnătura..o zi frumoasa îți doresc și sper sa ne cunoaștem cât mai curând!
fikifiki Reputație: 290 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 nu ma pot abtine sa nu transmit si eu multumiri pentru clipele petrecute , Andra esti in top3 pentru mine .Amanunte despre intalnire e greu de povestit , totul a trecut asa repede incat pandesc clipa sa revin. locatia- binecunoscuta din postari anterioare Cantemir , atmosfera okGFE-9,5 [ e loc si de mai bine ,poate am fost eu de vina]N-9O-9look-arata mult mai bine in realitate[ cel putin afirm eu asta ]-10locuri multe de parcare , usor de ajuns 1
wtx Reputație: 140 Postat Februarie 2, 2017 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 2, 2017 Andra, incearca filmul acesta The.Girl.with.All.the.Gifts.2016
andra25s Reputație: 8254 Postat Februarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2017 Poze noi!! 12
andra25s Reputație: 8254 Postat Februarie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 11, 2017 Dragii mei, astăzi sunt disponibila pana la ora 03:00.Va aștept cu drag sa ne descoperim și sa ajungem pe culmile extazului!
alex1969 Reputație: 530 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 Salutare PrieteniAm reusit sa o vizitez pe Domnisoara Andra acum cateva zile, am sunat la numarul din topic si mi-a spus zona unde poate fi gasita si anume pe Strada Emil Bota unde am inteles ca s-a mutat de curand si unde este in locatie cu o alta dameza care mi-a fost prezentata si al carui nume nu l-am retinut.Am ajuns pe strada cu pricina am sunat pentru noi indicatii si anume bloc scara interfon si am fost rugat sa revin dupa 5 min si asa am facut am primit indicatii si am ajuns in locatie.Am fost asteptat intr-o tinuta sexy de catre Andra am fost intrebat daca vreau sa fumez si daca vreau ceva de baut am refuzat politicos si am fost invitat in camera de nebunii.In camera am fost intrebat daca merg la dus am refuzat deoarece veneam de acasa si facusem dus , a mers ea la dus a venit in costumul Evei.Actiunea a inceput cu sautari pe corp apoi un oral protejat unde nu pot sa spun ca ii pot da nota de trecere pentru mine a fost putin dureros , apoi am incercat cu ea deasupra unde se misca foarte bine si intr-un mod sexy ooo da si am capitulat cu ea in lateral.M-am echipat mi-am luat la revedere si dus am fost. Am uitat sa mentionez ca banii mi-au fost ceruti inainte.Si acum notele Locatie : 9 sunt putin stresat cand mai este cineva in locatie, in rest curat nu am ce sa reprosezAspect Andra : 9,5 Corp sexy pe gustul meuOral : 4 am simtit dintii din plin asa cum am spus a fost putin durerosNormal : 9 se misca super ok si este recptiva in privinta pozitiilor dorite de clientGfe : 7 imi parea putin grabita si fara chef sa vorbeasca sa interactioneze prea mult , poate si pentru ca am ales varianta de o finalizareHalat : 100 lei pentru o finalizare cred ca am stat 25 de minRecomandare : chiar nu stiu , probabil voi reveni si atunci o sa spun recomandarea mea. 5
Vizitator giumbix Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 o reactualizare de preturi si servicii?
andra25s Reputație: 8254 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 13, 2017 Bună...preturile rămân aceleași,100RON fin(30min),200RON/1h oral și normal,iar serviciile extra le vom stabilii împreună telefonic..o zi foarte buna vă doresc!
andra25s Reputație: 8254 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 13, 2017 Eu... 10
wtx Reputație: 140 Postat Februarie 14, 2017 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 14, 2017 Salutare PrieteniAm reusit sa o vizitez pe Domnisoara Andra acum cateva zile, am sunat la numarul din topic si mi-a spus zona unde poate fi gasita si anume pe Strada Emil Bota unde am inteles ca s-a mutat de curand si unde este in locatie cu o alta dameza care mi-a fost prezentata si al carui nume nu l-am retinut.Am ajuns pe strada cu pricina am sunat pentru noi indicatii si anume bloc scara interfon si am fost rugat sa revin dupa 5 min si asa am facut am primit indicatii si am ajuns in locatie.Am fost asteptat intr-o tinuta sexy de catre Andra am fost intrebat daca vreau sa fumez si daca vreau ceva de baut am refuzat politicos si am fost invitat in camera de nebunii.In camera am fost intrebat daca merg la dus am refuzat deoarece veneam de acasa si facusem dus , a mers ea la dus a venit in costumul Evei.Actiunea a inceput cu sautari pe corp apoi un oral protejat unde nu pot sa spun ca ii pot da nota de trecere pentru mine a fost putin dureros , apoi am incercat cu ea deasupra unde se misca foarte bine si intr-un mod sexy ooo da si am capitulat cu ea in lateral.M-am echipat mi-am luat la revedere si dus am fost. Am uitat sa mentionez ca banii mi-au fost ceruti inainte.Si acum noteleLocatie : 9 sunt putin stresat cand mai este cineva in locatie, in rest curat nu am ce sa reprosezAspect Andra : 9,5 Corp sexy pe gustul meuOral : 4 am simtit dintii din plin asa cum am spus a fost putin durerosNormal : 9 se misca super ok si este recptiva in privinta pozitiilor dorite de clientGfe : 7 imi parea putin grabita si fara chef sa vorbeasca sa interactioneze prea mult , poate si pentru ca am ales varianta de o finalizareHalat : 100 lei pentru o finalizare cred ca am stat 25 de minRecomandare : chiar nu stiu , probabil voi reveni si atunci o sa spun recomandarea mea. Cred ca ai gresit la partea cu dusul, no offence
alex1969 Reputație: 530 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2017 Cred ca ai gresit la partea cu dusul, no offence M-am gandit ca na facusem dus cu 30 de min inainte de a ajunge in locatie , de obicei merg si in locatie la dus da este posibil sa fi fost asta greseala mea poate nu ma crezut ... cine stie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum