Sari la conținut

Alesia 0721148101

Postări Recomandate

Postat

ALESIA, superba, te vreau, superba, 25 ani, supla, sanii mari, locatie lux, iti ofer sex oral, normal, cunilingus, diverse fantezii, mai am o colega pt. show lesby, ma si deplasez, foto reale, zona Octavian Goga,

Seara buna,

Urmatoarea pisicutza am intalnit-o acum aproximativ o saptamana.

O experienta interesanta, fata este o prezenta sexy si inzestrata de la mama natura (este exact cum trebuie sa arate o femeie).

Piercing in limba => senzatii deosebite la oral.

Sexul in sine a fost normal, nimic care sa o evidentieze, zicala "sa nu te duci la pomul laudat cu sacul" i se potriveste perfect.

Nu sunt omul descrierilor, dar sper sa va ajute in cautari.

1.Locatia - Pe langa Nerga Traian (Octavian Goga), are colega, dar nu i se simte prezenta

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) anuntul telefonic
3.Detalii Poze dupa parerea mea reale, desi unele sunt mai vechi, din adolescenta. 

Oral withcondom, normal: are de comentat la anumite pozitii, misionarul si doggy

4.Programul de lucru Nu am intrebat, dar intalnirea a avut loc pe la orele 20:00, deci program nocturn.
5.Note 

Oral 8 - greseala mea ca nu am intrebat inainte daca e cu sau fara, dar a plusat mult cu piercingul!

Normal nota 7 sta asa cum ii ceri,

GFE nota 5-6, are arta comunicarii, dar nu se implica, fara FK (poate vrea cu altii ;) ) ...

Igiena 9 : desi nu a facut dus, eu am facut inca unul dupa cel de acasa - prosop, fara papuci, 1-2 geluri, ...

6.Tarifare - finalizare 200lei, 1h 300lei

De revenit? Cred ca nu...

post-28369-0-73238400-1415380154_thumb.jpg

post-28369-0-85396500-1415380166_thumb.jpg

post-28369-0-63604800-1415380177_thumb.jpg

post-28369-0-50978000-1415380184_thumb.jpg

post-28369-0-15194400-1415380192_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

E chiar fata din poze?

vorba aia vrabia malai viseaza  :laugh2

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

E chiar fata din poze?

:hihat

...............................

3.Detalii Poze dupa parerea mea reale, desi unele sunt mai vechi, din adolescenta. 

..............................

Postat

Nu este fata din poze, si in locatie sunt doua negrese de pe la noi. Una tunsa scurt si alta cu parul lung, mici amandoua dar lipicioase.

Am mai dat acest Feedback, dar a fost sters postul colegului care intreba de ele.

• Like 2
  • Minus 16
Postat

Am ajuns eu zilele astea pe la ele. Au locatia pe bulevardul Decebal,scara este foarte aproape de cafeneaua ''Mon Cher''. In locatie erau doua urite, de etnie roma 100%, se mai auziau si niste zgomote din alta camera. Suta la suta bordel. Normal ca nu am ramas, pozele sunt furate si nici nu aveau nici o legatura cu fata din poze. Una dintre ele era suparata ca nu ramin si urla dupa mine sa-i platesc 50 de lei deranjul. Am trimis-o in p*** mea, dar nici acolo nu merita. Numai bine si  aveti grija ce futeti.

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt la prima postare dar nu am cum sa nu postez ...

Am ajuns zilele trecute al acest asa zis cuib de langa Mon Cher de pe Decebal sunat facut programare scara imediat langa etaj 1.

Urc imi zice sa intru repede in bucatarie ca iese un client de la baie acolo o mizerie de nedescris o tiganca grasa care ma intreaba daca raman ii o intreb daca doar ea e imi zice ca nu ca mai are o colega zic ok vreau sa o vad vine o tipa destul de sictirita si zic hai sa raman acum am ajuns pana aici ....

ma duc fac dus ii dau banii 150 lei 1 fin o ora 200 lei si dupa ce ii dau banii incepe atitudinea de tiganca imputita :)

A facut un oral maxim 30 sec dupa care zice treci pe mine zic stai asa usor fata mea ca nu e chiar asa :)) a zis ca nu o intereseaza ce si cum sa termin mai repede ca nu am vrut sa platessc o ora si ea nu sta pana termin eu . daca va inchipuiti ca tot timpul a stat pe tel si cand o sugea/.....

Fratilor am terminat asa scarbit imbracat si plecat

Mare teapa

note- ora 3

normal 3

fb nu se pune pb

per total o tiganca cu pirce in limba care se crede frumoasa cu tate lasate si vaide capul ei nu stiu de ce am ramas 

bafta 

• Like 8
  • Minus 2
Postat

aaaa si era sa uit pe frigider erau agatate cu magnet zeci de texte care sunt puse pe anuntul cu vreo 7 numere de telefoane aveti grija chiar cum stai cu fata la Mon Cher se face un gang scara de pe dreapta etajul 1 aveti grija!!!!1

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

După comentariile colegilor de mai sus nu prea cred ca ar mai trebui tinut acest post la Testate ci mai degrabă la De Evitat!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

0725881151 tot numarul lor de telefon este au 7 numere de telefon incerc sa aflu care sunt toate de pe anuntul sa nu mai pateasca nimeni ce am patit eu cu aceste ciori 

rog un moderator sa puna numerele la titlu 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

0736077807 tot ele pana acum am descoperit 3 numere ale lor au vreo 7 si 7 anunturi diferite cu poze false rog verificati

Postat

cred ca peste 90% din anunturi de pe AT sunt false.

Cand vezi pe AT o fata frumoasa, care nu are blur pe fatza si mai si zambeste cu mult vino-ncoa poti sa inchizi pagina linistit, n-ai pierdut nimic.

Postat
TIPA DULCE Fara fite, vino in compania mea sa facem sex in toate pozitiile, oral, normal, cuni, ani mici fantezii, mai am o colega frumusica foc, locatie lux, poze reale, zona Decebal, 10 Dec 11:57

0734.287.067

Si-a schimbat nr si anuntul insa tiganca este aceeasi

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Salutare,

Confirm si eu pozele false de la nr de tel 0725881151. Chiar daca am vazut recenziile confratilor de mai sus, manat de pozele vazute in anunt am zis ca trebuie neaparat sa vad cu ochii mei ( plm, Toma necredinciosul, si-mi cer scuze confratilor ce au recenzat mai sus).

Sa va spun mai pe "larg" cum decurse treaba. Sunat, programat in 30 min. Ajung cu vre-o 10 min mai devreme, sun si sunt indrumat pe Bd Mircea Voda in apropiere de Timpuri Noi, sunat indrumat catre sacra , zis interfon, urcat in lift, etaj cu risc pt oameni cu rau de inaltime :)) (ma scuzati dar am baut si cateva beri inainte de recenzie), ajuns la usa care bineinteles se deschide singura, trec pragul si se inchide usaaaa..... Surpriza, nu este fata din poze. Pe moment raman blocat, fapt sesizat si de tigancusa care inchisese usa in spatele meu. Ma intreaba de ce sunt asa surprins si i-i raspund ca sunt surprins deoarece nu este fata din poze. raspunde ceva de genul si ce daca. Buuuunnnnn zic. Ma mai gandesc cateva clipe si zic ca raman cu gandul ca-i trag doar o muie sa o tina minte . Ma invita in dormitor si zice .... "Da banii". PLM am ramas socat. Scot la misto  100 Lei grei si-i inmanez individei stiind ca este 150 fin / 200 ora. I-i ia si pleaca cu ei probabil la peste si pe fundal se auzea ceva de genul : de unde plm stie asta ca e 100 de lei si alte injuraturi, dupa care apare individa cu banii in mana, mi-i returneaza si zice nu se poate si ma conduce spre usa. Cand ies ma face si nesimtit, dar nu stiu cine este nesimtitul mai mare ea ca are poze false si o atitudine de ca.at. s-au eu ca am incercat sa-i dau o lectie de mu.e.

In concluzie TEAPA. Fugiti tare.

Mai am niste recenzii, dar timpul ma preseaza si din pacate nu pot sa le fac acum, dar promit ca revin cat pot de repede.

Si pe final o urare de sfarsit de an (nu se stie daca mai apuc sa fac vre-o recenzie anul asta):

Va urez ca noul an sa va aduca ciocane tari.

• Like 5

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

POZE reale, fara fite, vino in compania mea sa facem sex in toate pozitiile, oral, normal, cuni., ani., mici fantezii, mai am o colega. Locatie lux, zona Camera Comert

post-57415-0-52800300-1421859799_thumb.jpg

post-57415-0-99411400-1421859799_thumb.jpg

post-57415-0-49180100-1421859800_thumb.jpg

post-57415-0-34257400-1421859801_thumb.jpg

post-57415-0-74305400-1421859801_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...