Sari la conținut

Marissa - Mica faptura 0760435474

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

http://nimfomane.com/forum/topic/34028-cine-este-aceasta-mica-faptura-0766595471/page-8

ultimile poze de pe pagina asta nu este nici una dintre voi celelalte sunt probabil

Uita-te te rog mai atent la toata pozele postate pe acest topic , daca ai sa faci asta , o sa si observi  in toata pozele fata respectiva ( adica eu) are un tatuaj pe mana stanga ! Multumesc , pentru intelegere ! :* O zi frumoasa ! :*

• Like 2
  • Minus 2
Postat

In fundulet o mai faci Andreea ?

Si eu sunt curios. Daca raspunsul e afirmativ si nu dau de Irina azi, bag o fisa la asta mica.

• Oras:b
Postat

Facea anal da numai in anumite pozitii , cam comenta si nu prea o lua toata in cur

Postat

Facea anal da numai in anumite pozitii , cam comenta si nu prea o lua toata in cur

cred ca ma confunzi domnul Sali , mai mult ca sigur ! :))) observ ca , ai ceva personal cu mine . Iti respect vocabularul si pareriile , doar pentru ca am cei 7 ani de acasa , in comparare cu tine ! o zi frumoasa :*

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Spune-ne daca ai facut anal

esti singurul care spune lucrul asta ! :)) .. sau poate tu ai fost mai special si am incercat :))) Serios .. :)))

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Cer si ofer discretie . Mai multe detalii la telefon!

Andreea, in ultimele poze din acest topic esti tu sau colega ta ? (cele in care esti imbracata in costumatia de culoare neagra)

Postat

esti singurul care spune lucrul asta ! :)) .. sau poate tu ai fost mai special si am incercat :))) Serios .. :)))

Nu am fost mai special pt ca inca de la telefon cand te-am sunat ai spus ca faci anal , fara sa ma cunosti

Cand am ajuns la tine ai inceput sa te sucesti ca nu ai mai facuto de mult , ca nu prea mai vrei , chestii dastea

Oricum , am facuto dar nu prea a fost o reusita

Postat

Andreea, in ultimele poze din acest topic esti tu sau colega ta ? (cele in care esti imbracata in costumatia de culoare neagra)

eu sunt :*

• Like 2
  • Minus 2

Postat

Nu am fost mai special pt ca inca de la telefon cand te-am sunat ai spus ca faci anal , fara sa ma cunosti

Cand am ajuns la tine ai inceput sa te sucesti ca nu ai mai facuto de mult , ca nu prea mai vrei , chestii dastea

Oricum , am facuto dar nu prea a fost o reusita

:))) asa este , ai perfecta dreptate !!!

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...