obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Noiembrie 28, 2014 Sint pregatit, numai ca bunaciunea aia..... nu prea e dovedita . mai am eu multe poze cu ea, dar nu am acceptul bunaciunii de a le publica.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 28, 2014 Nu ma duce cu gandul inspre stii tu cine.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 28, 2014 Nu ma duce cu gandul inspre stii tu cine. Inspre pula?
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 28, 2014 mai am eu multe poze cu ea, dar nu am acceptul bunaciunii de a le publica. Nu ma duce cu gandul inspre stii tu cine. Prostutii mei, ma ia asa un drag de voi cum va frecati voi creierii aia imprastiati norocul vostru ca nu trebuie sa raspundeti pentru "faptele" voastre.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 28, 2014 Inspre pula? Intr-adevar la tine ma gandeam.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 28, 2014 Prostutii mei, ma ia asa un drag de voi cum va frecati voi creierii aia imprastiati norocul vostru ca nu trebuie sa raspundeti pentru "faptele" voastre. Ai dreptate. La tine la Palazu nu este necesar sa raspunzi pentru faptele tale. La noi e altfel.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 28, 2014 Intr-adevar la tine ma gandeam. Nu am chef sa te fut in seara asta. Te fut dupa weekend.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 Nu am chef sa te fut in seara asta. Te fut dupa weekend. Te inteleg. Asa se intampla cand esti la menopauza.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 Te inteleg. Asa se intampla cand esti la menopauza. Dar tu te rujezi singur cu replicile astea!absolut hilar sa citesti replici de mos.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 Dar tu te rujezi singur cu replicile astea!absolut hilar sa citesti replici de mos. Esti atat de prost incat nici legea nu a prevazut nivelul tau. P.S. Stiu ca ai inteles ca ti-ai luat-o peste bot. Partea mai proasta este ca esti limitat si nu ai cum sa poti mai mult.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 Esti atat de prost incat nici legea nu a prevazut nivelul tau. P.S. Stiu ca ai inteles ca ti-ai luat-o peste bot. Partea mai proasta este ca esti limitat si nu ai cum sa poti mai mult.Cum ti-am mai zis. in adancul sufletului tau stii cat de grav ti-ai luat-o si ti-o vei lua in continuare cat timp iti vei mai petrece timpul p-aci si tu si gasca ta urata.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 dar o sa dispari la un moment dat! si tu si uratii tai. nu vei avea incotro,,acum inca ma joc cu voi.adu-ti aminte ce scriam pe la inceput!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 O sa dispar de aici exact cand o sa am eu chef de asta. Contributia ta la o disparitie de-a mea este egala cu voturile pe care le-ai lua tu daca ai candida la presedentie.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Noiembrie 29, 2014 dar o sa dispari la un moment dat! si tu si uratii tai. nu vei avea incotro,,acum inca ma joc cu voi.adu-ti aminte ce scriam pe la inceput!urita e ma-ta , nu noi , sic ,fraierule impiedicat.dupa ce iti umplem botul ala jegos de sperma o luam si pe ea la rind.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 urita e ma-ta , nu noi , sic ,fraierule impiedicat.dupa ce iti umplem botul ala jegos de sperma o luam si pe ea la rind.tu nu numai caracterul il ai urat, esti urat si fizic.nu te frustra uratule, dai din aia 150 euro si futi si tu.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 O sa dispar de aici exact cand o sa am eu chef de asta. Contributia ta la o disparitie de-a mea este egala cu voturile pe care le-ai lua tu daca ai candida la presedentie. ok.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Noiembrie 29, 2014 tu nu numai caracterul il ai urat, esti urat si fizic.nu te frustra uratule, dai din aia 150 euro si futi si tu.pe ma-ta o fut pe gratis , ca e sarmana saraca, cu un asa idiot ca tine la usa casei, ii fac si ei o bucurie.ai ajuns sa o dai si pe ea la produs, nu-ti mai ajunge pensia pe care i-o papi? 1
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 pe ma-ta o fut pe gratis , ca e sarmana saraca, cu un asa idiot ca tine la usa casei, ii fac si ei o bucurie.ai ajuns sa o dai si pe ea la produs, nu-ti mai ajunge pensia pe care i-o papi?ai di pula mea ce babalau. ai dat-o-n mame! cata frustrare ai acumulat batran urat
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Noiembrie 29, 2014 ai di pula mea ce babalau. ai dat-o-n mame! cata frustrare ai acumulat batran urat da , asa este, uite ce fantezie am cu ma-ta .te oftici?
disaronno37 Reputație: 377 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:ceruri Oras:ceruri Postat Decembrie 1, 2014 Bravos domnilor !!! Da' de pizda din topic nu mai zice nimeni nimic ?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 Bravos domnilor !!! Da' de pizda din topic nu mai zice nimeni nimic ? cine ? dama de lux ddpof?inca invata sa o suga , de o jumatate de an ma chinui sa il educ dar nu invata nimic, o rapandula mare de dama de lux. 1
catalina cta Reputație: 49 Postat Mai 12, 2015 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Mai 12, 2015 eu nu inteleg cum ai putut sa-mi postezi numerele mele personale. ma pute-ai intreba macar inainte sa le postezi... de acea eu cred ca tu nici macar nu mai vazut cum arat.pfff...nu crede-am ca mai exista si astfel de pers...
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 12, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 12, 2015 care-s numerele personale, alea 10 din anunturi?
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 eu nu inteleg cum ai putut sa-mi postezi numerele mele personale. ma pute-ai intreba macar inainte sa le postezi... de acea eu cred ca tu nici macar nu mai vazut cum arat.pfff...nu crede-am ca mai exista si astfel de pers...Am crezut pentru un moment ca Pysy scrie de pe calculatorul tau dar mi-am dat seama ca tu ai alt stil " mai de lux"Scrie-ne si tu mai multe randuri data viitoare, incanta-ne mai mult cu prezenta ta pe aici. @Pisicut doamna este testata si are si topic cu recenzii - se poate cere culoare rosie pentru contul ei? 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 12, 2015 ieu crede-am ca mi sa stricat taciu la telef-on 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum