Sari la conținut

!!!dama de lux!!!-0733093755

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

Sint pregatit, numai ca bunaciunea aia..... nu prea e dovedita . :D

mai am eu multe poze cu ea, dar nu am acceptul bunaciunii de a le publica.

• Oras:aici
Postat

mai am eu multe poze cu ea, dar nu am acceptul bunaciunii de a le publica.

Nu ma duce cu gandul inspre stii tu cine. :D

Prostutii mei, ma ia asa un drag de voi =)) cum va frecati voi creierii aia imprastiati =)) norocul vostru ca nu trebuie sa raspundeti pentru "faptele" voastre.

Postat

Prostutii mei, ma ia asa un drag de voi =)) cum va frecati voi creierii aia imprastiati =)) norocul vostru ca nu trebuie sa raspundeti pentru "faptele" voastre.

Ai dreptate. La tine la Palazu nu este necesar sa raspunzi pentru faptele tale. La noi e altfel. 

Postat

Intr-adevar la tine ma gandeam. :D

Nu am chef sa te fut in seara asta. Te fut dupa weekend. :)

Postat

Te inteleg. Asa se intampla cand esti la menopauza. :D

Dar tu te rujezi singur cu replicile astea!

absolut hilar sa citesti replici de mos. =))

Postat

Dar tu te rujezi singur cu replicile astea!

absolut hilar sa citesti replici de mos. =))

Esti atat de prost incat nici legea nu a prevazut nivelul tau. :D 

P.S. Stiu ca ai inteles ca ti-ai luat-o peste bot. Partea mai proasta este ca esti limitat si nu ai cum sa poti mai mult.

Postat

Esti atat de prost incat nici legea nu a prevazut nivelul tau. :D

P.S. Stiu ca ai inteles ca ti-ai luat-o peste bot. Partea mai proasta este ca esti limitat si nu ai cum sa poti mai mult.

Cum ti-am mai zis. in adancul sufletului tau stii cat de grav ti-ai luat-o si ti-o vei lua in continuare cat timp iti vei mai petrece timpul p-aci :) si tu si gasca ta urata.

Postat

dar o sa dispari la un moment dat! si tu si uratii tai. nu vei avea incotro,,acum inca ma joc cu voi.

adu-ti aminte ce scriam pe la inceput!

Postat

dar o sa dispari la un moment dat! si tu si uratii tai. nu vei avea incotro,,acum inca ma joc cu voi.

adu-ti aminte ce scriam pe la inceput!

urita e ma-ta , nu noi , sic ,fraierule impiedicat.dupa ce iti umplem botul ala jegos de sperma o luam si pe ea la rind.

Postat

urita e ma-ta , nu noi , sic ,fraierule impiedicat.dupa ce iti umplem botul ala jegos de sperma o luam si pe ea la rind.

tu nu numai caracterul il ai urat, esti urat si fizic.

nu te frustra uratule, dai din aia 150 euro si futi si tu.

Postat

O sa dispar de aici exact cand o sa am eu chef de asta. Contributia ta la o disparitie de-a mea este egala cu voturile pe care le-ai lua tu daca ai candida la presedentie. :D

ok. =))

Postat

tu nu numai caracterul il ai urat, esti urat si fizic.

nu te frustra uratule, dai din aia 150 euro si futi si tu.

pe ma-ta o fut pe gratis , ca e sarmana saraca, cu un asa idiot ca tine la usa casei, ii fac si ei o bucurie.

ai ajuns sa o dai si pe ea la produs, nu-ti mai ajunge pensia pe care i-o papi?

• Like 1
Postat

pe ma-ta o fut pe gratis , ca e sarmana saraca, cu un asa idiot ca tine la usa casei, ii fac si ei o bucurie.

ai ajuns sa o dai si pe ea la produs, nu-ti mai ajunge pensia pe care i-o papi?

ai di pula mea ce babalau. =)) ai dat-o-n mame! cata frustrare ai acumulat batran urat :no2 :laugh2

Postat

ai di pula mea ce babalau. =)) ai dat-o-n mame! cata frustrare ai acumulat batran urat :no2 :laugh2

da , asa este, uite ce fantezie am cu ma-ta .te oftici?

post-58400-0-23554200-1417261839_thumb.jpg

Postat

Bravos domnilor !!! Da' de pizda din topic nu mai zice nimeni nimic ?

cine ? dama de lux ddpof?

inca invata sa o suga , de o jumatate de an ma chinui sa il educ dar nu invata nimic, o rapandula mare de dama de lux.

• Like 1
  • Oras:ungaria
  • Oras:ungaria
Postat

eu nu inteleg cum ai putut sa-mi postezi numerele mele personale. ma pute-ai intreba macar inainte sa le  postezi... de acea eu cred ca tu nici macar nu mai  vazut cum arat.pfff...nu crede-am ca mai exista si astfel de pers...

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

eu nu inteleg cum ai putut sa-mi postezi numerele mele personale. ma pute-ai intreba macar inainte sa le  postezi... de acea eu cred ca tu nici macar nu mai  vazut cum arat.pfff...nu crede-am ca mai exista si astfel de pers...

Am crezut pentru un moment ca Pysy scrie de pe calculatorul tau dar mi-am dat seama ca tu ai alt stil " mai de lux"

Scrie-ne si tu mai multe randuri data viitoare, incanta-ne mai mult cu prezenta ta pe aici. 

@Pisicut doamna este testata si are si topic cu recenzii - se poate cere culoare rosie pentru contul ei?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...